Hangi şampiyon iskele plankına karşı koyar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hadley Labadie
Puan: 4.3/5(58 oy)

Gangplank Karşı SeçimiEn güçlü sayaç olurdu Ev , şu anda %50,7 (Ortalama) Kazanma Oranı ve %2,17 (Yüksek) Oynatma Oranı olan, oynaması orta derecede zor bir şampiyon.

Gangplank'i nasıl yenersiniz?

Gangplank'e Karşı Strateji

  1. Takım savaşlarında Fıçılarını yok etmeye çalışın. E onları havaya uçurmadan önce. ...
  2. Hedefler gibi dar alanlarda veya Ultimate olarak Dragon'da savaşmaktan kaçının. R tüm takımınıza vuracak. ...
  3. Gangplank'in Ultimate'ı olduğu zaman.

Gangplank Urgot'a nasıl karşı koyar?

Urgot'a Karşı En İyi Gangplank Rünleri

Urgot'u Gangplank olarak ezme olasılığının en yüksek olması için, Undying, Demolish, Second Wind, Overgrowth, Biscuit Delivery ve Time Warp Tonic rünlerini kapmak .

W Urgot ULT'yi iskele tahtası yapabilir misin?

Yapabilirsiniz QSS Buradaki kısım sizi çekiyor çünkü bu zor CC. Fiora ult değil.

Urgot, Mordekaiser'e karşı mı geliyor?

Urgot, Mordekaiser karşısında %49.51 kazandı Mordekaiser'e karşı ortalama bir rakibe göre %0.59 daha yüksek olan süre. Her iki şampiyonun kazanma oranlarını normalleştirdikten sonra Urgot, Mordekaiser karşısında beklenenden %1,69 daha az kazanır.

11. Sezon için SON Gangplank Matchup KADEME LİSTESİ

26 ilgili soru bulundu

Gangplank AP mi yoksa AD mı?

Bu öğe kelimenin tam anlamıyla ne yapanın yarısıdır ap iskele tahtası canlı. Parrrley ile tetiklenir ve size güzel bir menzilli hasar verir. Parrrley hasarının neredeyse yarısının reklam olmasına yardımcı olur ve bu da direnç oluşturmayı zorlaştırır.

Nasus iskele planına nasıl karşı koyar?

Gangplank'e Karşı En İyi Nasus Öğeleri

  1. Sterak'ın Gage'i.
  2. Donmuş kalp.
  3. İlahi Sunderer.

Gangplank iyi bir seçim mi?

Gangplank Build 11.18 C-Tier seçimi Sezon 11'de En İyi Koridor rolü için Bu şampiyon şu anda %46,7 (Kötü) Kazanma Oranına, %2,3 (Yüksek) Seçim Oranına ve %0,42 (Düşük) bir Yasaklama Oranına sahiptir.

Gangplank bir üst koridor mu?

Gangplank bir güçlü, çok yönlü üst koridor takım savaşlarında üstün olan. 6 sonrası küresel harita baskısına sahip, neredeyse her şeyi Temizleme yeteneği nedeniyle affedici, çılgın altın üretimine sahip ve öğrenmesi oldukça kolay bir şampiyon. Flash sizin etkileşim sihirdarınız, kaçış sihirdarınız ve her şey arasındaki sihirdardır.

Gangplank'e ne iyi gelir?

Gangplank Karşı Seçimi

En güçlü sayaç olurdu Ev , şu anda %50,7 (Ortalama) Kazanma Oranı ve %2,17 (Yüksek) Oynatma Oranı olan, oynaması orta derecede zor bir şampiyon.

Gangplank s11'de iyi mi?

Gangplank, League of Legends 11. sezonda en az kullanılan üst koridor oyuncularından biridir. büyük şerit aşaması Corrupting Potion sayesinde, küresel ultisi ile altıncı seviyeden başlayarak diğer koridorları kolayca etkileyebilir. Yapıları esnektir ve eşleşmeye veya takım kompozisyonlarına bağlı olarak ayarlanabilir.

Nasus'la kim iyi?

Nasus'a karşı iyi olan diğer şeyler: panjurlar ve sessizlikler veya otomatik saldırılara karşı koyan herhangi bir şey. Şen Sizi kamp yapan bir ormancınız olduğu sürece iyi bir seçim olabilir, ancak Pantheon, Garen ve Teemo benzer nedenlerle hepsi iyi seçimlerdir.

Gangplank neden kavrar?

Kavrama, GP'de harika çünkü zorlu eşleşmelerde (diğer bir deyişle her koridorda) ayakta kalmanıza izin verir ve gerçek tank öğeleri olmadan oldukça güçlü olmanızı sağlar . Q ile kolayca tetikleyebilirsiniz ve Parrrley vuruş efektlerine uygulandığından, tetiklemeden yine de tam olarak faydalanırsınız (3 yerine 5 hp kazanın).

gangplank ne demek?

: bir iskelede bir gemiye binerken veya gemiden ayrılırken kullanılan hareketli bir köprü .

Solarbacca kimdir?

Solarbacca, gerçek adı Emanuel , 17 yaşında ve şu anda NA sunucusunda Solarbacca, Gangplankqdmydad, lunarbacca, stezebomb ve solarbacca değil sihirdar adlarıyla oynuyor.

Gangplank ne zaman elden geçirildi?

Gangplank mini bir yeniden çalışma aldı League of Legends yaması 11.17 .

Garen, Nasus'u yenebilecek mi?

Garen, Nasus'u yenmek için iyi bir iş çıkarıyor . Ortalama olarak, Garen, şampiyonların birbirine karşı çıktığı maçların kabul edilebilir %51,0'ini kazanır. Garen'de Nasus rauntlarına karşı Garen'in takımının ilk kanı alma olasılığı %3,0 daha fazladır, bu da büyük olasılıkla Nasus'a karşı ilk kanı alacağını gösterir.

Nasus Seviye 1'i kim yenebilir?

Jax, Fiora, Trundle, Teemo vb. onu çoğu zaman uzak tutabilir, ayrıca Tahm Kench de Nasus'la başa çıkabilmeli.. Vayne de. Hie, oyun sonunda iyi bir şampiyon değil çünkü uçurtma alıyor, ama 1v1 durumunda mı? O herkesle düello yapabilir .

Nasus en büyük sayaç kimdir?

En güçlü sayaç olurdu Yorick , şu anda %50.02 (Ortalama) Kazanma Oranı ve %1.39 (Yüksek) Oynatma Oranı olan, oynaması orta derecede zor bir şampiyon. League of Legends en çok Nasus'a karşı şampiyonları seçti, bu genellikle şampiyon popülaritesinden büyük ölçüde etkilenir.

Gangplank kötü bir şampiyon mu?

Gangplank, sezon öncesi 10.23 yamasında başladığından beri üst koridorda mücadele ediyor. Birkaç yama önce olmasına rağmen, hala kazanma oranı tablosunun altında oturuyor. Şu anda Platinum rütbe ve üzerindeki oyunlarının %45,89'unu kazanıyor. tüm üst koridor oyuncuları arasında en kötüsü .

Gangplank kolay mı?

Açık 1 (en kolay) ile 10 (en zor) arasında bir ölçek . 8 ya da 9 derdim. Erken kavrayarak suistimal edilmesi kolaydır, ancak fıçıları etkili bir şekilde kullanmak ve zamanlamaları bilmek çok fazla pratik gerektiren bir şeydir.

Gangplank irfanda öldü mü?

League of Legends için büyük bir hikaye etkinliği olan Bilgewater: Burning Tides sırasında Gangplank, rakibi tarafından öldürüldü ve herkes için oynanamaz hale getirildi. ... Hikaye olayına yayınlanan bir sonsözde, ortaya çıktı Gangplank hala hayatta , ancak kollarından biri aşınma için biraz daha kötü ve şimdi değiştirildi.

Garen kime karşı çıkıyor?

Garen'e Karşı Güçlü Olan 5 Şampiyon

  • Camille.
  • Darius.
  • Ayarlamak.
  • Quinn.
  • Vayne.