Haney Gamboa'yı yendi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Paul Adams Doktora
Puan: 5/5(65 oy)

Yirmi bir yaşındaki Devin Haney, bunu yapan en son 135 kiloluk yıldızdı ve WBC dünya şampiyonluğunu korudu. Yuriorkis Gamboa karşısında geniş bir karar galibiyeti Cumartesi günü Florida, Hollywood'daki Seminole Hard Rock Casino'da. ... Haney, dövüşün büyük bölümünde ritmi tuttu.

Gamboa-Haney mücadelesini kim kazandı?

Devin Haney Yuriorkis Gamboa karşısında oybirliğiyle alınan kararla WBC hafif sıklet unvanını koruyor. Yuriorkis Gamboa, Devin Haney için bugüne kadarki en zorlu sınav olsa da, yükselen boks yıldızı bunu başarı ile geçti.

Haney Gamboa ile ne zaman dövüştü?

Yuriorkis Gamboa: DAZN'de dövüş tarihi, başlama saati, nasıl izlenir. WBC hafif sıklet şampiyonu, DAZN'de aksiyona geri dönüyor Cumartesi, Kasım. 7 .

Devin Haney kaç dövüş kaybetti?

Devin Haney'in rekoru şu anda 26 galibiyet, 0 mağlubiyet ve 0 beraberlik . Şu anda toplam 26 yarışmada yenilmedi.

Devin Haney Gamboa'ya karşı ne kadar kazandı?

bu 3 milyon dolar Haney'nin (25-0, 15 nakavt) mücadeleden elde edeceği kazanç, geçen Kasım ayında Yurorkis Gamboa'ya karşı son şampiyonluk savunması için aldığı 2 milyon dolardan küçük bir maaş artışı olacak.

ÖZELLİKLER | Devin Haney vs. Yuriorkis Gamboa

18 ilgili soru bulundu

Mike Tyson'ın 2020 değeri nedir?

2020'de Celebrity Net Worth, 54 yaşındaki Tyson'ın net değerinin 3 milyon dolar . Tyson kariyerine heyecanla başladı ve ilk 19 maçının her birini nakavtla kazandı.

Devin Haney maç başına ne kadar kazanıyor?

Devin Haney ve boks maçlarından büyük kazancı

Haney daha önce savaşırken maç başına $400K , Santiago'ya karşı ilk altı haneli basamaklarını kazandı. Son zamanlarda sayıları ikiye katlandı. Talkmoose.com'a göre, 2019'da Zaur Abdullaev'e karşı bir mücadele ona 800.000 dolar kazançlı bir kazanç getirdi.

Devin Haney Mayweather Promosyonları ile mi?

Devin Haney- 'The Deam' ve yönetimi

Haney, kariyerine Floyd Mayweather'ın rehberliğinde başladığı için şanslıydı. Mayweather Promosyonları, 'The Dream'in 5 bölüm şampiyonu da dahil olmak üzere en iyi boksörlerle kendini geliştirdiği yerdi. ... Yani, Devin Haney şu anda Matchroom Promosyonları kapsamında .

Yuriorkis Gamboa kime kaybetti?

Devin Haney'e karşı kayıp

Yuriorkis Gamboa, Atlanta'daki State Farm Arena'da WBA Hafif Ünvan maçında Gervonta Davis tarafından durduruldu.


Devin Haney kazandı mı?

Devin Haney, güvenliği sağlamak için zorlukların üstesinden gelir Jorge Linares'i oybirliğiyle yendi WBC hafif başlık savunmasında.

Devin Haney kime imza attı?

Devin Haney imza attı Matchroom Boks ABD , 25 Mayıs'ta Antonio Moran'a karşı dönüyor. Yenilmeyen hafif siklet Devin Haney, Matchroom Boxing USA ile anlaştı ve 21. doğum gününden önce dünya şampiyonluğu için mücadele etmek üzere yola çıktı. No olarak derecelendirilen Haney.

Haney hangi kemeri tutuyor?

22 yaşındaki Haney, Tank'ı 135 yaşında bir şampiyon olarak tanımıyor çünkü ikincil WBA unvanı , Teofimo Lopez tarafından tutulan üst düzey kayış değil. Haney (26-0, 15 KOs) geçen Cumartesi gecesi WBA 135-lb unvanını Jorge Linares'e (47-6, 29 KOs) karşı başarıyla savundu.

Devin Haney iyi mi?

135 kiloluk bölümdeki diğer en iyi isimler çoğu boks hayranı tarafından iyi biliniyor - Lopez, Garcia, Lomachenko ve Gervonta 'Tank' Davis. Haney'nin en büyük kusuru, iyi rakiplere karşı güç eksikliğidir. ... Lomachenko'nun dışında, Haney, tüm hafif ağırlıklar arasında tartışmasız en iyi saf boksördür. .


Logan Paul'ün net değeri nedir?

Ancak kavga, profilini küresel olarak yükseltti ve rapor edilen net değerine para ekliyor. 19 milyon dolar .

Deontay Wilder'ın değeri ne kadar?

Diğer raporlara göre, Wilder'ın net değeri yaklaşık 40 milyon dolar .

Tüm zamanların en zengin boksörü kim?

Floyd Mayweather dünyaca ünlü bir Amerikan boks şampiyonu ve organizatörüdür. Floyd Mayweather'ın net değeri 450 milyon dolar. Bu onu tüm zamanların en zengin boksörü yapar.

Floyd Mayweather'ın net değeri nedir?

Mayweather, herhangi bir utancı yatıştırabilecek dokuz haneli bir miktar topluyor ve bu, net değerini aşan net değerine ekleyecek. 1,2 milyar dolar bu senenin başlarında.


Devin Haney kimi aradı?

Devin Haney 48 Yaşına Seslendi Oscar de la hoya bir Dövüş için. WBC hafif sıklet şampiyonu Devin Haney, ana akım resmin dışında kalmaktan bıkmış olabilir.

Devin Haney TMT mi?

Devin Haney'in ABD yayıncısı DAZN hakkında hiçbir şikayeti yok. Haney, elinde bir yığın doları gösteren bir fotoğrafını yayınladı. Olmak bir TMT dahisi , hayranlar için sürpriz değil. Haney, akıl hocası Floyd Mayweather ile birlikte zenginliklerini esnetmeyi seviyor.

Gamboa kaç kez elendi?

7 Aralık'ta Haney, Gamboa'da kariyerinin en zorlu rakibiyle mücadele etti, eski bir dünya şampiyonu ama 38 yaşında en iyi dönemini geride bıraktı. Gamboa nakavt oldu üç kere WBA düzenli hafif sıklet şampiyonu Gervonta Davis'e 2019 TKO kaybı da dahil olmak üzere kariyerinde.