Hala derin açlık yapabilir misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Jo Price MD
Puan: 4.2/5(41 oy)

Bu öğeler oyun içinde kalacak ancak kampanya yalnızca sınırlı bir süre için var, bu yüzden The Hungering Deep'i tam olarak deneyimlemek ve yalnızca Merrick'in hikayesini çözenlerin tadını çıkarabilecekleri özel ödüller kazanmak için şimdi ava katılın.

Açlığın derinliğine nasıl ulaşırsınız?

Bir kişinin melodiyi tutması gerekecek (yakınına park ederseniz geminizden alabilirsiniz) ve mürettebatın geri kalanı, vardığınızda gecekonduya yelken açıp gecekonduya katılabilir. T26'ya ulaştığınızda , tüm oyuncuların davullarla gecekonduya katılmasını sağlayın ve Hungering Deep'i çağıracaksınız.

Derin Hırsızlar Denizi nedir?

Hungering Deep, bir harita üzerinden takip edilmeyen benzersiz bir kampanyaydı. Öyleydi dev bir köpekbalığı olan Megalodon'u bulma, çağırma ve öldürme arayışı . Kampanya, en az iki korsan ekibinin ekip çalışmasını gerektiriyordu.

Sea of ​​Thieves 2020'de Megalodon davulunu nasıl edinirsiniz?

megalodon nerede bulunur

  1. Megalodon sadece açık suda yumurtlayabilir. Bir adaya çok yaklaşırsanız, yüzerek uzaklaşırlar.
  2. Açık suda yelken açmak için zaman ayırın ve yumurtlamak için bir megalodon alabilirsiniz.
  3. megalodon hırsızlar denizi.
  4. Bir megalodon'a hücum ederken saldırmak, onun saldırısını durdurma şansına sahiptir.

Megalodon çağırmak oynamak işe yarıyor mu?

Megalodon çağırmak isteyenler, öyle bir şans yok . ... Oyunda çalınan müziğe bağlı olarak bir Megalodon karşılaşması yapmak üzereyken anlayacaksınız ve müzik çalındıktan kısa bir süre sonra devasa köpekbalığı karşınıza çıkacaktır.

Hırsızlar Denizi AÇLIK DERİN TAM REHBER! - Nasıl Tamamlanır! - Özel Ödüller!

31 ilgili soru bulundu

Sea of ​​Thieves'deki en nadir megalodon nedir?

Örtülü Hayalet : Çok nadiren ortaya çıkar ve en nadir ve Öldürülmesi en zor Megalodon olarak bilinir.

Sea of ​​Thieves 2020'de Kraken'i nasıl çağırırsınız?

Onu çağırmanın bir yolu yok denizlerden - tek yapabileceğiniz etrafta yelken açmak ve çevredeki suların kararmasını ummak, bu da bir Kraken'in yüzeye çıkmak üzere olduğunu gösterir. Kraken, Sea of ​​Thieves'in hemen her yerinde herhangi bir zamanda olabilecek rastgele bir karşılaşmadır.

Sea of ​​Thieves'de köpekbalıkları var mı?

Köpekbalıkları, Sea of ​​Thieves'deki sualtı Düşman Yaratıklarıdır. Köpekbalıkları saldırarak ve ısırarak saldırır. Her Köpekbalığı saldırısı, oyuncu sağlığını %50 düşürür. Köpekbalıkları sadece okyanusta bulunur .

Sea of ​​Thieves'de Kraken alma şansı nedir?

Kraken YALNIZCA bulut olayları arasında görünebilir. o sırada sunucuda 5 gemi olduğunu varsayarsak %20 şans Kraken'i üzerinize almak için. bir adada bulunan her gemi bu ebeveynliği üstlenir.


Sea of ​​Thieves 2021'deki Kraken nerede?

Sea of ​​Thieves'de Kraken nasıl bulunur? Öncelikle geminizi bulabildiğiniz kadar çok gülle ve tahta kalasla doldurmak isteyeceksiniz. Sonraki, yüksek bir gözetleme noktası bulun ve ufukta herhangi bir Kafatası Kalesi veya İskelet Gemisi bulutları için tarayın . Kraken, bunlardan herhangi biri şu anda aktifken ortaya çıkmayacak.

Bir Megalodon'u nasıl çağırırsınız?

Sea of ​​Thieves - The Hungering Deep Guide: Megalodon Nasıl Çağırılır

  1. Herhangi bir meyhanede Bilge Rat mürettebat üyesiyle konuşun. ...
  2. Shark Bait Cove'a gidin ve Merrick ile konuşun. ...
  3. Shark Bait Cove'un merkezinde Merrick'in ilk günlüğünü bulun. ...
  4. İsteğe bağlı: Golden Sands Outpost'a gidin ve barmen Tina ile konuşun.

Sea of ​​Thieves'de kaç Megalodon var?

Megalodon Türleri

Var beş farklı Megalodon türü , artan nadirlik sırasına göre listelenmiştir. Her varyantın ayırt edici renkleri olsa da, işaretleri (yara izleri, çizgiler vb.) her karşılaşmaya göre değişebilir. Yeşil gözlü mavi varyant ve bazen açık mavi yüzgeç. Mor yüzgeçleri ve gözleri olan koyu mor varyant.

Aç olan bir figürü nasıl elde edersiniz?

Satın Alma Maliyeti

Hungering One Figurehead, Sea of ​​Thieves'deki bir Figür Başlığı öğesidir. The Hungering Deep DLC'de oyuna tanıtıldı. Figür tamamen kozmetiktir ve geminin pruvasında bulunur. Ek figürler olabilir Outposts'taki Shipwright Shop'tan satın alındı .


Merrick deniz hırsızları nerede?

Merrick, Shark Bait Cove'da takılırdı ama şimdi bir deniz direğinde dükkan açıyor. Merrick'i bulmak basit bir iştir, çünkü o sadece bir yerde ikamet etmektedir: Stephen'ın Antik Adalardaki Ganimetleri . Bu, Forsaken Shores ile eklenen birçok küçük deniz karakolundan biridir.

Kraken, Sea of ​​Thieves 2021'de mi?

Hırsızlar Denizi'nin krakeni nihayet yeni Karayip Korsanları geçit fragmanında yüzünü alıyor. Önümüzdeki hafta Kaptan Jack Sparrow'un yanında geliyoruz. ... Resmi olarak A Pirate's Life olarak bilinen Sea of ​​Thieves'in Karayip Korsanları geçidinin en önemli parçası, yepyeni bir sinematik hikaye kampanyası biçimini alıyor.

Kraken Sot'u nasıl yenerim?

Kraken kullanacak geminin etrafını sarmak için dokunaçları ya da mürettebat arkadaşlarını alıp okyanusa fırlatın. Kraken sizi alırsa, sizi tekrar suya tükürene veya gemiye çarpana kadar dokunaçları kesmek için palanızı kullanabilirsiniz.

Köpekbalıkları Sea of ​​Thieves'i ne sıklıkla doğurur?

İskeletlerde olduğu gibi, bir sandık kazdığınızda görünen normal 2-4 vardır, ancak bir adadayken oldukça normal bir yumurtlama oranı vardır. her 45 saniyede yaklaşık 3 iskelet bir adadasın.


Hırsızlar Denizi'ndeki yılanlarla ne yaparsınız?

Yıldönümü Güncellemesi itibariyle, yılan eti için yılanlar öldürülebilir ve Hunter's Call'a satıldı ya da yendi. Yılan, yakınlarda ve tedirgin olursa onları öldürebileceğinden, yakalanan diğer canlılardan uzak tutulması şiddetle tavsiye edilir.

Megalodon hala Sea of ​​Thieves'de mi?

Yerine, Megalodon öldürüldükten sonra orada okyanusta sallanacak , tıpkı Kraken gibi. ... Sea of ​​Thieves'deki Kraken karşılaşmasında olduğu gibi, Megalodon ne yazık ki mağlup edildikten sonra sizi veya mürettebatınızı herhangi bir eşya ile ödüllendirmiyor.

Kraken Sot'u nasıl çağırırsınız?

İşte nasıl çalıştığı: kraken yalnızca haritada etkin bir bulut olayı olmadığında ortaya çıkacak . Bir karşılaşma olasılığını artırmaya çalışıyorsanız, gökyüzünde hiçbir Skeleton Fort kafatası bulutu veya Skeleton Fleet gemi bulutu görünmediğinde derin sularda yelken açtığınızdan emin olun.

Sea of ​​Thieves'deki Kraken'in bir vücudu var mı?

Sea of ​​Thieves'de Kraken ile karşılaşmak, kesinlikle bu oyunu oynamanın heyecan verici olasılıklarından biri olmuştur. ... Bunu yapmak şunu ortaya çıkaracak Kraken bir vücuda sahip değil . Bu, oyun deneyimini önemli bir şekilde etkilemese de, birçok oyuncu için kesinlikle hayal kırıklığı yarattı.


Kraken ne yiyor?

Ve Scylla da kraken efsanesine girmenin bir yolunu bulur, çünkü o da dokunaçlıydı, Odysseus'un adamlarını kapıyor ve onları canlı canlı yiyordu. Kraken, yine de, sadece yemek yemekten mutlu balık .