Hakaret ne zaman demektir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Shaina Pfannerstill
Puan: 5/5(74 oy)

1 A : özellikle yüze davranış veya dil ile hakaret etmek Onun kabalığından rahatsız oldu. b : toplumu rencide eden kanunları rencide etmek. 2a: meydan okurcasına yüzleşmek: ölüme hakaretle yüzleşmek. b eskimiş: yüz yüze karşılaşmak.

tenkit edilmek ne demek?

: bir gücenme ya da hakarete karşı öfke ya da kızgınlık hissetmek ya da göstermek Sesi derinden/çok aşağılanmış gibiydi . …

Hakaret cümle içinde nasıl kullanılır?

Bu onun haysiyetine ve erkekliğine bir hakaretti. Bunu kişisel bir hakaret olarak kabul etti. Değişmesi gerekebileceği iması onu gücendirmiş görünüyordu. Ama haysiyetine bir hakaret olduğunu hissedince çabuk öfkelendi.

Sözlükte hakaret ne anlama geliyor?

isim. kişisel olarak rahatsız edici bir eylem veya kelime ; kasıtlı davranış veya saygısızlık gösterisi; kasıtlı hafif; hakaret: krala hakaret. kişinin haysiyetine veya kendine saygısına yönelik bir saldırı.

Allah'a karşı gelmek ne demektir?

vb tr. 2 hakaret etmek, özellikle açıkça. 3 gururunu veya onurunu incitmek .

Hakaret Anlamı | Günlük Yeni İngilizce Kelimeler | kelime programı

36 ilgili soru bulundu

İngilizce'de Oracle ne demek?

1a : bir kişi (eski Yunan rahibesi gibi) bir tanrının aracılığıyla kehanetleri konuştuğuna inanılan Delphic oracle - D. F. Marks. b: Bir ilahın gizli bilgiyi veya ilahi amacı böyle bir kişi aracılığıyla ifşa ettiği bir türbe. c : bir kahin belirsiz kahinler tarafından verilen bir cevap veya karar.

Karanlığa maruz kalan nedir?

Kuponu 'yüz için argo bir terim', bowfing'in 'kokuşmuş veya kokan' anlamına geldiğini, coorie'nin 'sarılma' anlamına geldiğini, geggie'nin 'kişinin ağzı' anlamına geldiğini, hee-haw'ın 'hiçbir şey' anlamına geldiğini, kara hakaret anlamına geldiğini ' utanmış' ve 'yoksul veya parası düşük' anlamına gelir.

Bir şeyi inatla yapmak ne demek?

İnadına zalimce bir şey yaparsan, birini incitmek veya üzmek istediğiniz için yapın . Sanırım ona rağmen boşanmayı reddettim. Eşanlamlılar: kötülük, kötü niyet, kötü niyet, nefret

Musingly ne demek

Müziğin tanımları. sıfat. derinden veya ciddi anlamda düşünceli . eşanlamlılar: kara kara düşünme, kara kara düşünme, dalgınlık, düşünceye dalma, dalgınlık, derin düşünme, düşünceye dalma, geviş getirme düşünceli. dikkatli düşünce ile sergileniyor veya karakterize ediliyor.


Bir hakaret örneği nedir?

Hakaret tanımı, kabalık ve kabalık niyetiyle işlenen bir eylem veya sözlü saldırıdır. Bir hakaret örneğidir sırada birinin önünde kesmek . Açık veya kasıtlı bir suç, hafif veya hakaret. Bu tür davranışlar topluma hakarettir.

Olumlu cümleler nelerdir?

Olumlu bir cümle basitçe bir şey belirtir . Olumlu olan herhangi bir beyandır. Olumlu bir cümle, bir iddianın doğruluğunun geçerliliğini ifade eder. ... Olumlu ya da olumlu cümle bir şeyin öyle olduğu anlamına gelirken, olumsuz bir cümle -ki bunun tam tersidir- bir şeyin öyle olmadığı anlamına gelir.

egregious'nin gerçek tanımı nedir?

1 : özellikle göze çarpan : bariz şekilde kötü : bariz korkunç hatalar kanıtların korkunç şekilde doldurulması — Christopher Hitchens.

Deresif ne demek

: küçümseyici alay veya küçümseme ifade etmek veya neden olmak : ifade etmek veya alaycı kahkahalara neden olmak Bu tür aptallıklar göz önüne alındığında …, Jerry Lewis ile alay etmek kolaydır …—


İngilizce'de firar etmek ne demek?

1: özellikle terk eylemi: bir kişinin, görevin veya ilişkinin rızası veya yasal gerekçesi olmaksızın terk edilmesi ve buna bağlı görev ve yükümlülükler, firar nedeniyle boşanma davası açıldı. 2 : terk edilmiş veya terk edilmiş olma durumu .

Önde bir Scrabble kelimesi mi?

Hayır, ön taraf scrabble sözlüğünde yok .

Kötü sarhoş nedir?

sarhoş olmak veya uyuşturucu almak; kafayı bulmak. zararlı n. çok zararlı, kötü, kötü niyetli olarak tanımlanan bir şey.

İnattan bir şey mi olur?

Kötü bir şeyi inatla yapıyorsan yaparsın çünkü birini incitmek veya üzmek istiyorsun . Dan'in inadına arabayı tahrip ettiğini düşünüyor. ... Birine inat etmek için zalimce bir şey yaparsanız, onu incitmek veya üzmek için yaparsınız.


Kibirli kadına ne denir?

isim kullan kır faresi - kendi sorumluluğunuzdadır - tartışmacı, dırdırcı ve huysuz bir kadına atıfta bulunmak. ... Bu küçük memeliyle ilgili hurafeler, on üçüncü yüzyılda insanları, erkek ya da kadın, kinci bir kişiyi tanımlamak için kır faresi kelimesini kullanmaya yöneltti.

Hakaret etmek, utanmak anlamına mı gelir?

saygısızlık veya küstahlığın açık bir tezahürüyle gücendirmek: Konuşması hepimizi rahatsız etti. utandırmak veya şaşırtmak ; utandırmak.

İskoçya'da weegie nedir?

Weegie, n. ve adj.: Glasgow'un yerlisi veya sakini ; bir Glasgowlu. Bam, n.2: Budala, sinir bozucu veya iğrenç bir kişi; (ayrıca spesifikasyon) kavgacı veya rahatsız edici bir kişi. Genellikle küçümseyici bir hitap şekli olarak.

Siyahın hakaret ettiği ifadesi nereden geliyor?

SİYAH SUÇLU: Utanç, bugün hala kullanılan bir İskoç terimidir ve muhtemelen tanınmamak için hanedan kalkanınızı örtme eyleminden türetilmiştir (hakaret hanedan bir terimdir) . İskoç şövalyeleri bunu, sonradan Bruce'un destekçisi olmakla suçlanmamak için Methven'den kaçarken yaptılar.


Hakaret bir kelime mi?

Hakaret için tanımlar. nın-nin· cephe · cephe .

Affetmek bir kelime mi?

hakaret anlamı

Musick, Sürdürülebilir onur .

5 kehanet nedir?

Beş Kahin

  • Dodona.
  • Trophonius.
  • eritea.
  • Cumae
  • Delfi.