netflix'teki hainler iyi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Elvis Trantow
Puan: 4.5/5(27 oy)

Hainler tatmin edici bir şekilde büyümüş- casus gerilim filmi . Politik hikayesini 'alternatif gerçeklik' kılığına girmeden anlatacak ve döneminin gerçekliğinden kopmadan günümüzün politik paralelliklerinin izini sürecek kadar kendinden emin.

Netflix'teki hainler iyi mi?

Hainler henüz çok heyecan verici değil , ancak nabzı muhtemelen yarışmaya başlayacak. 26 Şub 2019 | Değerlendirme: 3/5 | Tam İnceleme… Belki Traitors daha sonra iyileşir, ancak ilk bölüm bizi soğuk, sinirli ve biraz kafa karıştırdı.

Netflix'teki hainler ne hakkında?

Traitors, Bathsheba Doran tarafından yaratılan ve 2019'da Channel 4 ve Netflix tarafından yayınlanan bir İngiliz televizyon drama mini dizisidir. İkinci Dünya Savaşı'nın bitiminden sonra 1945'te Londra'da geçen Traitors, şöyle devam eder: Amerikan Stratejik Hizmetler Ofisi tarafından Kabine Ofisinde bir Sovyet casusunu teşhis etmek için işe alınan genç bir kadın.

İkinci bir hain dizisi var mı?

Kanal 4, Traitors'ın ikinci bir dizi için yenilenip yenilenmeyeceği açıklanmadı . ... Radio Times, Traitors'u şimdiye kadar 2019'un en iyi programlarından biri seçti ve Rotten Tomatoes'da yüzde 71 reytinge sahip. Dizi, 28 Mart'ta İngiltere ve İrlanda dışında tüm dünyada Netflix'te yayınlanacak.

Netflix dizisi hainleri gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?

Hainler gerçek bir hikayeye dayanmamaktadır. - ancak casusluk işinin gizli doğası sayesinde, Amerika'nın Birleşik Krallık hükümetinin içinden Feef gibi bir ajana sahip olup olmadığından (veya olmadığından) asla emin olamayabiliriz.

Hainler Resmi Fragmanı (2019)

21 ilgili soru bulundu

1983'ün 2. sezonu olacak mı?

2. sezondan oluşacak 8 bölüm , Netflix'te çevrimiçi olarak yayınlanacak. 26 Kasım 2021'de başlayacak olan pilot bölüm. Daha ayrıntılı program aşağıda verilmiştir.

hain ne demek?

1 : başkasının güvenine ihanet eden veya bir yükümlülük veya göreve uymayan kimse . 2: ihanet eden kimse. Eşanlamlılar Örnek Cümleler Hain Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Hain filmi Netflix'te mi?

Doran'ın İngiliz dönem draması, Don Cheadle ve Guy Pearce'ın başrollerini paylaştığı 2008 gerilim filmi Traitor ile karıştırılmamalıdır. Ama söylendiği gibi, film ayrıca Netflix'te yayınlanabilir , bu yüzden Traitors'u izledikten sonra özellikle casusluk hissediyorsanız, kontrol ettiğinizden emin olun.

Hainlerde Freddy kim?

Hainler (TV Dizisi 2019) - Jamie Blackley Freddie Symonds olarak - IMDb.


Haini nerede görebilirim?

Hain İzle | Prime Video .

Netflix'te Borgen nedir?

garanti etmek Adam Price tarafından yaratılan bir Danimarkalı siyasi-dram dizisi , ve daha önce Danimarka televizyon ağı DR1'de yayınlandı. Dizi, Danimarka'nın en iyi dizilerinden biri olarak kabul ediliyor ve Eylül 2020'de Netflix'te yayınlanmasının ardından dünyanın dört bir yanındaki abonelerle anında hit oldu.

Hainler iyi bir dizi mi?

Hainler konusunda eleştirmenler karıştı ama pozitife yaslanmak . Hainler %71 Rotten Tomatoes eleştirmen puanına sahip. Den of Geek, onu tatmin edici bir şekilde yetişkin casus gerilim filmi olarak nitelendirdi, ancak diğerleri, tarihsel özgürlükleri nasıl aldığını eleştirdi.

Hain İngiltere'yi nereden izleyebilirim?

Şu anda 'The Traitor' yayınını şurada izleyebilirsiniz: Şimdi TV Sineması , Virgin TV Go veya Google Play Filmler, Amazon Video, Rakuten TV, YouTube'dan indirerek satın alın.


Sana ihanet eden kişiye ne denir?

Başkalarına ihanet eden birine genellikle hain veya hain . ...

Bir hain örneği nedir?

Ülkesine, bir davaya veya bir güvene ihanet eden, özellikle de vatana ihanet eden kişi. Bu nedenle, herhangi bir güven veya güvene ihanet eden kişi. ... Hain tanımı, bir ülkeye, davaya veya bir dosta ihanet eden kişidir. Brutus arkadaşı Julius Caesar'a sırt çevirdiğinde , ünlü bir hain örneği oldu.

Hain Valhalla kimdir?

hain Galinn . Aldatılmış vizyonlarında gördüğü gerçek kaderi yerine getirmek için Soma'nın yolundan çekilmesini istedi. Onun yolları ile aynı fikirde değil. Saldırı gerçekleştiğinde köydeki diğer insanlardan çok uzaktaydı - bir mazereti olmadan - ve Lif'i suçlamakta hızlıdır ve uzun gemisi sarıya boyanmıştır.

1983 gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?

Netflix'in 30 Kasım'da yayın hizmetine başlayacak olan ilk orijinal Polonya dizisi 1983'ün konsepti bu. 1983 teknik olarak gerçek bir hikayeye dayanmıyor , ancak alternatif-tarihi gerilim, yaşanabilecek bir geleceğe bitişik gibi geliyor - eğer biraz dramatik bir gelişme ile.


1983 filmi nerede çekildi?

Dizi büyük ölçüde şurada çekildi. Polonya, Varşova, Wroclaw, Lublin ve Silezya şehirleri dahil . 1983 yılı çekimleri Ocak 2018'de başkent Varşova'da ve Şubat 2018'de Wroclaw'da gerçekleştirildi.

Hainlerin ne kadarı doğru?

Bir casus geriliminden bekleyeceğiniz gibi, tarihi gerçeklere dayanıyor ama hikaye tamamen hayal ürünüdür ... yoksa öyle mi? İkinci Dünya Savaşı sonrası İngiliz tarihinin çok özel bir döneminde geçen Traitors, 1945'te Winston Churchill'in Başbakan olarak görev süresinin sona erdiğini gören bir seçimin kuyruk ucunda yer alıyor.

Hain gerçek bir hikaye mi?

Organize suç. hain anlatıyor bir mafyanın gerçek hikayesi süper çim.

Bataklık İptal Edildi mi?

Netflix, dizinin geleceği hakkında resmi bir açıklama yapmadı, ancak Wikipedia'da 'bitti' olarak listeleniyor. Gösteri resmi olarak iptal edilemez , ancak COVID-19 durumu göz önüne alındığında, Netflix'in yakın zamanda Quicksand'ın ikinci sezonuna para pompalaması pek olası değil.


Borgen izlemeye değer mi?

Borgen'in Amerikan televizyonundan alamayacağınız benzersiz bir bakış açısına sahip bir Danimarka dizisi olması, onu beklenmedik ama değerli bir dizi haline getiriyor. Sadece 30 bölümde (uçup gidecek) saat, Borgen izlemeniz gereken bir gösteri .