İngilizce'de habersiz kelimesinin anlamı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Richard Schaefer
Puan: 4.3/5(56 oy)

: müjdeli değil : gibi. a : kamuoyu tarafından beğenilmeyen bir haber verilmeyen bir film habersiz bir rakip. b : önceden haber verilmeksizin gelen veya meydana gelen : beklenmedik …

habersiz komutan ne demek?

Şöyle söylenir her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır . ... Sangeetha Vijay, geçtiğimiz günlerde Galatta Media tarafından düzenlenen Wonder Women (WoW) ödülleri arasında 'Müjdelenmemiş Komutan' olarak ödüllendirildi. Wonder Women (WoW) ödüllerinin amacı, sinema alanında başarılı beş nesil kadınları onurlandırmaktı.

Duyulmamış ne demek?

uyarı veya önceden duyuru yapılmadan görünen ; beklenmedik.

Habersiz cümle içinde nasıl kullanılır?

uyarı veya duyuru olmadan.

  1. Yetenekli ama habersiz film yapımcılarını çalışmalarından örnekler sunmaya davet ediyorlar.
  2. Bu politikanın tamamen tersine çevrilmesi habersizdi.
  3. Habersiz bir giriş yapmak istemedim.
  4. Bu sefer, neredeyse yapay görünecek kadar habersizdi.

habersiz eş anlamlısı nedir?

Bu sayfada, habersiz için 9 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: söylenmemiş , fark edilmeyen, tanınmayan, bilinmeyen, habersiz, öngörülemeyen, , antipodean ve takdir edilmeyen.

Habersiz ne demek?

35 ilgili soru bulundu

- uğurlu kelimesinin kökü nedir?

Uğurlu geliyor Latince işareti kelimenin tam anlamıyla 'kuş görücü' anlamına gelen ('kuş' anlamına gelen avis ve 'bakmak' anlamına gelen specere kelimelerinden). ... Günümüzde himayenin çoğul hali, genellikle 'nazik himaye ve hidayet' anlamında kullanılmaktadır.

Acerbik edebiyatta ne anlama geliyor?

: keskin veya keskin bir şekilde eleştirel, alaycı veya ironik bir öfke , ruh hali veya ton acerbik yorum bir acerbik yorumcu.

devredilebilir nedir?

: delege edilebilir .

Süslemenin anlamı nedir?

geçişli fiil. 1 : resimleriyle duvarı süsleyen güzel objelerin özellikle görünümünü güzelleştirmek için . 2: Avluyu süsleyen moda insanlarını süsler gibi canlandırmak veya süslemek.

underrated ne demek?

Bir şeye değersiz diyorsan, düşündüğün anlamına gelir Bu konudaki genel görüş olması gerekenden daha düşük . Underrated bir sıfattır ama aynı zamanda underrate fiilinin geçmiş zamanıdır. Bir şeyi küçümsemek, insanların onu küçümsediğini söylemekten biraz daha yaygındır, ancak ikisi de kullanılır.

Yavru kuş sözcüğünün doğru anlamı nedir?

1 : genç bir kuş uçtu (bkz. tüylü duyu 1) yavrularını besleyen dişi bir kuş. 2 : olgunlaşmamış veya deneyimsiz bir kişi, tıp öğrencilerine acemi. 3: yeni bir acemi şirket.

Vijay ve karısı nasıl tanıştı?

25 Ağustos 1999'da Thalapathy Vijay ateşli hayranıyla tanıştı. Sangeetha , Birleşik Krallık merkezli bir Sri Lanka Tamili. Poove Unakkaga (1996) filmindeki performansını sevdi ve onu Chennai'de bir film setinde ziyaret etmeye karar verdi.

Savan kelimesi nereden geliyor?

1887'de 'aptal', IQ'su 25'in altında olan kişiler için kabul edilen bir sınıflandırmaydı ve 'bilgin' veya 'bilgili kişi', Fransızca 'bilmek' anlamına gelen savoir kelimesinden türetilmiştir. .

Undorned ne demek?

: süslenmemiş : süsleme veya süslemeden yoksun : sade, basit.

Bu cümlede kullanıldığı şekliyle çıkıntılı kelimesinin anlamı nedir?

: çevreleyen yüzeyden dışarı çıkmak veya göğüs cebinden dışarı çıkan bir mendili bağlamlamak . geçişli fiil. 1: projeye neden olmak. 2 arkaik: ileri itmek.

Delegable gerçek bir kelime mi?

delege edilebilir : devredilebilir yetki.

Hangisi Devredilebilir?

Filtreler . Delege edilebilir .

devredilebilir görev nedir?

Filtreler . yerine getirmesi için başkasına devredilebilecek bir sorumluluk . Ayrıca bkz. görev. isim.

İnsanlar acerbik olabilir mi?

Birine acerbik veya sert bir şekilde acı bir şey söylerseniz, kendi içinde acı bir tat bırakabilir oyalanan ağız ve acerbik veya asidik kelimeler, alıcı taraftaki kişiyi de yiyebilir.

Acerbic'i nasıl kullanırım?

Bir Cümlede Acerbik?

  1. John, öğretmeninin acerbik yorumlarını duyduktan sonra projesini tamamlamak için motive olmadı.
  2. Yazarın acerbik tonu, sert eleştirilerle sorunu olan insanlara pek uymadı.
  3. Acerbik şakanızın komik ve yararlı olduğunu düşünürken, diğerleri mizahınızı takdir etmeyebilir.

- kapitülasyon kelimesinin kökü nedir?

Teslim olmak, tamamen teslim olmak veya belirli şartlar altında teslim olmaktır. Her iki durumda da, gerçekten istemediğiniz bir şeyi kabul ediyorsunuz. kelime şuradan geliyor Latince caput ('kafa') ve capitulum ('başlıklar') kökleri , birisi resmen teslim olduğunda hazırlanan resmi anlaşmaya bir referans.

Propitious ne demek?

1: iyi niyetli: yardımsever. 2: iyiye alamet olmak: hayırlı uğurlu işaret. 3 : tercih etme eğilimi : avantajlı.