Habercisi görev kaderi 2'yi bulamıyor musunuz?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Bayan Holly Huels II
Puan: 4.7/5(9 oy)

habercisi bulmaGitmek EDZ'ye ve Trostland'a iniş . İlerleyin, kiliseyi geçin ve yarı kırık binaya girin. İkinci katın açıklığına atlayın ve ileri doğru yürüyün. Küçük bir baca göreceksiniz.

Destiny 2'deki Harbinger görevine nasıl ulaşabilirim?

Harbinger görevi, Tangled Shore'daki Crow'dan alınabilen Bird of Prey görevinin bir parçasıdır - bunu satıcı ekranının altında bulacaksınız. Şimdi, EDZ'deki Trostland hızlı seyahat noktasını ziyaret edin .

Haberci aktiviteye nasıl başlarım?

Bu harap binanın ikinci katında Harbinger görevinin girişini gizleyen bir şömine bulacaksınız. Şöminedeki deliğin hemen içinde, kıvılcım çıkaran bir sigorta kutusu için sola bakın. . Onunla etkileşime geçin ve göreve başlayacaksınız.

Haberci görevi ne seviyede?

Harbinger görevi uzun ve görev için önerilen güç seviyesi 1270 . Bu nedenle görev, Legend ve Master Lost Sectors kadar zorlu ve kesinlikle onlardan daha uzun.

Haberci misyonunu çiftleyebilir misin?

Kader 2'nin 3.0. 2 güncellemesi şimdi yayında ve devam eden Av Sezonu'ndan yararlanan Muhafızlar için yeni bir görev (Haberci Görevi) getirdi. Sadece birkaç saat içinde, oyunda bir tanesi oyuncuların Hawkmoon Exotic'i sonsuz sayıda toplamasına izin verdiği için oyunda istismarlar/aksaklıklar keşfedildi.

Destiny 2 - Hawkmoon Random Rolls & Catalyst için Harbinger Mission & JUMPING PUZZLE'a Nasıl Başlanır?

18 ilgili soru bulundu

Harbinger kaderden uzaklaşıyor mu?

Bu durumda, bu, Gazap Avları gibi şeyleri içerir, bu nedenle bu silahları toplamak için acele etmeyin ve yeni gizli görev Harbinger dahil olmak üzere Crow/Hawkmoon görevi gibi hikayeler, hangi gitmiyor .

Hawkmoon'un kilidini nasıl açarım?

Kısaca Destiny 2'de Hawkmoon nasıl edinilir

  1. Tangled Shore'da Örümcek'i ziyaret edin.
  2. Beş Paracausal Feather konumunu bulun.
  3. Tangled Shore'daki Karga'yı ziyaret edin.
  4. EDZ'de A Cry From Beyond görevini tamamlayın.
  5. 50 Küre Güç üret.
  6. Tangled Shore'daki Crow'a dönün.

Harbinger'da kaç tane tüy alabilirsin?

Harbinger görevini tamamlamanın yanı sıra, Harbinger görevindeyken 100 Paracasual Feathers toplamanız gerekecek. Harbinger görevini nasıl tamamlayabileceğinizi gözden geçireceğiz, hepsini bulun. on beş gizli tüyler, sonra gemiyi kendiniz talep edin.

Rastgele hawkmoon rulolarını nasıl alırsınız?

Rastgele yuvarlanan Hawkmoon'unuzu almak için, Traveler Shard'ın yanında ortaya çıkan sandığı aç . Bu görevi ilk kez tamamlamak, iki Hawkmoon ve Hawkmoon'un Egzotik Katalizörü kazandırır. Bu seviyeye tekrar cesaret etmek isterseniz, bunu EDZ Direktöründen 'Harbinger' görevini sıraya alarak yapabilirsiniz.


Sezon geçişi olmadan hawkmoon alabilir misin?

Başlangıçta ilk Destiny'de bir seçenek olarak görünen Hawkmoon popüler bir el topuydu ve hayranlar Bungie'den onu Destiny 2'ye geri getirmesini istiyorlardı. buna erişmek için Season Pass'e ihtiyacınız olacak .

hawkmoon'u yalnız bırakabilir misin?

Bu görevin oldukça zor olduğunu unutmayın, bu yüzden en iyi donanıma sahip olduğunuzdan emin olun. Aynı zamanda solo- hünerli , ancak üç kişilik bir Fireteam'de çok daha kolaydır.

Hawkmoon için av mevsimine mi ihtiyacınız var?

Season of the Season'a sahip olmanız gerekir. Hawkmoon'un peşinden gitmek için Hunt .

Av mevsiminden sonra şahin ayı nasıl elde edersiniz?

İlk Gazap Avı'nı tamamlayın ve Örümcek'e geri dönün. Onunla konuş ve Hawkmoon egzotik arayışı 'Karga Uçar gibi ' mevcut olacak. Bu, Hawkmoon'u elde etmek için yapılan ilk resmi görevdir ve ardından 'Ty Loose Thy Talons' gelir. Bu egzotik görevi tamamlamak, oyuncuları Destiny 2'deki ilk Hawkmoon ile ödüllendirir.


Neden hawkmoon görevini alamıyorum?

Ay'ın kilidini açmadıysan , görev görünmeyecek. Shore'un kilidini açmadıysanız, ilk etapta Örümcek ve Karga'ya gidemezsiniz. Ayrıca Beyond Light başladıktan sonra yaratılmış bir karakterdeyseniz, Cosmodrome'daki öğretici görev zincirini de tamamlamanız gerekir.

Yırtıcı kuş arayışının kilidini nasıl açarsınız?

'Yırtıcı Kuş'u alın

Bird of Prey görevini daha önce alabilirsiniz. Harbinger'ı tamamlamak ve rastgele yuvarlanan ilk Hawkmoon'unuzu kazanın. Tangled Shore'da Karga'ya gidin - onun için yanıp sönen bir görev simgesi olmadığını unutmayın. Onunla konuşun ve envanterinin en altına bakın. Bir Egzotik görev logosu göreceksiniz.

Harbinger'daki muhbir nerede?

Oyuncuların muhbiri alması ve çıkarma bölgelerinden birine getirmesi gerekecek. Exfil noktaları ya bir binanın çatısında ya da taş ocağına yakın bir yerde üç farklı noktada .

Xenophage'ı nasıl edinirsiniz?

Xenophage arayışına başlamak için şuraya gidin: Hafıza görevlerini tamamlarken Eris ile tanıştığınız alan . Bu alana doğrudan Sorrow's Harbor'a inip kuzeye, Scarlet Keep'e doğru ilerleyerek erişebilirsiniz.


Lightseeker zaferi engellendi mi?

Zafer hala rahatsız . Bu hafta tüm tüyleri yaptım ve tamamlanmadı. Bungie zafer/İrfan kilidini açana kadar onu zorlayamayız.

Gazap avı nedir?

Bir Kovandan Hayaletsiz Osiris'i kurtardığınız kısa bir görev sırasında, Karga ve onun Hayaleti Glint ile tanışacaksınız. Daha sonra, Tangled Shore'daki ininde Örümcek ile buluşacaksınız. O ve Karga, yeni bir etkinlikte bazı Hive ve Fallen'ları temizlemek için yardımınıza ihtiyaçları olduğunu açıklayacaklar: Wrathborn Hunts.

Hawkmoon iyi Destiny 2 mi?

Hawkmoon çoğu Egzotik El Topundan daha iyidir . Genel olarak, Sunshot, PvP için onu yener, tıpkı peynir öldürmek istiyorsanız Thorn'un yaptığı gibi. PvE'de galip gelen Malfeasance, ama sadece adil.

hawkmoon kaderi nedir?

'Avını takip et ve pençelerini Karanlığın üzerine sal.' Hawkmoon egzotik bir el topu Destiny Year One'da tanıtıldı, yalnızca Playstation kullanıcılarına özel. Hawkmoon'un A Year Two versiyonu The Taken King to Xbox kullanıcıları için de mevcuttur.


Vanguard jetonları gidiyor mu?

Beklendiği gibi, Vanguard mevcut Crucible ve Gambit rütbe sistemlerine dahil ediliyor. belirteçleri ortadan kaldırmak , ve bunları teçhizat ve malzemeleri ödüllendiren bir rütbe yükseltme sistemi ile değiştirmek.

Kader Sezon 2 sona ermeden önce ne yapmalıyım?

Destiny 2: Sezon 15 Damlasından Önce Yapılması Gerekenler

  • Birleştirici İçeriğinin Sezonu ve Geçmiş Sezonlar. ...
  • Mevcut Sezonluk Görevleri Tamamlamak. ...
  • Zırh Sentezi Ödülleri. ...
  • Glimmer'ı saklamak. ...
  • Umbral Engramları Kaydetme. ...
  • Gezegensel Malzemeleri, Geliştirme Çekirdeklerini, Geliştirme Prizmalarını ve Yükselen Parçaları Kaydetme. ...
  • Ödüller Tasarruf.

Hala hawkmoon alabilir misin?

Destiny 2: Beyond Light'ta herkes Hawkmoon'u alabilir mi? Hawkmoon'u Destiny 2'de alma arayışı yeni düştü, bu yüzden silah beklendiği gibi Season of the Hunt'ın bir parçası olarak ortaya çıktı. Bu, ihtiyacınız olacak anlamına gelir egzotik maceraya katılmak için 12. sezon için Season Pass'e sahip olmak .