Pilfer çalmak anlamına mı geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Adrianna Kautzer
Puan: 4.4/5(21 oy)

Pilfer çalmak eş anlamlısı , ancak tipik olarak belirli bir çalma türünü ima eder. Çalınan şey genellikle gizlice - gizlice, böylece kimse fark etmesin - küçük miktarlarda ve sıklıkla tekrar tekrar çalınır. Örneğin, bir kurabiye kavanozundan, bol miktarda arz hiçbir şeye dönüşene kadar kurabiye çalabilir.

Çalmak için argo kelime nedir?

bayıltmak (argo) yarım inç (eski moda, argo) soygun (ABD, argo) zimmete geçirme.

Yağma kelimesi ne anlama gelir?

1 : yağma veya yağma eylemi özellikle savaşta. 2: ganimet olarak alınan şey. yağma. fiil. yağmalanmış; yağma.

İngilizler hırsızlığa ne diyor?

çalmak, çekip gitmek, uygunsuz, hırsız (resmi), normal yemek (İngiliz, gayri resmi)

pilfer kelimesinin zıt anlamlı kelimeleri nelerdir?

hırsız kelimesinin zıt anlamlı sözcükleri

  • Bedava.
  • vermek.
  • Tut.
  • teklif.
  • almak.
  • reddetmek.
  • reddetmek.
  • dönüş.

Hırsızlar Kargo Sevkiyatlarını Vurduğunda Tedarik Zincirleri Tehdit Edildi

25 ilgili soru bulundu

Lahana yağma anlamına mı geliyor?

çalmak ; pilfer: Bir sürü kumaşı lahana sardı.

purloin ne demek?

geçişli fiil. : haksız yere ve sıklıkla bir güven ihlali yoluyla sahiplenmek .

Hırsızlık suç mu?

yerine cezai kovuşturma , genellikle tazminat ve bazen istihdamın feshedilmesini gerektiren medeni düzenlemeler vardır. Çoğu işçi için, belirli düzeyde hırsızlık meşru veya yarı meşru (iş tanımında veya iş kuralı kılavuzunda yer almamaktadır) bir iş hakkı olarak görülmektedir.

Tagalog'da hırsızlık nedir?

Pilferage kelimesinin Tagalogca çevirisi: kesme .


Umbrance bir kelime mi?

suç; sıkıntı ; hoşnutsuzluk: sosyal bir küçümseme karşısında öfke duymak; birine küsmek; birinin kabalığına kızmak. en ufak bir şüphe, şüphe, düşmanlık veya benzeri bir belirti veya belirsiz duygu.

Hırsızlıkla hırsızlık aynı şey mi?

Fiiller olarak çalmak ve yağmalamak arasındaki fark

bu mu çalmak (lb) yasadışı olarak almaktır , veya sahibinin izni olmadan, bir başkasına ait olan bir şeyi talan ederken, özellikle savaş zamanında, zorla talan etmek veya yağmalamak (kararlı).

Gerçek hayatta bir Pillager nedir?

yağmacı tanımları. ganimet veya yağma alan kimse (savaşta olduğu gibi) eşanlamlılar: despoiler, freebooter, looter, yağmacı, akıncı, spoiler.

Taşlaşma ne demek?

1 : dönüştürmek (organik madde) suyun sızması ve çözünmüş mineral maddenin birikmesiyle taşa veya taşlı sertlikte bir maddeye. 2: taş gibi katı veya hareketsiz hale getirmek için: a: cansız veya hareketsiz kılmak için: ölü sloganlar bir adamın düşüncesini taşlaştırmaya uygundur - Cumartesi Rev.


Hala için daha iyi bir kelime nedir?

1 hareketsiz , hareketsiz, hareketsiz. 2 sessiz, sessiz. 4 pasifik, sakin, sakin. 8 sessiz, sus, sakin.

Mesajlaşmada çalmak nedir?

Karakterizasyonun 5 unsuru, S.T.E.A.L. kısaltmasıyla açıklanabilir. KONUŞMAK = ne (diyalog) ve nasıl (hoparlör etiketleri ve ton) bir karakter diğer karakterlerle konuşur. DÜŞÜNCELER = Bir karakterin ne düşündüğü, inandığı, değer verdiği ve bir karakteri neyin motive ettiği.

Hırsızlık örneği nedir?

Hırsızlık veya hırsızlık düşük değerli eşyaları çalma eylemi , özellikle küçük miktarlarda küçük hırsızlık olarak da adlandırılır. Hırsızlık ayrıca şu anlamlara gelebilir: Paket hırsızlığı, bir paketin içeriğinin bir kısmının çalınması. Hırsızlık (hayvan davranışı), bir hayvanın başka bir hayvanın kilerinden yiyecek alması.

Hırsızlık ve hırsızlık arasındaki fark nedir?

İsim olarak hırsızlık ve hırsızlık arasındaki fark

bu mu hırsızlık, değeri az olan küçük eşyaların tekrar tekrar çalınması, hırsızlık ise mülkün çalınması eylemidir. .


Paketleri çalmak yasa dışı mı?

Paket çalmak bir kabahat tarafından cezalandırılabilir , ilçe hapishanesinde en fazla bir yıl hapis cezasına çarptırılır. Jones'un faturası olası hapsedilme miktarını artıracaktır.

Hırsızlık nasıl önlenebilir?

Kurallar Hırsızlığı Azaltmaya Yardımcı Olabilir

Güvenlik görevlilerini döndür . (Rotasyon, dürüst olmayan diğer çalışanlarla arkadaşlık kurmayı engeller. Rotasyon, monotonluğun korumaların uyanıklığını azaltmasını da önler.) Asla aynı aileden iki veya daha fazla üyeyi aynı alanda çalışmak üzere görevlendirmeyin.

Hırsızlık ne olarak kabul edilir?

Hırsızlık şu şekilde tanımlanır: bir nesnenin fiziksel olarak kaldırılması Sahibinin rızası olmadan ve sahibini kalıcı olarak mahrum etmek niyetiyle çalınmaya muktedir olan. ... Hırsızlık, hırsızlık amacıyla başkasının elinde bulunan kişisel eşyaların izinsiz olarak alınması ve alınmasıdır.

İngilizce'de Melanj nedir?

Orta Fransızca fiil mesler'den türetilmiştir, bu da 'anlamına gelir. karıştırmak .' 'Mélange' aslında çeşitli karışımlar için İngilizce sözcük grubuna yapılan birkaç Fransızca katkıdan biridir. ... Bir de Orta Fransızca galimafree'den ('güveç' anlamına gelen) gelen daha az bilinen 'gallimaufry' ('hodgepodge' anlamına gelir) var.


Purloin nedir ve örnek nedir?

Purloin çalmak . Kuzeninizin ayakkabılarını çaldığınızda, bu, ayakkabıları çaldığınız zamana bir örnektir. fiil. 1. Çalmak; pislik.

Purloin resmi mi?

fiil ( Resmi ) çalmak, soymak, kaldırmak (gayri resmi), nick (argo, çoğunlukla İngiliz), uygun, pantolon (argo), tutam (gayri resmi), tokatlamak (argo), nakavt (argo), blag (argo), çalmak, yürümek off ile, ispiyoncu (argo), filch, prig (Brit.

Lahana argosu ne için?

2 argo: para, nakit .