Google neden doğum tarihimi istiyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Pearline Botsford
Puan: 4.9/5(11 oy)

Ancak Google desteği şunları söylüyor: Bir Google Hesabına kaydolduğunuzda doğum tarihinizi eklemeniz istenebilir . Doğum gününüzü bilmek, hesabınız için yaşa uygun ayarları kullanmamıza yardımcı olur. Örneğin, reşit olmayanlar, görmek istemeyecekleri bir site bulduklarını düşündüğümüzde bir uyarı görebilir.

Google, doğum gününüzü kanunen şart koşuyor mu?

PayPal gibi finans kuruluşlarının kullanıcıları hakkında kapsamlı bilgiler toplaması gerekir ve Google ve Skype gibi iletişim şirketlerinin de bunlara uymak için doğum tarihlerini toplaması gerekir. COPPA (Çocukların Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Kuralı) ve diğer çocuk koruma yasaları.

Google'ın doğum günümü sormayı bırakmasını nasıl sağlayabilirim?

Temel bilgilere gidin ve Doğum Günü'ne tıklayın.

  1. Gerekirse doğum gününüzü düzenleyin ve Doğum gününüzü kimlerin görebileceğini seçin'den Yalnızca siz seçeneğini belirleyin.
  2. Kaydet'i tıklayın.

Doğum günümü Google hesabıma eklemezsem ne olur?

Doğum günümü göndermezsem ne olur? Google, hesabın reşit olmadığına karar verirse devre dışı bırakılır ve siz Kurtarmak için doğum tarihinizi vermekten fazlasını yapmanız gerekecek.

Google neden yaşımı doğruluyor?

Küçükleri uygunsuz veya şiddet içeren içerikten daha iyi koruması gerekiyor. Gördüğünüz gibi, Google'ın yaş doğrulaması istemesinin nedeni şudur: küçüklerin korunması , ve bu bir veri kapma ya da belirsiz bir para kazanma planı anlamına gelmez.

YouTube ve Google'da doğum gününüzü nasıl doğrulayabilirsiniz?

32 ilgili soru bulundu

Google yaş kanıtı istiyor mu?

Hesabınızı yönetebilecek yaşta olduğunuzu doğrulayın

Kimlik kullanırsanız Google, yaşınızı doğruladıktan sonra resmi siler. ... Google sizden asla bu tür bilgileri bir e-postada sağlayın.

Yaş doğrulamasını nasıl durdurabilirim?

YouTube Yaş Kısıtlamasını Atla

  1. 1. Seçenek: NSFW ile YouTube Yaş Kısıtlamasını Atlayın. ...
  2. 2. Seçenek: YouTube Embed ile Yaş Kısıtlamasını Atlayın. ...
  3. 3. Seçenek: Yinelemede Dinle özelliğini kullanarak YouTube Yaş Kısıtlamasını atlayın. ...
  4. Seçenek 4: Yaş Kısıtlamalarını Kaldırmak için Bir Proxy Web Sitesi Kullanın. ...
  5. Seçenek 5: PWN kullanarak YouTube Yaş Kısıtlamasını atlayın.

Google Hesabımda doğum tarihimi nasıl değiştiririm?

Aşağıdaki adımlarla Google Hesabınızda yaşınızı doğrulayabilirsiniz:

  1. Bir bilgisayardan Google Hesabı gizlilik sayfanızda oturum açın.
  2. Kişisel bilgiler'i tıklayın.
  3. Doğum Günü'nü tıklayın.
  4. Gerektiğinde doğrulayın veya güncelleyin.
  5. Kaydet'i tıklayın.

Google Hesabında doğum günümü değiştirebilir miyim?

Yapabilirsiniz kişisel bilgileri düzenle doğum günün ve cinsiyetin gibi. Hesabınızdaki e-posta adreslerini ve telefon numaralarını da değiştirebilirsiniz. Google Hesabınızda oturum açın. 'Kişisel bilgiler' altında, değiştirmek istediğiniz bilgiyi tıklayın.


Google doğum günümü biliyor mu?

Google, size kendi Google Doğum Günü Doodle'ınızı ne zaman göstereceğini nasıl biliyor? Aslında oldukça basit. Google, profilinizdeki tarihe göre doğum günü Doodle'ını gösterir . Tabii ki, logo yalnızca oturum açtığınızda gösterilir.

Google neden hesabımı siliyor?

Bu hafta Google, kullanıcılara 2021 yılında yürürlüğe girecek olan politika değişiklikleri hakkında bildirimler gönderdi. Google hizmetlerini uzun süredir kullanıyorsanız ve eski bir e-postayı silmeyi hiç düşünmediyseniz, bunu yapmanız gerekecektir. dikkat etmek. ...

Google adımı bilebilir mi?

Google Adımı Biliyor mu? Tabii ki, öyle! Bir Gmail hesabınız varsa, Google'a kendiniz hakkında bir sürü bilgi vermişsinizdir. Adınız yok örtmeye bile başlamaz.

Google'ın yaşı kaç?

Aşağıdaki adımlarla Google Hesabınızda yaşınızı doğrulayabilirsiniz: Bir bilgisayardan Google Hesabı gizlilik sayfanızda oturum açın. Kişisel bilgiler'i tıklayın. Doğum Günü'nü tıklayın .


YouTube'da neden yaşımı doğrulamam gerekiyor?

YouTube kullanıcılarının artık YouTube'da yaşlarını doğrulaması gerekiyor. içerik için yeterince yaşlı olduklarını kanıtlayın . ... YouTube kısa süre önce canlı yayıncılara diğer kanallara baskın düzenleyerek bir izleyici dalgası gönderebilme özelliğini ekledi. Bu, Twitch'te geçmişte popülerliği kanıtlanmış bir özelliğe benzer.

Doğum tarihimi nasıl düzeltebilirim?

Yapabilirsiniz 800-772-1213 numaralı telefondan SSA ve 800-829-1040 numaralı telefondan IRS ile iletişime geçin Yanlış bir doğum tarihini düzeltmek için. Bu acentelerde doğum tarihinizin doğru bir şekilde kayıtlı olduğunu onaylarsanız, iadenizi çıktısını alıp konuyla ilgili bir açıklama ile birlikte postalamanız gerekir; iadenizi e-posta ile gönderemezsiniz.

Çocuk hesabımı normale nasıl değiştiririm?

Çocuğunuzun Google Hesabı bilgilerini düzenleyin

  1. Family Link uygulamasını açın.
  2. Çocuğunuzu seçin.
  3. 'Ayarlar' kartında Ayarları yönet'e dokunun. Hesap bilgisi.
  4. Sağ üstte, Düzenle'ye dokunun.
  5. Çocuğunuzun hesabında değişiklik yapın.
  6. Sağ üstte, Kaydet'e dokunun.

Çocuk 13 yaşına geldiğinde aile bağına ne olur?

Çocuğunuz 13 yaşına (veya ülkenizde geçerli olan yaşa) bastığında, normal bir Google Hesabına geçiş yapma seçeneğine sahip olmak . Bir çocuk 13 yaşına gelmeden önce, ebeveynlere, çocuklarının doğum günlerinde hesaplarının sorumluluğunu almaya uygun olduğunu bildiren bir e-posta alacaklar, böylece hesaplarını artık yönetemezsiniz.


Google hesapları için yaş sınırı nedir?

eğer çocuğunuz bittiyse 13 (veya ülkenizde geçerli olan yaş) Google Hesabı isterse kendi hesabını oluşturabilir. Ardından, çocuğunuzun hesabına gözetim ekleyebilirsiniz. Çocuğunuz için bir Google Hesabı oluşturmak için ebeveyn izni vermeniz gerekir.

Aile bağlantısını nasıl kaldırırım?

Kaldırmak.

  1. Google Play uygulamasını açın.
  2. Sağ üstte, profil simgesine dokunun.
  3. Ayarlar'a dokunun. Aile Aile üyelerini görüntüleyin.
  4. Aile üyenizin adına dokunun.
  5. Sağ üstte, Diğer Üyeyi kaldır'a dokunun. Kaldırmak.

Yaşımı doğrulamadan YouTube'u nasıl izleyebilirim?

Giriş yapmadan yaş kısıtlamalı videoyu izleyin

tek yapman gereken URL'yi biraz değiştirin . Örneğin, 'https://www.youtube.com/watch?v=wyOz1Xb4u54&list=PL596583248B91B9C9&index=14' adlı kısıtlı videoda, '/watch? v=' kısmı '/v/' ile.

YouTube için yaş sınırı nedir?

YouTube, şu kullanıcılar için tasarlanmıştır: en az 13 çünkü ana şirketi olan Google, kullanıcı verilerini toplar ve pazarlar, ancak birçok küçük çocuğun kanalları vardır.


12 yaşındaki birinin Google Hesabı olabilir mi?

için bir Google Hesabı oluşturabilirsiniz. 13 yaşından küçük çocuk (veya ülkenizde geçerli olan yaş) ve Family Link'i kullanarak yönetin. Google Hesapları ile çocuklar Arama, Chrome ve Gmail gibi Google ürünlerine erişebilir ve onları denetlemek için temel dijital temel kurallar oluşturabilirsiniz.

13 yaşından küçük bir YouTube hesabına sahip olmak yasa dışı mı?

Kuralları Bilin

Resmi olarak, YouTube, 13 yaşından küçük çocukların kendi hesaplarını oluşturmasını yasaklıyor , ve 13 ila 17 yaş arasındaki çocukların yalnızca ebeveyn izniyle hesap açmasına izin verilir. Elbette bu kurallar, ebeveynlerin çocukları için hesap açmaları hakkında bir şey söylemiyor; buna izin verilir.