Goodride lastiklerini kim yapar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Keven Olson
Puan: 5/5(7 oy)

Goodride lastik markası aittir Zhongce Kauçuk Grubu Co, Ltd (ZC Kauçuk) , merkezi Hangzhou, Çin'dedir. 1958 yılında kurulmuş ve dört bağlı kuruluşu ile dünyanın en büyük 10 lastik üreticisi arasında yer almıştır: ZC Europe, ZC America, ZC Brazil ve ZC Thailand.

Goodride lastikleri iyi mi?

Tamamen mükemmel lastikler , arabayı virajlara atmayı çok çevik ve eğlenceli kılıyor. Sağlanan geri bildirimler mükemmel olmakla birlikte yine de çok rahattır. Gürültülü tarafta bir dokunuş, ancak bu, diğer tüm amaçlar için kesinlikle mükemmel lastikler olan bir şey için çok küçük bir endişe.

Goodride lastikleri Çin'de mi üretiliyor?

Hangzhou Zhongce Kauçuk Co, Ltd

(Çince: Hangzhou Zhongce Kauçuk) Çin otomotiv lastiklerinin en büyük üreticisi. Şirket 1958 yılında Hangzhou Kauçuk Fabrikası olarak başladı. ... Şirketin ürettiği lastik markaları arasında Chaoyang, Goodride, Westlake, Arisun ve Trazano yer alıyor.

Goodride treyler lastikleri nerede üretilir?

Kaliteden Ödün Vermez

Tüm Goodride üretim tesislerinde, en son teknolojiye sahip lastik üretim makineleri bulunur. Almanya, İtalya, Japonya ve Amerika . Şirket şu anda en iyi uluslararası lastik üreticileriyle dostane teknik bilgi alışverişinde bulunuyor.

Westlake'in sahibi kim?

Westlake Tyres, şu anda Tier-3 tedarikçisinin bir parçası olarak derecelendirilen bir Çin lastiğidir. Hangzhou Zhongce Kauçuk Şirketi ailesi lastik markaları arasında. Diğer ZC Kauçuk lastik markaları arasında Chao Yang, Goodride, Trazano ve Yartu bulunur.

Lastik İncelemeleri ile Goodyear ve Goodride Lastik Testi

28 ilgili soru bulundu

Westlake lastiği iyi bir marka mı?

Normal hızlarda, tüm Westlake lastikleri iyi performans gösterir . Kuru yollarda çok iyi çalışırlar ve ıslak yollarda diğer ucuz lastiklerden daha iyi çalışırlar. Premium lastikler daha da uzun süre dayanacak olsa da, bu kadar uzun süre dayanan düşük maliyetli başka bir seçenek bulamazsınız. Westlake lastiklerinin çoğu, konforlu ve sessiz bir sürüş deneyimi sağlar.

Westlake lastikleri Çin'de mi üretiliyor?

Westlake lastikleri en son teknoloji ile üretilmektedir. Çin'deki en büyük lastik üretim tesisi ABD Ulaştırma Bakanlığı (DOT) ve Avrupa Ekonomik Komisyonu (ECE) tarafından tanınma da dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

Römork lastikleri ne kadara mal olur?

Bir seyahat römorku lastiğinin ortalama maliyeti: $164 .

Goodyear, Bridgestone'dan daha mı iyi?

Mükemmel kalite ve özellikler sunarken, Goodyear çok fazla hitap etmiyor Bridgestone'un Potenza serisiyle yaptığı gibi, yüksek performanslı lastiklere kadar. İyi yağışlı hava güvenliği, dayanıklılık ve yakıt tasarrufu gibi özellikler, Goodyear'ın binek otomobil lastikleri yelpazesinde yaygın olarak bulunur.


Carlisle Radial Trail HD lastikleri nerede üretilir?

Römork lastikleriyle uyum içindeyseniz, muhtemelen popüler Carlisle Radial Trail HD'yi duymuşsunuzdur. Carlisle markalı lastikler, yalnızca The Carlstar Group tarafından üretilmekte ve satılmaktadır. Markanın bir Clinton, Tennessee'deki üretim tesisi ve Jackson, Tennessee'de de yepyeni bir tesis .

Westlake'i kim üretiyor?

Hangzhou Zhongce Kauçuk Şirketi Westlake'in lastiklerini Çin'deki son teknoloji üretim tesisinde üretmektedir. Lastikler, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da Westlake Lastikleri adı altında satılmaktadır.

Hangi TIRE markası en iyisidir?

MİCHELİN

Michelin, Michelin kardeşler Edouard ve André Michelin tarafından kurulan ünlü bir Fransız lastik markasıdır. Dünyanın en iyi lastik şirketi unvanına sahip olduğu biliniyor.

Goodyear iyi bir marka mı?

Goodyear lastikleri, Tüketici Raporu'nun diş aşınma testine dayanan bir kriter olan olağanüstü aşınmaları nedeniyle uzun süredir övgüyle karşılanmaktadır. Ek olarak, Goodyear itibarını şu şekilde kazanmıştır: inatçı kavrama ve olağanüstü duyarlı yol tutuşu için en iyi lastik markalarından biri .


Goodyear'ı kim satın aldı?

Favori Goodyear Tasarım Ürünleriniz Artık Continental ContiTech. Yıllar içinde pek çok Goodyear Mühendislik Ürünleri üreten Veyance Technologies, tarafından satın alınmıştır. Kıta AG 1.9 milyar dolara şirketi satın alan bir Alman firması.

Römork lastikleri kaç km dayanır?

Standart bir treyler lastiğinin kilometre ömrü, yaklaşık 5.000 ila 12.000 mil . Bu aralık değişebilir, ancak ortalama olarak iyi bir başlangıç ​​kılavuzudur. Bu oldukça geniş bir aralıktır ve birçok farklı faktöre bağlı olarak değişebilir: lastiğin yaşı, kat edilen kilometre, kilometre türü ve lastik türü.

Römork lastiklerinin balans ayarına ihtiyacı var mı?

Bir treyler lastiğinin birincil görevi, bir otomobili dönüşlerde tutmak yerine dikey bir yükü desteklemek olduğundan, treyler lastiklerinin dinamik olarak dengelenmesi gerekmez binek otomobil lastiklerinin yaptığı gibi. Direksiyon ve viraj alma, bir treyler lastiğinde otomotiv lastiğinde olduğundan daha az endişe vericidir.

C ve D yük aralığı arasındaki fark nedir?

Aynı boyuttaki bir C yük aralığı ve D yük aralığı lastiği arasındaki fark, kapasite ve psi değeri . ... D sınıfı lastiğin kapasitesi daha yüksektir. # AM1ST77 gibi bir ST175/80D13 için kapasite 65 psi'de 1,610 pound'dur. # AM1ST76 gibi aynı boyutta bir C yük aralığı için kapasite 50 psi'de 1.360 pound'dur.


En kötü lastik markaları nelerdir?

2020 İçin En Kötü Lastik Markaları

  • Westlake Lastikleri.
  • AKS Lastikleri.
  • Pusula Lastikleri.
  • Telluride lastikler.

Michelin lastikleri Çin'de mi üretiliyor?

1988'den beri Çin'de bulunan Michelin, şu anda ülkede 6.000'den fazla kişiyi istihdam etmektedir. binek otomobil lastikleri üreten dört sanayi sitesi ve/ veya kamyon lastikleri (üçü Şanghay'da ve biri Shenyang'da).

Çin Lastikleri neden daha ucuz?

Böyle bir senaryoda, TBB daha yüksek ısı yaydığı için hızla çöker. Daha kalın bir kasaya sahip olduğu için soğuması için gereken süreyi uzatır. Daha ucuz Çin radyalleri hızlı bir yedek olarak hareket etmek , lastiğin aşırı ısınma riskini ortadan kaldırır.

Ironman lastikleri kim tarafından yapılır?

Ironman bir bölümüdür Herkül Lastik 60 yıldır lastik endüstrisinde değeri yeniden tanımlamaya odaklanan . En son lastik teknolojisini ve lastik endüstrisi uzmanlığını büyük miktarda eski moda bütünlük ile birleştiren Hercules, müşterinin değer ve performans ihtiyaçlarına odaklanan lastikler üretir.


Şelale lastiklerini hangi şirket yapıyor?

Waterfall Tyres, şirketin yeni markasıdır. Kolsan . 2000 yılında kurulan Kolsan, 18 yıllık tecrübesiyle Waterfall başta olmak üzere dünyaca ünlü markalara lastik üretmektedir. En son teknolojik üretim süreçleri ile çalışmaya devam ederek Avrupa standartlarını ve kalitesini aşıyoruz.

Goodyear lastikleri neden kötü?

2015 yılında Goodyear, Napanee, ON tesisinde üretilenlere odaklanarak belirli P255/65R18 Fortera HL lastiklerinin geri çağrılmasını yayınladı. ... Test sırasında lastik gösterdi basamaklarda çatlama . Bu, titreşim, diş parçalanması ve artan lastik arızası riski gibi sorunlara neden olabilir.