Golem adasında ne var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Addison Macejkovic
Puan: 4.6/5(56 oy)

Golem Adası tarafından tanıtıldı. Ghost Recon Kesme Noktası DLC.
...
Golem Adası Görevleri:

  • Heli Kask.
  • Kurt Maskesi.
  • PASGT Kask.
  • Revizyon Bullet ANT Gözlük.
  • Kurt Parmaksız Eldivenler.
  • Sentinel Dizlik.
  • Yürüteç Yeleği.
  • TAC Terzi Operatör Paketi.

Golem Adası'nı keşfedebilir misin?

Golem Adası'nı tek başına geçmenin ve yepyeni hedefleri keşfetmenin zamanı geldi. İle birlikte 15 farklı yerleşim yeri, 50 vahşi gizem ve 12 görev kilometre taşları, hem düzenli hem de sürükleyici deneyimlerle Golem Adası'nı daha önce hiç görmediğiniz gibi alma şansına sahip olacaksınız.

Golem Adası'ndaki antik liman nerede?

Eski bir liman, Kurtlar tarafından bir depoya dönüştürülmüştür. içinde yer alır Golem Adası'nın 01 Sektörü .

Golem Adası Ghost Recon nerede?

Golem Adası Auroa takımadalarının kuzey doğusundaki uzak bir volkanik ada ve Project Titan'ın yeri ve Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'teki baskın.

Tek başına Golem baskın kesme noktası yapabilir misin?

Bu baskında, oyuncuların yalnızca seçkin düşmanlara karşı savaşmaları değil, aynı zamanda Ghost Recon'un seçkin görevlerine yeni bir öldürücülük düzeyi ekleyen aktif bir yanardağ da gerekiyor. ... 2020 yaması sayesinde, yalnız oyuncular sonunda engelsiz Golem Adasına git ve manzarasının tadını çıkarın veya savaşçılarıyla savaşın.

Ghost Recon Kesme Noktası | Golem Adası 'Solo' Nasıl Keşfedilir

45 ilgili soru bulundu

Golem Adası için hangi seviyede olman gerekiyor?

Golem Adası avınızın daha zor kısmı, donanım puanınızı yükseltecek. 150 Raid oynamaya hak kazanmak için gereken minimum seviye olan .

Unutulmuş kutsal alan kırılma noktası nerede?

Unutulmuş Sığınak, Kurtlar tarafından bir kampa dönüştürülmüş orijinal yerlilerin eski bir tarihi bölgesidir. içinde yer alır Golem Adası'nın 02 Sektörü .

Kesme noktasında bir titan drone nedir?

Her bir Titan baskın patronu benzersiz bir tehdit oluşturuyor. Baal, lazer güdümlü yıkım uygulayan bir kara insansız hava aracıdır; Kuantum Bilgisayar ölümcül bir duman tuzağıyla donanmıştır; Gargoyle gökten saldırır; ve Cerberus, mitolojik ilhamına uygun bir kargaşaya neden olur.

Bir baskın kesme noktasına nasıl girersiniz?

Ghost Recon Breakpoint baskınlarına nasıl girilir. olman gerekecek Dişli Seviyesinde 150 zamanı geldiğinde baskın görevlerinin kilidini açmak için. Oraya ulaşmak için, çok sayıda düşmanı vurmanız ve çok sayıda sandık yağmalamanız gerekecek, yol boyunca aldığınız teçhizatı kuşandığınızdan emin olun. Bunun uzun zaman alacağını unutmayın.


Jericho, Erewhon'da nerede?

Jericho artık Erewhon'daki çiftlik sahipleri ile birlikte bulunabilir. Oradayken, onu sadece savaş odasının yan tarafında Mads Shultz'u bulduğun yer. Jericho, bir dizüstü bilgisayarın önündeki masada.

Monolitler Ghost Recon kesme noktasında ne yapar?

Monolitleri doğru sırayla kesmek, oyuncuların zehirli gazın, dronların kontrolünü ele geçirmesine ve ayrıca patrona zarar vermesine izin verin . Gaz vakumlandığında veya insansız hava araçları kontrol altına alındığında, monolitler silah seslerine karşı savunmasız hale gelecek.

Project Titan kesme noktası nedir?

Project Titan sizi bir yoğun 4 oyunculu kümes deneyimi Bu sizi Auroa'da öğrendiğiniz tüm becerileri test edecek ölümcül zorluklarla yüzleşmeniz gereken aktif bir yanardağın bulunduğu bir adaya götürecek. hidev · eGhost Recon Breakpoint Baskınları. Yıl. 2019.

Ghost Recon kesme noktasında düğümleri nasıl etkinleştirirsiniz?

Başlamak, oyun içi harita odasına bir oyuncu atayın . Bu oda, oyuncuların bölgenin iki katında etkileşime girmesi gereken tüm düğümleri gösteren iki harita içerir. Bu 'harita oyuncusunun' bu haritalara bakması ve üzerindeki düğümler yandığında seslenmesi gerekiyor, böylece üç takım arkadaşı daha sonra hangi düğümlere geçileceğini bilsin.


Ghost Recon kesme noktasında sınıfları nasıl değiştirirsiniz?

Ghost Recon Breakpoint'te sınıfı şu şekilde değiştirebilirsiniz: herhangi bir zamanda bir bivakı ziyaret etmek . Assault, Field Medic, Sharpshooter ve Panther olmak üzere dört Ghost Recon Breakpoint sınıfı vardır. Onu dağıtmak için bir bivouac konumunda E tuşuna basabilir ve sınıflarınızı içeri ve dışarı değiştirmek için taktikler sekmesini seçmeniz yeterlidir.

Kesme noktasındaki baskınlar nelerdir?

Baskınlar 150. vites seviyesine ulaşmış ve No Way Out ve Project Titan görevlerini tamamlayan oyunculara sunulan dört oyunculu bir oyun modu . Baskınlara Erewhon'da Jericho ile konuşarak veya Hedefler Panosu'nu kullanarak erişebilirsiniz. Bir baskını tamamlamak size haftada bir parça ganimet kazandıracak.

Raid'e nasıl katılırım?

Bir Raid'e Uzaktan Nasıl Katılabilirsiniz?

  1. Harita Görünümünün sağ alt kısmındaki Yakındaki düğmesine dokunun ve Baskın sekmesini seçin. Listelenen herhangi bir Baskın Savaşları için, baskına erişmek için katılmak istediğiniz baskının altındaki Görünüm'e dokunun.
  2. Ayrıca Harita Görünümünüzde devam eden bir Baskın Savaşı olan herhangi bir Spor Salonuna da dokunabilirsiniz.

Ghost Recon kırılma noktasının hikayesi nedir?

Oyunun adı Breakpoint, oyunun anlatısını yansıtıyor. Hayaletlerin başarısızlığın eşiğinde olan bir görevde olduğu . Oyunun yazarı Emil Daubon, hikayenin 'acı, travma, kardeşlik ve zihinsel yorgunluk' temalarını keşfedeceğini de sözlerine ekledi.


Jericho'da kesme noktasının kilidini nasıl açarsınız?

150 dişli puanı olmanın yanı sıra Ghost Recon Breakpoint'te baskınların kilidini açmak için şunları yapmanız gerekir: Erewhon'da Jericho ile konuş . Bir dizüstü bilgisayarın önünde bir masada oturacak ve bir konuşma başlatarak size Golem Adası ve baskınları anlatacak.

Kesme noktasında daha fazla görevi nasıl açarsınız?

Yan görevlerin kilidini açarsın NPC'lerle konuşmak - oyun dünyasında ya da direniş karargahında, Erewhon. Bir görev verenle konuşun ve görevlerini kabul edin - bu görev dünya haritasında görünecektir. Yan görevler, çok çeşitli hedefleri tamamlamanızı gerektirebilir.

Breakpoint'te en iyi sınıf hangisidir?

Ghost Recon Breakpoint'i agresif ve tek başına oynamayı planlıyorsanız, o zaman Saha Doktoru size sunulan en iyi seçeneklerden biridir. Aksi takdirde, tıbbi yetenekler bunu mükemmel bir destek/saldırı sınıfı haline getirerek, arkadaşlarınızı desteklemek ve düşmanları alt etmek arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlar.