Gogglebox aileleri sosyal mesafeli mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ned Reichert
Puan: 4.6/5(56 oy)

Açıklıyordu: Ailelerin çoğu birlikte yaşıyor ama nerede değiller , PHE [Public Health England] sosyal mesafe kurallarına uyuyorlar. Gogglebox yalnızca ailelerin güvenli olduğu yerlerde çekim yapacak. Oyuncularımızın ve mürettebatımızın sağlığı ve güvenliği her şeyden önemlidir.

Gogglebox kilitleme kurallarını çiğniyor mu?

Gogglebox, izleyicilerden yıldızlarının sosyal mesafe kurallarını çiğnemek . C4 şovu, öne çıkan ailelerin bazı üyelerinin aslında birlikte yaşamamasına rağmen, koronavirüs karantinası boyunca haftalık olarak gösterilmeye devam etti.

Gogglebox karantina sırasında nasıl filme alınır?

Bay Katz daha sonra üreticilerin yarışmacıların evlerine teçhizat kurmak ve ekiplerin kameraları çalıştırmak için evlerin dışındaki minibüslerde oturduğunu söyledi. Mürettebat için her katılımcının evinin dışına tuvalet tesisleri de kurulmak zorunda kaldı. Yani tam olarak böyle yapılır!

Gogglebox nasıl filme alınabilir?

Yapımcı Tania Alexander, Vice'a 'Mutfakta veya yatak odasında kurulmuş bir mini galeri hazırlıyoruz' dedi. 'Sahada küçük bir ekip var - bir yapımcı, bir kamera görevlisi, bir ses uzmanı ve bir kaydedici - ve bu dört kişi, tüm çekim için uygun olan herhangi bir odaya yerleştirildi. Mini bir televizyon stüdyosu gibi.'

Gogglebox iyi mi bitiriyor?

Gogglebox hayranları, Cuma gecesi şovunun olduğunu duyunca üzülecek 17. serinin sonuncusu . Son bölüm, 21 Mayıs Cuma günü saat 21.00'de, eski şov favorileri Mary ve Marina'nın dönüşüyle ​​hayranlara bir final ikramı ile yayınlanıyor.

Gogglebox'tan Pete ve Sophie kim?

39 ilgili soru bulundu

Gogglebox neden All4'te yok?

Celebrity Gogglebox'ın son bölümü, daha sonra Kanal 4 yakalama hizmeti All4'ten kaldırıldı. Eamonn Holmes, diziyi yürek parçalayan bir sahneyi 'komik' bir sahneyle değiştirmekle suçladı .

Gogglebox'tan kim öldü?

Reality serisinin üç müdavimi bu yıl öldü. Pete McGarry kısa bir hastalıktan sonra Haziran ayında 71 yaşında öldü. Andrew Michael da rahatsızlandıktan sonra Ağustos ayında 61 yaşında öldü ve Mary Cook geçen ay 92 yaşında öldü.

Aileler Gogglebox'ta ne kadar maaş alıyor?

Gogglebox aileleri ne kadar maaş alıyor? The Sun'a göre Channel 4, yıldızların maaşlarını hiçbir zaman teyit etmemiş olsa da, her aileye ödeme yapılıyor. 1.500 £ aynı aylık ödenek . Gazete, aile üyelerinin ücreti kendi takdirlerine göre bölüştüğünü bildirdi.

Gogglebox'ta ne kadar para alıyorsunuz?

Gogglebox'ta görünmek için ne kadar para alıyorsunuz? Mevcut oyuncu kadrosunun ödendiği bildirildi ayda 1500 sterlin şovda olduğun için, ama hepsi bu kadar değil! Oyunculara ayrıca TV izlemeyi biraz daha heyecanlı hale getirmek için ÜCRETSİZ paket servisler verilir. TV izlerken ürpermek için fena değil!

Jenny ve Lee Gogglebox'tan ayrılıyor mu?

Gogglebox yıldızları ve en iyi arkadaşları Jenny ve Lee, yeni dizinin çekimlerinin ardından yollarını ayırdı . ... Bu yılın başlarında Gogglebox'ı birlikte filme alabilmek için Lee'nin karavanına taşındı ama bu hafta sonu, gösteri Cuma günü bir kez daha sona erdikten sonra kocasıyla birlikte olmak için eve taşındı.

Gogglebox'ın yıldızları kimler?

Gogglebox kadrosuyla tanışın - aileler ve gerçek hayattaki işleri...

  • Ellie ve İzzi. Instagram: @ellie__warner ve @izziwarner. ...
  • Jenny ve Lee. Twitter: @Leegogglebox. ...
  • Amira ve İkra. Instagram: @amira_gogglebox. ...
  • Pete ve Sophie. ...
  • Siddiquis. ...
  • Plummers. ...
  • David ve Shirley. ...
  • Paige ve Sally.

Gogglebox hala TV'de mi?

2019 yılında bir ünlü versiyonunun sipariş edildiği açıklandı; Celebrity Gogglebox 2019'da yayınlanmaya başladı. Daha sonra 2020'de yayınlanan ikinci bir dizi ve 2021'de yayınlanan üçüncü bir dizi için yenilendi. Gogglebox'ın on sekizinci dizisi 17 Eylül 2021'de yayınlanmaya başladı.

Celebrity Gogglebox nerede çekiliyor?

Harry ve Sandra Redknapp'ın güzel Sandbanks ev Celebrity Gogglebox görünümleri için zemin sağlar ve oturma odası birlikte oturup TV izlemek için mükemmel yeri sever.

Gogglebox'tan Izzy'nin çocuğu var mı?

Izzi'nin iki çocuğu var - beş yaşındaki oğlu Bobby ve yeni doğan bebek kızı Bessie Rose - erkek arkadaşı Grant ile paylaştığı - ve küçük ailesiyle birlikte kendi dairesinde yaşıyor. ... Ellie ve Izzi, dizideki İngiliz TV şovlarında acımasız dürüstlükleriyle milleti eğlendiriyor. *Gogglebox, Cuma günleri saat 21.00'de Kanal 4'te yayınlanıyor.

Erkek ve kız kardeş Gogglebox ikizleri mi?

Pete ve Sophie Blackpool'dan bir erkek ve kız kardeş ikilisi. Birlikte büyümenin yanı sıra, bu ikisi en iyi arkadaşlardır ve birlikte çok zaman geçirirler. Sophie 24 yaşında ve ağabeyi Pete 26 yaşında.

Gogglebox'taki erkek ve kız kardeş kim?

Sophie ve Pete Sandiford 2017'de Gogglebox'ta ün bulan komik erkek ve kız kardeş ikilisi. Blackpool çiftinin Chuckle Brothers ile akraba olduğu daha önce ortaya çıktığı için, komedinin ailede olduğu aşikar.

Giles ve Mary'nin bir ailesi var mı?

Giles ve Mary'nin çocukları var mı? Gogglebox'ın favori çifti Giles ve Mary iki yetişkin kızı birlikte . Ebeveynleriyle birlikte yaşamıyorlar. Çocuklarından birinin Giles ile birlikte programda görünmesi gerekiyordu, ancak ilgi odağından uzak durmaya karar verdiler.

Gogglebox'tan Ellie ve Izzi ikizler mi?

Gogglebox kardeşler Ellie ve Izzi Warner'ın hayranları, yeni bir Instagram fotoğrafında 'ikiz gibi göründüklerini' söylüyorlar. Leeds'li kız kardeşler, 2015'te ilk kez ortaya çıktıklarından beri programın zımbalarıydı. Ellie ve Izzi, kendilerini hayranların favorisi olarak belirlediler ve hatta Haziran ayındaki BAFTA'da gösteriyi temsil ettiler.

Gogglebox İrlanda aileleri ödeme alıyor mu?

The Sun'a göre, Gogglebox aileleri gösteride saat başına £100 kazanın . Çekimler her iki haftada bir altı saatlik iki vardiya halinde on iki saatten fazla sürüyor ve bunun için her aile Kanal 4'ten ayda 1500 sterlin alıyor.

Gogglebox'tan Stephen ve Daniel hala birlikteler mi?

gözlük kutusu yıldızı Stephen düğümü Temmuz 2018'de ortağı Daniel Lustig ile bağladı çift ​​2016'da nişanlandıktan sonra. Romantik törenleri Fransa'nın Lot-et-Garonne'deki pitoresk Chateau de Lisse'de yapıldı.

Gogglebox'tan Pete ve Sophie ne yapıyor?

Gogglebox'ta TV kişilikleri olarak gelişen kariyerlerinin yanı sıra, çiftin günlük işleri de var. Süre 26 yaşındaki Pete, sigortacılık yapıyor 24 yaşındaki Sophie, Debenhams'daki perakende satış pozisyonundan çıkarıldıktan sonra kısa süre önce yeni bir rol üstlendi.

Gogglesprogs all4'te mi?

Noel'de Gogglesprogs - Talep Üzerine - Tümü 4.

Netflix'in Gogglebox'ı var mı?

Dokuz, 10, 11 ve 12 ve 13. Seriler, yeni eklemeler hakkında ay boyunca milyonlarca Netflix abonesi ile artık mevcut. ...

Ünlü Gogglebox kendi evlerinde mi çekiliyor?

GOGGLEBOX film ekipleri, yıldızların evlerinin dışında kamp kurdu ve Kanal 4 şovunun çekime devam edebilmesi için kendi tuvaletleri var. ... Karantina kuralları yürürlüğe girdiğinden beri, Gogglebox, bir ekibin döküm evlerinde olmasını önlemek için kameralarla yayınlanmaya devam etti.