Goggins pull up rekorunu kim yendi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Germaine Zieme DDS
Puan: 4.1/5(48 oy)

7 Eylül'de, Truett Hanes 24 saat içinde 4.100 barfiks çekme deneyimini belgeleyen çevrimiçi bir video yayınladı. Bunu yapması için önceki rekor sahibi: eski Navy SEAL, yazar ve aynı zaman diliminde 4.030 barfiks çekmeyi başaran 'üretken kişilik' David Goggins tarafından meydan okundu.

David Goggins'in pull-up rekorunu kim kırdı?

22, 2020, Team Rubicon aracılığıyla gaziler için para toplamak için. Ryan Murphy Maggie Walker ve UVA mezunu, David Goggins'in 17.5 saatte 4030 şınav çekme rekorunu kırmaya çalışırken şınavlar arasında dinleniyor.

David Goggins rekoru kırmak için kaç barfiks yaptı?

Molaları dört dakikaya indirdi ve ona köpük pedlerini ve eldivenlerini ayarlaması için zaman verdi. 17 saat ve iki başarısız denemeden sonra, David Goggins barfikste Guinness Dünya Rekorunu kırdı ve 4.030 Sadece emin olmak için.

24 saat içinde en çok şınav çekme rekorunu kim elinde tutuyor?

Guinness'in bir erkek tarafından 24 saat içinde en çok barfiks çekme rekoru 7.600'dür. John Orth Golden, Colorado'dan ve 19.5 saat içinde elde edildi.

Pull-up rekorunu David Goggins'ten önce kim tutuyordu?

Emekli Fort Benning Ordusu Korucu Brandon Tucker 24 saatlik bir süre içinde en fazla barfiks çekme rekorunu gayri resmi olarak kırdı. 29 yaşındaki Tucker, 7.600'lük mevcut dünya rekorunun oldukça üzerinde, 7.715 barfiks ile bitirdi.

Cameron Hanes'in oğlu Truett, David Goggins'in Pull-Up Rekorunu Kırdı

38 ilgili soru bulundu

20 pull-up çok mu?

Az önce anlattığım gibi pullup yaparsanız, 20 art arda hedeflemek için harika bir standart . Erkeklerin büyük çoğunluğu bunu yapamaz. 20 tekrara ulaşırsanız, üst vücut gücünüz için bir oyun değiştirici olma eğilimindedir.

Yaşayan en sert adam kim?

David Goggins yaşayan en sert adamdır. Bunda hiç şüphe yok. Goggins, SEAL eğitimini, ABD Ordusu Korucu Okulu ve Hava Kuvvetleri Taktik Hava Kontrolörü eğitimini tamamlayan ABD Silahlı Kuvvetlerinin tek üyesidir. Bu başarılardan herhangi biri tek başına etkileyici olabilirdi, ama hepsi bu kadar değil.

Pull up dünya rekorunun sahibi kim?

Guinness Dünya Rekoru 24 saat içinde en çok şınav çekme rekoru, oldukça şaşırtıcı bir başarı olan 4.210'du. Ancak, bu rekor geçen hafta 54 yaşındaki 100'den fazla barfiks tarafından geride bırakıldı. Mark Ürdün . Teksas, Corpus Christi'den Jordan, 24 saat içinde 4.321 barfiks çektirdi.

Ortalama bir adam kaç tane pull-up yapabilir?

Yetişkinler – Yetişkinler için veri elde etmek daha zordur, ancak araştırmam aşağıdaki sonuca varmamı sağladı. Erkekler performans gösterebilmeli en az 8 pull-up ve 13-17 tekrar zinde ve güçlü olarak kabul edilir. Ve kadınlar 1-3 barfiks arasında gerçekleştirebilmelidir ve 5-9 tekrar zinde ve güçlü olarak kabul edilir.


David Goggins kaç şınav çekebilir?

Toplam: Ağırlıklı yelek ile 150 şınav . Bu zor bir şey, Goggins bile altıncı setten sonra dizlerinin üzerine çökmeden on şınav çekemedi. Yine de söylemeye devam ettiği tek şey, Bu harika.

David Goggins bir günde ne yer?

Güne uzun yüzmesi için tek yakıt olan muzla başlıyor ve birkaç saat sonrasına kadar tekrar yemek yemiyor. Günün en büyük öğünü 9 ons kemiksiz derisiz tavuk göğsü, dörtte üçü bir bardak pirinç ve bir bardak buğulanmış brokoli . Yani oldukça klasik bir abi yemeği.

David Goggins ne kadar oturabilir?

290 pound ağırlığında ve bench press yapabilen 6 fit-2 inçlik bir Navy SEAL 435 , Goggins bir gün dünyanın en zorlu yarışını bulmak ve hayatlarını kaybeden Donanma SEAL'lerinin ailelerini desteklemeye yardımcı olan Özel Harekat Savaşçısı Vakfı olan SOWF için para toplamak istediğine karar verdi.

Nefesini tutmak için dünya rekoru nedir?

Dünya rekoru duruyor 24 dakika 3 saniye . Ne kadar iyileştirebilir?


Goggins günde kaç mil koşar?

Basit ama acımasız—koşmak her 4 mil 48 saat 4 saat. Bu bize iki günde toplam 48 mil verir. Goggins, Itzler'ı 24 saat içinde dört kez 4,25 mil koşturarak eğitti; yine de oldukça başarılı.

Şınav için dünya rekoru nedir?

En fazla sayıda kesintisiz şınav çeken dünya rekoru 10.507 Japon Minoru Yoshida tarafından Ekim 1980'de elde edilen ve 1977'den Henry C. Marshal (ABD) tarafından 7.650 rekoru kıran.

Konuşmamak için dünya rekoru nedir?

Aralık 1963/Ocak 1964'te 17 yaşındaki Gardner bir süre uyanık kaldı. 11 gün 25 dakika (264,4 saat), Tom Rounds tarafından tutulan 260 saatlik bir önceki rekoru kırdı.

Günde kaç tane pull up?

25-50 şınav gün boyunca veya tek bir antrenmanda yapabileceğiniz herhangi bir şekilde. 25-50 pull-up'a ulaşana kadar küçük tekrar setleri yapın. Tek günlük egzersiz seçeneklerinden ve çift günlük pull-up takviyesinden sonraki 10 gün boyunca rotasyon yapın, ardından herhangi bir pull-up yapmaktan 3-4 gün izin alın.


Uyumak için rekor nedir?

Peter ve Randy arasında, Honolulu DJ Tom Rounds 260 saat . Randy 264 saatte dışarı çıktı ve hemen ardından 14 saat uyudu. Onuncu gün, Randy basit matematik denklemlerini tamamlayamamış, halüsinasyonlar görmüş ve bir sürü kafa karışıklığı yaşamıştı.

100 pull-up mümkün mü?

Sen 4-6 saatte 100 şınav çekebilir , saatte bir 15-25 şınav çekecek kadar güçlüysen ama kolay olmayacak. ... Bu meydan okumayı yapmak, normal egzersiz rutininizi etkileyecek ve tüm barfiks hareketlerinin yanı sıra diğer egzersizleri yapmak için daha az zamanınız/enerjiniz olacak.

Pull-up'ların dezavantajları nelerdir?

Buradaki önemli çıkarım şudur negatif pullup'lar, sizinle aynı gruplarda kas oluşturur tam bir pullup yapmanız gerekecek. Negatifler ayrıca size kavrama gücünüzü artırma şansı verir. Çubuğu kavramak - ölü bir askıda bile - ellerinizdeki, bileklerinizdeki ve ön kollarınızdaki karmaşık kas ağında güç gerektirir.

Pull-up'lardan sıyrılabilir misin?

Pull-up'lar, üst vücudunuzda güç oluşturmanın ve kaslarınızı güçlendirmenin harika bir yoludur. ... Kollarınızda, sırtınızda ve omuzlarınızda kas yapmak istiyorsanız, o zaman bir çubuğunu yukarı çekin her türlü yırtık almak için.


Bir Navy SEAL, bir MMA savaşçısını yenebilir mi?

Bir sokak kavgasında, Navy Seal, deneyimli MMA savaşçısına karşı kazanacaktı , çünkü kesin olarak o ölüm kalım durumları için eğitilmişlerdir. Bir yüzükten bahsediyorsak, neredeyse kesin olarak deneyimli bir MMA savaşçısı ile giderdik.

Dünyanın en iyi Navy SEAL'i kim?

En Önemli Donanma SEAL'leri

  • Chris Kyle. Bu dünyaca ünlü Navy SEAL, düzenli olarak tarihin en dikkate değer Navy SEAL'lerinin listesinin başında ve bunun iyi bir nedeni var. ...
  • Chris Cassidy. Tüm zamanların en dikkate değer Navy SEAL'lerinden biri sadece bir Navy SEAL değildi. ...
  • Rudy Boesch. ...
  • Rob O'Neill. ...
  • Chuck Pfarrer. ...
  • Amiral Eric Thor Olson.