Gizli ilişki nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nedra Fritsch
Puan: 4.9/5(51 oy)

Gizli tutulan veya dış dünyadan saklanan her şey gizlidir. bu bir erkek ve bir kadının sahip olduğu gizli ilişki gizli ilişki veya ilişki olarak etiketlenir.

Gizli kişi ne demek?

Clandestine, Latince'den ithal edilen bir sıfat, gizli, genellikle yasa dışı bir faaliyeti tanımlar . ... Benzer anlamlara sahip kelimeler arasında sır; özellikle askeri konularda kullanılan gizli; casuslukta yaygın olan gizli görev; ve bir kişinin bir şeyi gizli tutma çabalarını vurgulayan gizli.

Clandescent ne anlama geliyor?

parlak anlamı

Gizli, gizlice . Gizli bir ilişkisi olduğundan haberim yoktu. sıfat.

18. paragrafta kullanıldığı şekliyle gizli kelimesinin anlamı nedir?

gizli. gizli, gizli, sinsi; gizlilik veya gizleme ile karakterize edilir, yapılır veya yürütülür. zorlamak.

Gizli bir cümlede nasıl kullanılır?

Gizli cümle örneği

  1. Betsy'nin Julie hakkındaki gizli araştırması, olduğu gibi, sadece benimle paylaşıldı. ...
  2. Birbirimizin arkadaşlığından zevk aldığımız için geçen yılki gizli faaliyetlerimiz hakkında çok az şey söylendi. ...
  3. Sorun, onunla kalman değil; Bütün bu gizli toplantı.

Aklınızda Tutmanız Gereken 4 Önemli Rastgele İlişki Kuralı

44 ilgili soru bulundu

Gizli ve gizli arasındaki fark nedir?

Gizli terimler ve örtülü eş anlamlı değildir . ... Başka bir deyişle, gizli, 'gizli' anlamına gelir, burada amaç operasyonun hiç fark edilmemesidir. Gizli, 'inkar edilebilir' anlamına gelir, öyle ki operasyon fark edilirse bir gruba atfedilmez.

Gizli kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Gizli kelimesinin bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: gizli, sinsi , gizli, sinsi, gizli ve el altından.

pozlanmış ne demek?

1: sağlam bir şekilde atmak veya sabitlemek için: sabitleyin. 2: varlığını varsaymak veya onaylamak: postüla. 3 : açıklama olarak önermek : önermek.

Hugger Mugger ne anlama geliyor?

kucaklayıcı. sıfat. hugger-mugger'ın tanımı (Giriş 2/2) 1 : secret. 2 : karışık veya düzensiz bir yapıya sahip: karışık .

Gizli mezar nedir?

Gizli bir mezar olarak tanımlanır genellikle uzak bir yerde kaydedilmemiş bir cenaze töreni , elle kazılmış ve normal olarak kazılmış<1 m depth below ground level14. Olayı çevreleyen koşullar nedeniyle, genellikle düzensiz gömme şekilleri ve düzensiz derinliklerle doğada acelecidirler.

Gizli görüşmeye ne denir?

Randevu gizlice biriyle tanışmak, genellikle aşıklar tarafından yapılan biri. atama. buluşma. randevu.

Gizli kelimesini nasıl hatırlıyorsun?

Clandestine için usta ipuçları:

Clandestine'de bu(klan) zamanı(zamanını) planla(Klan) — Bu zamanı gizlice planlayın. Bu basit anımsatıcı, bu kelimeyi ezberlemenize yardımcı olacaktır.

Pelerin ve hançer terimi nedir?

: uğraşan veya müstehcen genellikle gizli ajanları ve casusluğu içeren melodramatik entrika ve aksiyonun bir pelerin ve hançer romanı.

Bir muamma ne anlama geliyor?

muammanın Tam Tanımı

1 : anlaşılması veya açıklanması zor bir şey . 2: esrarengiz veya gizemli bir kişi. 3: belirsiz bir konuşma veya yazı.

uysallık ne demek?

1 : uysal bir öğrenciye kolayca öğretilir . 2: kolayca yönetilir veya yönetilir: uysal bir midilli.

Gevşeklik anlamı nedir?

1 : kendini tatmin etme özellikle gerçek tehlikelerin veya eksikliklerin farkında olmamanın eşlik ettiği durumlarda Güvenlik söz konusu olduğunda, gönül rahatlığı tehlikeli olabilir. 2: genellikle habersiz veya bilgisiz bir kişisel tatmin örneği.

Hugger-Mugger'ı bir cümlede nasıl kullanırsınız?

  1. '1810'da bu kucaklayıcı-soyguncu stratejisini başarılı bir şekilde takip etti.'
  2. 'Arabada kucaklaşmaktan nefret ediyordum çünkü okumak istiyordum ve dirseklerim ve dizlerim yüzüne yapışmışken bu imkansızdı. '
  3. 'Entrika, kaçakçılık, yoksulluk, pislik ve Asya'daki en iyi yiyeceklerden bazılarının köpüren bir kucaklayıcı-soyguncusu. '

Pozed kelimesini nasıl kullanıyorsunuz?

Bunun nedenlerini anlamak kolay değildir, ancak bunlar birincil olarak öne sürülebilir. iki kat . Satürn'ün kendini geri alma evinde konumlandığı gerçeğini nasıl dışarıda bıraktığıma dikkat edin. Orijinal iPhone'un başarısının önündeki engellerden biri, yüksek fiyatıydı.

Pozit pozitif olarak ne anlama gelir?

pozisyon Ekle Listelemek için . Bir şeyi varsaymak, onun doğru olduğunu varsaymak veya öne sürmektir. Bir fikir veya görüş belirtebilirsiniz. Poz verdiğinizde, bir fikir sunar veya bir fikir verirsiniz.

Gizliliğe anlamca en yakın kelime hangisidir?

yasadışı . gizli . yeraltı . kurnaz . pelerin -ve-hançer.

Zıt karikatür nedir?

karikatür. Zıtlıklar: portre , temsil, benzerlik, adalet, sadakat, doğruluk. Eşanlamlılar: taklit, parodi, travesti, burlesque, savurganlık, abartma, abartma, canavarlık, saçmalık.

CIA için yaş sınırı nedir?

ABD Vatandaşı olmalısınız ve 35 yaşından büyük değil (bazı durumlarda yaş sınırından feragat edilebilir). Evli iseniz, eşinizin de ABD Vatandaşı olması gerekir.

Gizli savaş nedir?

Gizli bir operasyon operasyonu başlatan tarafın kimliğini gizlemeyi (veya makul bir şekilde reddetmesine izin vermeyi) amaçlayan bir askeri operasyon . Gizli operasyonlar, gizli olarak gerçekleştirilen ve gizli kalması amaçlanan gizli operasyonlarla karıştırılmamalıdır.