gina mangieri evli mi

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lenore O'Connell
Puan: 4.8/5(23 oy)

O çalışmadığında, Gina ve kocası, Doug , iki erkek çocukları Cole ve Rowen ile aktif kalmayı çok seviyorlar. Genellikle futbol oynarken, Taekwondo ve kickboks yaparken ve müzik çalarken bulunabilirler.

Brigette namata ne oldu?

Namata şu anda Hawaii'deki KHON 2 News için bir akşam muhabiri olarak hizmet veriyor. Gazeteciliğe olan tutkusu henüz küçük yaştayken başladı. sekiz yaşında yaşamak Washington DC'nin dışında.

Lauren day kim?

Lauren bir KHON2 News için yaratıcı, yenilikçi ve rekabetçi sunucu / muhabir . Pazartesi-Cuma günleri 19:00 ve 22:00 haber bültenlerini sunar. Lauren ayrıca son dakika haberlerini ve diğer yerel hikayeleri de bildiriyor. Ayrıca Lauren, sürekli olarak piyasadaki en iyi performans gösteren sosyal medya muhabirlerinden biridir.

Tannya Joaquin hala evli mi?

Tannya Joaquin ailesiyle daha fazla zaman geçirmek için Hawaii News Now'dan ayrıldı — koca Alan ; oğlu Kaimana, 6; ve kızı Hana, 3.

Casey Lund kimdir?

Casey Lund Hawaii News Now Sunrise için bir muhabir , Hawaii'nin en iyi sabah haberleri.

Syngin, Eski Karısı Tania ile Evliliği Hakkındaki Büyük Sırrı Açıkladı

40 ilgili soru bulundu

Ashley Nagaoka kimdir?

Ashley Nagaoka çapalar Hawaii Haberleri 'Firs at Four' haber yayını 16:00'da. KHNL ve popüler gün ortası toplama programı 'This Is Now' saat 12.00'de KHNL ve HNN'nin yayın platformlarında. Ashley üniversiteden mezun olduktan sonra Honolulu'nun CBS iştiraki olan KGMB'de haber muhabiri ve yapımcısı oldu.

Olena Heu kiminle evli?

Kocam, Daniel Heu ve 2009 yılında evlendim ve Honolulu'da yaşıyorum.

Mark Carpenter nerede?

Honolulu, Hawaii

Mark Carpenter geri döndü Hawaii Haberleri Bay Area'da beş yıl geçirdikten sonra şimdi 2020'de haber spikeri/muhabir olarak.

Casey Lund KGMB'den ayrılıyor mu?

Bugün Casey Lund'a veda ediyoruz ve iyi şanslar diliyoruz! Hawaii'deki bir sonraki macerasına gidiyor! Seni özleyeceğiz Casey!


Matt Carpenter bir sürahi miydi?

15 Mayıs 2021'de San Diego Padres'e karşı 7. vuruşun sonunda, Carpenter ilk çıkışını atış yaptı . Brian O'Grady'nin devreyi bitirmek için dışarı çıkmasını sağlamadan önce Austin Nola'ya bir RBI single'ından vazgeçti. 2021 sezonu için Carpenter . ... 275 üç ev koşusu ve yarasalarda 207 üzerinde 21 RBI ile.

Marisa Yamane nereye gidiyor?

Uzun zamandır televizyon sunucusu Marisa Yamane katılmak için KHON2'den ayrılıyor Hawaii Turizm Otoritesi . Günde üç kez haber programlarına ortak sunuculuk yapan 40 yaşındaki Yamane, HTA'da iletişim ve halkla ilişkiler direktörü olacak ve burada PR firması Anthology Marketing Group ile bir sözleşmeyi denetleyecek.

Yaşayan 808'in ev sahibi kim?

Tannya Joaquin, Emmy adayı bir gazeteci olarak yaşam boyu süren hikaye anlatımı sevgisini ve yirmi yılı aşkın deneyimini Living808'in Yardımcı Sunucusu rolüne getiriyor.