Gezgin topluluğu havalandırma için iyi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Alec Marvin
Puan: 4.8/5(62 oy)

En iyi Genshin Impact Venti DPS yapısıbu sadece yapı seti çalışan Wanderer's Troupe. İki öğe ile Venti'nin temel ustalığını 80 puan artırır, ancak en önemlisi, bu yapının anahtarı olan bir katalizör veya yay ile artan yük saldırı hasarını %35 oranında güçlendirir.

Venti için en iyi yay hangisidir?

Skyward Arp ve Son için Elegy Oyuncuların Venti'den en iyi şekilde yararlanmak için kullanmaları gereken iki 5 yıldızlı yaydır. Her iki yay da muazzam bir taban saldırı hasarı ve tetiklendiğinde tam olarak kullanılabilen pasif yetenekler sunar.

Venti için hangi artefakt seti en iyisidir?

Venti'nin en iyi eserleri: sürgün

Oyunun başında ve ortasında The Exile setini tercih etme eğilimindeyim çünkü ideal Viridescent Venerer rulolarını toplama ihtiyacını azaltıyor. Ayrıca, Venti (2 parça bonusu) ve diğer parti üyeleri için (4 parça bonusu) enerji şarj oranları bir dünya farkı yaratıyor.

Venti için en iyi silah nedir?

Venti için en önemli istatistiklerden biri Elemental Ustalıktır, çünkü verdiği hasarın çoğu Elemental Beceri ve Patlamadan gelir. Bununla birlikte, bence onun için en iyi silah, Telsiz .

Venti için en iyi takım hangisi?

Önerilen Takım Kompozisyonları

  • Venti Destek Ekibi. Ana DPS: Ganyu. İkincil DPS: Bennett. Alt DPS: Xiangling. Destek: Venti.
  • Venti Ana DPS Ekibi. Ana DPS: Venti. İkincil DPS: Jean veya Sükroz. Alt DPS: Fischl veya Xingqiu. Destek: Bennett.

Venti DPS build - Artefacts Set Hasar Karşılaştırması

18 ilgili soru bulundu

Venti bir Barbatos mu?

Bunun nedeni, Venti'nin şarap içmeyi seven bir ozandan daha fazlası olmasıdır - Venti aslında Anemo Archon, Barbatos , insan şeklinde. Barbatos rüzgar tanrısı ve Yedi'den biridir ve Mondstadt'a başkanlık eder.

Venti erkek mi kız mı?

Ödünç aldığı beden, cinsiyeti değil, başka bir cinsiyettir. Yani havalandırma cinsiyetsizdir .

Royal bow Venti için iyi mi?

Bazı oyuncular Royal Bow'u Fischl'e veya rüzgarlar ve genellikle düşmanlara hasar vermek için Elemental DMG'lerine dayanan herhangi bir DPS yapımı karakter, yüksek bir Kritik yapı veya silahtan yararlanabilir, çünkü Eserleri ve silahları Kritik Oranı için ayırmak Elemental Becerilerle verilen hasarı feda etmez ...

Venti Anemo Tanrısı mı?

yirmi oynanabilir bir Anemo karakteri Genshin Impact'te. Mondstadt'ta özgür ruhlu, şarap seven bir ozan ve Barbatos'un şu anki ölümlü gemisi Anemo Archon'dur. İlk olarak Archon Quest Prologue: I. Perde - Rüzgarı Yakalayan Yabancı'da görünür.


Exile Venti'de iyi mi?

Genshin Impact'te Venti İçin En İyi Eserler ve Silahlar

Venti için en iyi Eserler, Eğitmen unvanına sahip olanlardır. Sürgün ve Akademik Eserler de işe yarayabilir . ... Anemo yetenekleri ve güçlü menzilli saldırıları ile Venti, çeteleri kontrol etme ve AoE hasarını artırma konusunda harikadır.

Windblume Venti için iyi mi?

Bunlar ayrıca Venti, Ganyu ve Childe/Tartaglia gibi karakterler için de idealdir. Peki, Windblume Ode hangi nişi işgal ediyor? Ok kullanan karakterleriniz için daha iyi silahlarınız olmadığını varsayarsak, bu geçerli bir seçenek olabilir.

Kim daha iyi Şili veya venti?

Venti daha üstün karakter inanılmaz derecede ölçeklenebilir bir yardımcı programa sahip olduğundan seçim. Childe, kullanım ömrünü çoktan doldurdu, başkaları tarafından ana DPS olarak katman listelerinde değiştirildi. Özellikle oyuncuların Hydro'ya ihtiyacı varsa, sahip olmak için korkunç bir karakter değil. Genel olarak, Venti kazanır ve ikisi arasında daha iyidir.

Xiao, venti ULT'de düşmanları vurabilir mi?

Havalandırma olduğunda, xiao'nun daldırma saldırısı, sürüklenen düşmanlara ulaşmıyor Venti ult tarafından.


Venti neden iyi Genshin Impact'tir?

Menzilli bir DPS/Destek olarak Venti, hasar verirken mümkün olduğunca mesafesini korumak en iyisi . Ve o bir Anemo birimi olduğundan, becerileri bu yaklaşımı tamamlıyor. Skyward Sonnet, düşmanlarınızı geciktirmenin ve ayrıca havaya fırlayarak ve güvenli bir yere süzülerek zorlu durumlardan kurtulmanın iyi bir yoludur.

En güçlü Archon Genshin kim?

Son olarak, Genshin Impact lore-wise'daki en güncel en güçlü oynanabilir karakter Geo Archon'un kendisi, Zhongli . Kimse onu öldüremez ya da bunu yapacak kadar güçlü değildir, bu yüzden sorumluluktan kaçmak için kendi ölümünü taklit etmesi gerekiyordu.

Liyue'nin Tanrısı kimdir?

Korece Adı

Morax da bilinir Sözleşmelerin Tanrısı ve Rex Lapis (Çince: 岩王帝君 Yánwáng Dìjūn), önceki Geo Archon ve Liyue'ye başkanlık eden Yedi'den biriydi.

Venti'nin en sevdiği yemek nedir?

3 Venti'nin En Sevdiği Yemek Elmalar

Aslında, Venti'nin en sevdiği yemek bir elmadır, bir şehir sakininden beklendiği gibi yapışkan ballı rosto veya Mondstadt haşhaşları değil.


Venti DPS, Genshin'i etkileyebilir mi?

Venti'nin biraz DPS potansiyeli var , ancak, bu yüzden harika bir DPS yapısı da ekledik. Dolayısıyla, kadronuzda Anemo tabanlı bir karakter için yeriniz varsa - ve yoksa gerçekten ona yer açmalısınız - Genshin Impact'te Venti için en iyi yapıyı oluşturmak için ihtiyacınız olan şey burada.

Jilet için en iyi Claymore nedir?

Dragonspine'dan işlenebilir kilmore, Snow-Tombed Starsilver , fiziksel hasarı iyileştirdiği için Razor için en iyi silahlardan biridir. Bu güçlendirme, oyuncular kilden seviye atladıkça %34.5 hasar bonusu olarak artar. Snow Tombed Starsilver ayrıca bazen düşmanların üzerine bir buz saçağı düşürür.

Xiao erkek mi kız mı Genshin etkisi?

Liyue'yi koruyan Kudretli ve Aydınlanmış Adeptlerden biri, aynı zamanda Koruyucu Yaksha olarak da müjdelendi. Genç bir adam olarak görünmesine rağmen, onunla ilgili ara sıra efsaneler binlerce yıldır eski kitaplarda belgelenmiştir. Özellikle Wangshu Inn'in Badem Tofu'suna düşkün.

Barbatos bir kız Genshin etkisi mi?

Barbatos olarak tasvir edilmiştir. erkek pelerinli ve ipli, sırtında iki kanatlı figür. ... Barbatos başlangıçta biçimsiz bir rüzgar ruhuydu.


Mondstadt, Venti'nin Barbatos olduğunu biliyor mu?

Diğer ulusların yönetici tanrılarının aksine, Barbatos uzun süredir Mondstadt'tan ayrıldı . Aslında, Mondstadt ile bağlantısının tek görünür kanıtı, ülkenin dört bir yanında görünen Yedi Heykelleri'dir - ve o zaman bile, benzerlik en iyi ihtimalle belirsizdir.