Gezginler ne zaman çekildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kip Schiller
Puan: 4.4/5(19 oy)

Travellers Sezon 1, Vancouver ve çevresinde çekildi 29 Mart'tan 19 Temmuz'a kadar . Dizi, The Romeo Section, Van Helsing, Dead Rising 2 ve daha fazlası dahil olmak üzere bölgedeki birçok prodüksiyon için stüdyo alanı haline gelen Vancouver şehir merkezindeki eski Canada Post Building'e dayanıyordu.

Gezginlerin 4. sezonu olacak mı?

'Travellers' Üç Sezonun Ardından Netflix'te İptal Edildi

Travellers için dördüncü sezon olmayacak . Netflix, bilim kurgu dizisini üç sezonun ardından iptal etti. Yıldız Eric McCormack, haberi Cuma günü sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

Travellers 1. Sezon nerede çekildi?

Gezginler çekildi Vancouver, Britannia Plajı ve Kanada'da Squamish .

Carrie on Travellers kimdir?

Gezginler (TV Dizisi 2016–2018) - melisa roxburgh Carrie - IMDb olarak.

Gezginlerde Omega protokolü nedir?

Protocol Omega, Travellers sezon 3'ün son bölümünün başlığıdır. Protocol Omega, Direktörün mevcut zaman çizelgesine müdahaleyi durdurma kararına . Gezginler, Protokol Omega'nın, Yönetmenin zaman çizelgelerinin başarısız olduğuna inandığı için tetiklenmiş olma olasılığını tartışıyorlar.

Sizi Gerçek Olduğuna İkna Edecek 15 Zaman Yolcusu

37 ilgili soru bulundu

OA'nın 3. sezonu neden yok?

OA neden iptal edildi? Süre Netflix, izlenme verilerini yayınlamıyor ve iptal, başta Tuca & Bertie olmak üzere bir dizi diğer orijinal diziyi baltalamak için alınan diğer kararların ortasında geldi, The OA'nın hikayesini beş sezon boyunca anlatması planlandığı için ilginç bir seçim.

Gezginlerden sonra ne izlemeliyim?

Gezginleri Seviyorsanız İzlemeniz Gereken 7 TV Şovu

  1. Karanlık (2017 – )
  2. Doctor Who (1963 – ) ...
  3. 11.22. ...
  4. Sense8 (2015 - 2018) ...
  5. Süreklilik (2012 – 2015) ...
  6. Geleceğin Adamı (2017 – ) ...
  7. Kuantum Sıçraması (1989 – 1993) Zaman yolculuğu, çok eski zamanlardan beri insanlığın tekrar eden bir rüyası olmuştur. ...

Gezginlerde geleceği görüyor muyuz?

Süre Gezginler geleceğin nasıl olduğunu asla göstermez , ajanlar kendi zaman çizelgelerinde meydana gelen nükleer savaşın ardından (yukarıda gösterildiği gibi) yeraltı sığınaklarında yaşamaktan bahsediyorlar.

Kat bebeği gezginlerde kaybeder mi?

Bay MacLaren, Kathryn'in hayatını kurtarma çabalarımızda… (Mac: Bebeği kaybettik.) Evet. ... Hall, Mac'e Müdür tarafından Kathryn'in hayatını kurtarmak için bir görevde olduğunu söyler, aksi takdirde hem o hem de bebek kaybedilirdi.


Jenny gezginlerde kim?

Jenny (Gezgin 4514 ve ????), oynadığı konuk oyuncu Stephanie Bennett , başlangıçta Philip Pearson'ı, grubun geleceği kurtarma planının bir parçası olarak dünya nüfusunun çoğunu yok etmek için ölümcül bir virüs yaratmak için kullanan bir grup üyesidir. Daha sonra dost bir gezgin tarafından üzerine yazılır.

Gezginlerin İngilizce anlamı nedir?

özellikle seyahat eden kimse . 2. Seyahat eden satıcıya bakın. 3. (bazen sermaye)

Travellers'da Vincent'a ne oldu?

Önlenen Ölüm

001, 11 Eylül 2001 sabahı New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'ne gönderildi ve burada borsacı Anthony Corrigan'ın cesedini devralması gerekiyordu. Bir yanlış hesaplama nedeniyle, onun yerine Anthony'nin bilgisayarını tamir eden bir BT çalışanının cesedini devraldı , terör saldırılarından hemen önce.

Travellers iyi bir gösteri mi?

Çok Eğlenceli Bilim Kurgu ! Travellers gerçekten çok eğlenceli bir dizi, erken iptal olması çok kötü! Çok fazla şikayet edemem çünkü açıkken hiç izlemedim ve şimdi bitirdim. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda zaman yolculuğu şovu var ama bu en iyileri arasında!


Gezginler dizisi neden iptal edildi?

Netflix sessiz kaldı Akış hizmetinin genellikle duyurularında yaptığı gibi, Travellers'ı iptal etmesinin nedeni hakkında. Ancak bunun olası bir nedeni, dizinin Netflix dışındaki bir stüdyo tarafından yapılmış olması olabilir. ... Travellers, ilk iki sezonun ardından özel kanal Showcase'den Netflix tarafından seçilmişti.

12 maymundan sonra ne izlemeliyim?

12 Maymun: Terry Gilliam'ın Sürreal Zamanda Yolculuk Filmini Beğendiyseniz İzlemeniz Gereken 10 Film

  1. Kan davası için 1 V (2005)
  2. 2 Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (2004) ...
  3. 3 Sıfır Teoremi (2013) ...
  4. 4 Las Vegas'ta Korku ve Nefret (1998) ...
  5. 5 Geleceğe Dönüş (1985) ...
  6. 6 1984 (1984) ...
  7. 7 Truman Gösterisi (1998) ...
  8. 8 Yıldızlararası (2014) ...

Colony izlemeye değer mi?

Colony oldukça özgün bir önermeye sahiptir. Karakterler bazen midesi biraz zor, ama genel olarak bu hoş bir izleme deneyimi . Çok daha ilginç olan 2. sezona geçmek için bazen can sıkıcı bir ilk sezonda oturmaya değer buldum.

Netflix'te saçak var mı?

Cevap Ne yazık ki hayır . Sevilen dizi, Eylül 2016'da Netflix'in devasa kütüphanesinden kaldırıldı. Bu nedenle, platform aboneleri için hepsini sunduğu için Amazon Prime Video'ya gitmelisiniz.


OA 3. sezon olacak mı?

The OA 3. sezon için yenilendi mi? ne yazık ki değil . Olumlu kritik derecelendirmelere ve büyük bir uçurumla sona ermesine rağmen, Netflix Ağustos 2019'da OA'yı iptal etti.

OA Gerçekten İptal Edildi mi?

' The OA' İki Sezondan Sonra Netflix Tarafından İptal Edildi

The OA için üçüncü sezon olmayacak. Netflix, Sundance gazileri Brit Marling ve yönetmen Zal Batmanglij'i yeniden bir araya getiren gizemli drama dizisini yenilememeyi seçti. ... The OA'da Marling, yedi yıl boyunca kaybolan evlat edinilmiş kör bir kadın olarak rol aldı.

OA bitti mi?

Netflix, 'The OA' Sezon 3'ü iptal etti , ancak şovun hayranları kaderini değiştirmek için çok çalışıyor. 'The OA', Prairie adlı önceden kör bir kadının kayıp kişileri kurtarmak için boyutlar arası maceralarında çok boyutlu yolculuğunu anlatıyor.

En yaşlı gezgin kim?

Gezgin 0115 Bilinç aktarımını denemeye başlayan ekibin bir parçası olduğu için (en genç bedende olmasına rağmen) ekibin en yaşlı üyesidir.


Travellers'da tell ne anlama geliyor?

Geleceğin insanları, T.E.L.L. aracılığıyla zamanımıza geri dönüyor. ( zaman, yükseklik, boylam, enlem ) insanların yakında öleceği vücut atlama şeyini yapmasına izin veren teknoloji. Binlerce Gezgin şimdiki zamanda yaşıyor.

Travellers'da Trevor'a ne olacak?

Sağlık görevlileri gelir ve Jim trajik bir şekilde öldüğü hastaneye götürülür. Trevor, ara verdiği, bir rahatsızlık olarak belirlediği 'kırılma' bölümlerini deneyimlemeye devam ediyor. Erken Başlangıçlı Temporal Afazi , birçok kez yeni bir bedene aktarılan bir bilinçten gelen nadir bir yan etki.