Gelen uluslararası aramalar için ücretlendirilir miyim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Newell Metz
Puan: 4.4/5(70 oy)

- Yerel arama alanınızın dışındayken gelen aramalar (telefon numaranız tarafından tanımlanır) sürece uzun mesafe olarak ücretlendirilir planınızda uzun mesafe seçeneğiniz var.

Gelen uluslararası aramalar için ücret alıyor musunuz?

ABD'deyken başka bir ülkeden arama alabilir miyim? Ne kadar tutuyorlar? Evet. Gelen uluslararası aramalar, diğer gelen aramalarla aynı şekilde değerlendirilir, onlar planınıza dahil .

Kanada'ya gelen uluslararası aramalar için ücretlendirilir miyim?

Kanada çapında bir planınız varsa ve bölgeniz Kanada'nın tamamıysa, o zaman gelen herhangi bir arama için asla uzun mesafeli ücretlendirilmezsiniz Kanada'nın neresinde olursanız olun. - Kanada'da başka bir yere seyahat ediyorsanız ve aramayı aldığınızda yerel bölgenizde değilseniz standart uzun mesafe ücretleri uygulanır.

Gelen aramalar için ücretlendirilir miyim Rogers?

Gelen aramalar için 'ekstra ücret' yoktur , yerel arama alanınızın dışında değilseniz. Bu durumda, yerel yayın süresi ücretinize ek olarak uzun mesafe ücreti olarak faturalandırılırsınız.

Biri beni başka bir ülkeden ararsa ücretlendirilir miyim?

Arayan taraf, kablosuz telefonlara yapılan aramalar için ödeme yapmalıdır. Sonuç olarak, sabit hatlı telefonunuzu kullanarak uluslararası kablosuz müşterileri aradığınızda, yabancı servis sağlayıcılar, faturanıza ek bir ücret olarak görünen aramayı bağlamanın ek ücretini ABD servis sağlayıcınıza aktarabilir.

CBC Haberleri: Ulusal | Rogers kararı, Pfizer COVID-19 hapı, Sağlık hizmeti emisyonları

20 ilgili soru bulundu

Biri beni aradığında şehirlerarası ücret alır mıyım?

çağrı alma

Eğer yerel arama alanınızın dışındayken bir arama aldınız , uzak mesafeden ücretlendirileceksiniz. Genişletilmiş kapsama alanında olduğunuzda, her zaman yerel arama alanınızın dışında olarak kabul edilirsiniz.

Cep telefonlarında uzun mesafe ücretsiz mi?

Bugün satılan birçok cep telefonu planı, ücretsiz uzun mesafeyi (planın arama alanından) içerir. ... Ancak şunu da unutmamak gerekir. uzun mesafe gerçekten ücretsiz değil , bu durumda, kullandığınız dakikalar, aylık yayın süresi ödeneğinizden sayılır.

Bir sabit hattan gelen uzun mesafeli aramalar için ücret alıyor musunuz?

Gelen aramalarda uzun mesafe (LD) ücreti alınmaz herhangi bir hedeften (yurtiçi veya uluslararası) -- gelen yerel arama alanınızda (LCA) olmanız şartıyla...

Cep telefonlarında uzun mesafe ücretleri var mı?

Kablosuz telefonunuzdan arama yaparken ve gelen aramaları yanıtlarken, iki tür ücret : normal ve uzun mesafe. Her iki ücret türü de geçerliyse, aynı görüşmede hem normal görüşme hem de uzak mesafe ücretlendirilebilir.


Cep telefonlarında uzun mesafe ücretlerini kim ödüyor?

Uzun mesafe arama arayan kişiden ücretlendirilir , çağrılan kişi değil. Ancak, ödemeli aramalar aranan kişiye göre ücretlendirilir, ancak genellikle ödemeli aramayı almak isteyip istemediğinizi sorarlar. Public Mobile'ın ödemeli aramayı destekleyip desteklemediğinden emin değilim, ancak Uluslararası arama bu şekilde çalışır.

Uzun mesafe ücretlerinden nasıl kaçınabilirim?

basitçe yerel erişim numaranızı çevirin Gereksiz ücretlerden kaçınmak için uzun mesafeli bir arama yapmadan önce. Aramadan önce yerel erişim numarasını çevirerek tüm uzun mesafe aramalarınızın yerel olarak sayılmasını sağlayın.

Cevap vermezseniz uluslararası aramalar için ücret alıyor musunuz?

Gelen bir arama olduğunda telefonunuz açıksa, cevap vermeseniz bile sesli mesaja gidiyorsa, gelen arama için arama bir dakika ücretlendirilir telefona. (Telefonunuz kapalıysa hiçbir ücret alınmaz.)

Gelen aramalar için neden ücret alıyorum?

Biri sizi cep telefonunuzdan aradığında, servis sağlayıcı, faturalandırma amacıyla aramanın tarihini, saatini ve süresini takip eder . Aylık 500 dakika gibi aylık kullanım sürenizi aşarsanız, gelen aramaların her bir dakikası için ücretlendirilebilirsiniz. ...


Telus'tan gelen şehirlerarası aramalar için ücretlendirilir miyim?

Hayır . Arayan nerede olursa olsun, kendi bölgenizde (il genelinde veya ülke genelinde) bir arama geldiğinde uzun mesafe ücreti alınmaz.

Cep telefonlarında uzun mesafe arama nasıl çalışır?

Anahtar, numaranızın PIC kodunu arar ve ardından uzun mesafeli operatörünüz için bir uzun mesafe anahtarına bağlanır. Uzun mesafe operatörünüzün anahtarları aramayı arkadaşınız için yerel operatöre yönlendirin ve yerel operatör, arkadaşınıza yapılan aramayı tamamlar.

Bir aramayı uzun mesafe yapan nedir?

Uzun Mesafe Geçiş Ücreti (interLATA) Hizmeti şunları içerir: yerel santral ve yerel ücretli servis alanları veya LATA'lar dışındaki tüm aramalar . Bu, bir LATA'da başlayıp diğerinde sona eren aramaları ve uluslararası aramaları içerir.

Uzak mesafe telefon görüşmeleri hala bir şey mi?

Cep telefonu ve internet iletişimi çok kolay erişilebilir olduğundan, birçok insan belirlenmiş bir uzun mesafe hizmetine ihtiyaç duymaz - ya da ihtiyaç duymadığını düşünür. Bu çoğu kişi için geçerli olsa da, birçok ticari kuruluş hala uzun mesafeye güveniyor iş yapmak ve ilişkileri sürdürmek için telefon görüşmeleri.


Başka bir ülkedeki birini ücretsiz olarak nasıl arayabilirim?

Ücretsiz Uluslararası Aramalar Nasıl Yapılır

  1. Skype. Skype, Android, Apple ve Windows cihazları için ücretsiz bir uygulamadır. ...
  2. Naber. Yaygın olarak kullanılan bir diğer uygulama ise Facebook'a ait WhatsApp'tır. ...
  3. Yüz Zamanı. Başka bir Apple kullanıcısına bağlanıyorsanız yerleşik FaceTime uygulamasını kullanabilirsiniz. ...
  4. Viber. ...
  5. Rebtel. ...
  6. IMO. ...
  7. PopTox. ...
  8. ASTAR.