fransızca geaux ne demek

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Dr. Hilbert Mohr DDS
Puan: 4.9/5(56 oy)

Re: Geaux ne anlama geliyor ve nasıl telaffuz ediyorsunuz? Onun Louisiana, Git demeye başladı . Fransızca'da eaux 'oh' sesi çıkarır. Yani bu, bir çeşit Fransız tarzıyla Git demenin başka bir yolu.

İnsanlar neden geaux Saints derler?

Geaux, bir Cajun yazımını kullanarak Go kelimesi üzerinde bir Cajun Fransızca oyunundan başka bir şey değildir. Yani bir Louisiana Eyalet Üniversitesi hayranı, Geaux Tigers yazdığında, Go Tigers'ı kastediyor. Geaux Saints yazdığında, bunun anlamı basitçe şudur: Azizlere git .

Louisiana'da Beaux ne anlama geliyor?

Büyük fiziksel güzelliği ile ayırt edilen bir kişinin adıydı. İlginçtir ki, La Beaux adı aslen Fransızca 'la belle' kelimesinden türetilmiştir, yani ' güzel .'

Cajun'da Go Tigers nasıl dersiniz?

Gerçek bir LSU futbol taraftarı olan herkes, konu 'Go Tigers' demek olduğunda, doğru yazımın 'olduğunu bilir. geaux kaplanları .' Bu, Louisiana Eyalet Üniversitesi'nin bulunduğu Baton Rouge şehrinde bulunan Güney Louisiana'nın fransız / cajun karakterinden geliyor.

Cajunlar neden Sha der?

Sha: Louisiana Cajun ve Creole argosu, Fransız cher'den türetilmiştir. sevgilim, canım ya da tatlım anlamına gelen sevgi terimi . Ayrıca sevimli bir şeye referans olabilir.

geaux nasıl telaffuz edilir (DOĞRU ŞEKİLDE)

23 ilgili soru bulundu

Cajun hangi ırktır?

Bugün, ortak anlayış, Cajun'ların beyaz ve Creoles Siyah veya karışık ırktır ; Creoles New Orleans'tan, Cajun'lar Güney Louisiana'nın kırsal kesimlerini dolduruyor. Aslında, iki kültür -tarihsel, coğrafi ve soybilimsel olarak- çoğu insanın düşündüğünden çok daha fazla ilişkilidir.

Mais, Cajun'da ne anlama geliyor?

Çoğu: İyi o zaman! Teknik olarak, bu ama anlamına gelen Fransızca bir kelimedir. ANCAK! Güney Louisiana'da, özellikle artık Cajun Fransızcası konuşmayanlar arasında, temelde aşağı yukarı iyi o zaman anlamına gelen ve sevindirmek, şok etmek, çileden çıkarmak için kullanılan bir ünlem haline geldi - her türlü şey.

Cajun'da güzel nasıl dersiniz?

güzellik (n.f.) [BOH TEH] güzellik.

pho nasıl telaffuz edilir

Pho demenin genel kabul görmüş yolu füh.

Vietnam'da pho'yu telaffuz etmenin en yaygın yolu fuh (duh gibi) olsa da, White on Rice Couple blogunun ortak yaratıcısı Diane Cu'ya göre, bazı bölgeler onu daha çok düşman gibi telaffuz ediyor ve diğerleri sözcüğü iki heceye genişletiyor. Chowhound aracılığıyla.


Sahte neden telaffuz edilir?

Tilki derisi, tilki süeti ve tilki kürkü hakkında konuşmadığımızı hatırlamak önemlidir. Sahte kelimesinin kendisi Fransızca'dan gelir ve yanlış anlamına gelir… telaffuz edilen Fo (yenilen düşmanlarla sert bir şekilde uğraşırken olduğu gibi).

Doğru telaffuz nedir?

Telaffuz, bir kelimenin veya bir dil konuşulur . Bu, belirli bir kelimeyi veya dili belirli bir lehçede ('doğru telaffuz') veya sadece belirli bir bireyin bir kelimeyi veya dili konuşma şeklini konuşurken kullanılan genel olarak üzerinde anlaşmaya varılan ses dizilerini ifade edebilir.

GAUX ne anlama gelmektedir?

sahte anlamına gelir numara yapmak , veya taklit. Pırlanta görünümünü seviyorsanız ancak buna paranız yetmiyorsa, sahte bir pırlanta yüzük alın. Sahte, sözlüğümüze sızmış bir Fransızca sözcüktür, çünkü Fransızca'da sahte, 'sahte' anlamına gelir. Şimdi elimizde fake, imitasyon ve false (hepsi iyi eş anlamlı sözcükler) varsa, neden sahte kullanalım?

Kim o yılan?

Kim bu? 'o kim?' sorusunun bir telaffuzudur. Son zamanlarda, 'Kim dat?' bir oldu takım desteği ilahisi . En çok bir Amerikan futbol takımı olan New Orleans Saints taraftarları tarafından kullanılır. ... Kim demin Saints'i yeneceğini söyledi?' 'Who dat', bir Saints hayranını tanımlayan bir isim olarak da kullanılabilir.


Cajun kökenli olmak ne anlama geliyor?

kajun, 18. yüzyılda İngilizlerin Roma Katolik Fransız Kanadalılarının torunu , yakalanan Fransız kolonisi Acadia'dan (şimdi Nova Scotia ve komşu bölgeler) sürdü ve güney Louisiana'nın verimli bayou topraklarına yerleşti. Cajun'lar bugün küçük, kompakt, genellikle kendi kendine yeten topluluklar oluşturuyor.

Cajun Fransızcasında nasıl küfür edersin?

Ayırt Edici Küfür Eden için Fransızca Lanet Sözcüklerin Listesi

  1. bok.
  2. fahişe.
  3. Orospu çocuğu.
  4. Kahretsin.
  5. öpücük.
  6. [bu] beni kızdırıyor.
  7. genelev.
  8. piç / sürtük.

Cajun'da Cher nasıl dersiniz?

Cher- Bono ile şarkı söyleyen kadını unutun, bu kelime 'paylaş' olarak telaffuz edilmiyor; doğru Cajun telaffuzu ' İçmek' ve 'tatlı' veya 'sevgili' anlamına gelir. Cajun kadınları 'Cher bebe' demeye daha yatkındır. 'Ne tatlı bir bebek!'

Cajun'lar büyükanne ve büyükbabalarına ne diyor?

Maw Maw . Fransız Cajun kökleri ile MawMaw, Louisiana'da yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca benzer sesli MeeMaw'ı geleneksel bir Güney büyükanne takma adı olarak düşünün.


Cajunlar doğuştan mı?

Cajun'lar en büyük yerinden edilmiş gruplar arasında dünya, dedi Doucet. Doucet, neredeyse tüm Acadians'ın Fransa'nın Batı Kıyısındaki küçük bir topluluk kümesinden türediğini ve bunların hepsinin bir şekilde birbiriyle ilişkili olduğunu söyledi. ... Acadian Usher Sendromu, bu doğuştan gelen topluluğun bir ürünüdür.

New Orleans aksanına ne denir?

Tarih. Eşsiz bir New Orleans aksanı veya 'Yat' aksanı , daha büyük New Orleans bölgesinde yetişen beyaz ve siyah metropol halkının bir kimlik işareti olarak kabul edilir.

Acadians hala var mı?

Acadians bugün ağırlıklı olarak yaşıyor Kanada Denizcilik illeri (New Brunswick, Prince Edward Adası ve Nova Scotia) yanı sıra Quebec, Kanada'nın bazı bölgeleri ile Louisiana ve Maine, Amerika Birleşik Devletleri'nde. ... Prince Edward Adası'nda ve Nova Scotia'da, Chéticamp, Isle Madame ve Clare'de de Acadians var.

Bamya Creole veya Cajun mu?

kajun bamya . Bamyaya yeni başlayanlar için, Batı Afrika'da ortaya çıkan ve 18. yüzyılda Louisiana'da ABD'de popüler hale gelen bir tür güveç. Creole bamyaları çoğunlukla domates, kabuklu deniz ürünleri ve koyu roux ve genellikle sassafras ağaçlarının öğütülmüş yapraklarından yapılan bir bitki olan bamya ve filé tozunu içerir.


Cajunlar Acadians mı?

Acadians, yeni evlerine ve insanlarına uyum sağladıkça Cajun oldu. Fransızları, mimarileri, müzikleri ve yemekleri gibi değişti. Louisiana'nın Cajun'ları bugün müzikleri, yiyecekleri ve şimdiki zamandan en iyi şekilde yararlanırken geleneğe bağlı kalma yetenekleriyle ünlüdür.