Geçit yürüyüşü nasıl yapılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hazel Abshire
Puan: 4.7/5(52 oy)

A dairesel yürüyüş How Stean Gorge - İngiltere'nin küçük İsviçre'si. Geçidin Büyük Kanyon'a benzediği, ancak çok daha küçük bir ölçekte olduğu belirtildi! Yürüyüş daha sonra Stan, Middlesmoor ve Lofthouse'dan geçer ve rotanın bir kısmı Nidderdale Yolu üzerindedir.

How Stean Gorge'da dolaşabilir misin?

Stean Gorge Nidderdale Yolu Nasıl Geçiyor, 53 millik dairesel yürüyüş Kuzey Yorkshire'da, sizi bu muhteşem manzaranın önemli noktalarına götürür. Scar House, Angram ve Gouthwaite Rezervuarlarının yanı sıra Great ve Little Wherneside yakınlardaki simge yapılardır ve hırslı yürüyüşçüler için gerçek bir sınavdır.

Stean gorge cam zemin nasıl?

Geçidin üzerinde asılı duran yeni bir cam zemin, aşağıya doğru muhteşem manzaralar vaat ediyor. 80 ayak derinliğinde uçurum. Gorge sahipleri Stan ve Ann Beer, yemek alanı ve düğünler ve kurumsal işlevler için bir alan içeren 180.000 £ 'luk yeni dirsekli cam uzantıya 'manzaralı oda' adını verdiler.

Stean gorge Nehri nasıl?

Stean Gorge, İngiltere, Kuzey Yorkshire'daki Nidderdale'de bir kireçtaşı geçididir. Özel Bilimsel İlgi Alanının Yukarı Nidderdale Bölgesi'nin bir birimini oluşturur. Geçit, Stean ve Lofthouse köyleri arasında uzanır ve yaklaşık kilometre Nidd Nehri'nin bir kolu olan How Stean Beck boyunca.

Semer Suyu'nda yüzebilir misin?

Yüzmek için gerçekten vahşi bir ortam gibi geliyor ve su güvenliği ekibimiz sayesinde bu, Semer Water'ı deneyimlemenin harika bir yolu. Seçmek 500m'den 3000m'ye kadar mesafeler . Hem cilt hem de dalış kıyafeti yüzücüleri bekliyoruz.

Nasıl Stean Gorge Yürüyüşü

30 ilgili soru bulundu

Stean gorge'de park yeri nasıl?

Otopark: Lofthouse'dan Stean'e giden tabelayı takip edin ve yol dereyi geçmeden hemen önce otopark soldadır (şebeke referansı SE 097 733). Otopark da mevcuttur Stean Gorge'un kendisi nasıl (SE 094 735) yolun birkaç yüz metre ilerisinde sağ tarafta, ancak park ücreti ödeniyor.

Stean gorge kuponlarını nasıl alırsınız?

Tüm kuponlar olabilir otomatik olarak e-postayla gönderildi seçilen bir mesajla alıcı! Macera kuponlarımızı satın almak için satın almak istediğiniz tutarı seçin ve ödeme işlemine geçin. Alıcılar daha sonra çevrimiçi olarak, telefonla veya şahsen rezervasyon yaptırdıkları etkinlikler için etkinlik kuponlarını kullanabilirler.

Boğazı nasıl görüyorsun?

Bir Doğa Harikası. Binlerce yıl boyunca su akışıyla oyulmuş Gorge, Yorkshire Dales'te muhteşem bir kireçtaşı vadisidir. Şimdi, geçidin üzerinde asılı duran cam zeminli çarpıcı bir bina ile.

Stean gorge köpekleri nasıldır?

köpekler ve kontrol altındaki diğer hayvanlar kabul edilir . Köpeğinizden/hayvanınızdan sonra daima temizleyin. How Stean Gorge'un ötesindeki tüm araziler özel mülkiyete aittir ve kampçılardan sitenin bitişiğindeki halka açık patikaları takip etmeleri istenir.


Nasıl boğazlarsın?

Nasıl Stean Gorge, binlerce yıldır su akışıyla oyulmuş muhteşem bir kireçtaşı vadisidir ve bir aile gününün yanı sıra ferrata, geçit yürüyüşü, mağaracılık, kaya tırmanışı, kanyon geçişi ve iniş gibi açık hava etkinlikleri için mükemmel bir yerdir.

Nidderdale yolu ne kadardır?

Nidderdale Yolu

A 53 mil dairesel yürüyüş Pateley Köprüsü'nden bu rota sizi Scar House Rezervuarı çevresindeki muhteşem yaylalardan Nidd Nehri boyunca uzanan inişli çıkışlı tarlalara ve nehir vadilerine götürür.

geçit yürüyüşü nedir?

Geçit yürüyüşünün aktivitesi şunları içerir: Geçit boyunca zorlu kayaların ve geniş kayaların üstesinden gelirken macera, keşif ve keşif . Güzel ve doğal kaya oluşumları boyunca bir keşif ve vadideki muhteşem doğal özelliklerin keşfi.

Aşağı vadi nerede?

Nidderdale, tarihsel olarak Netherdale olarak da bilinir, Yorkshire Dales'lerinden biridir (Yorkshire Dales Ulusal Parkı'nın dışında olmasına rağmen) Kuzey Yorkshire, İngiltere .


Gouthwaite rezervuarında dolaşabilir misin?

Gouthwaite Rezervuar Genelgesi, 6 mil döngü izi Harrogate, North Yorkshire, İngiltere'nin yakınında, doğal manzaralar sunan ve ılımlı olarak derecelendirilmiştir. İz öncelikle yürüyüş, yürüyüş, patika koşusu ve doğa gezileri için kullanılır.

Loup Scar'ı nasıl alırsınız?

Takip et Burnsall Köyü'ndeki Red Lion pub'dan nehir kenarındaki yol (BD23 6BU), çayırlara ve ötesindeki Loup Scar geçidine ulaşmak için kiliseyi yaklaşık ½ mil (10 dakika) geçtikten sonra.

Malham Tarn'da yüzebilir misin?

Birinci olarak, lütfen Malham Tarn'da yüzmeyin . Malham Tarn, Avrupa'daki birkaç yüksek alkali alkali gölden biridir. Nesli tükenmekte olan beyaz pençeli kerevitlere ev sahipliği yapar ve özel bilimsel ilgi ve koruma için belirlenmiş bir sitedir. İçinde yüzerseniz, yaban hayatına zarar verebilecek yabancı bakterileri getirebilirsiniz.

Yorkshire'da buttertubes nerede?

Buttertubs Geçidi bir Yorkshire Dales'te yüksek yol , İngiltere. Yol, Hawes yakınlarındaki Simonstone'dan kuzeye, Buttertubs adı verilen 20 metre derinliğindeki (66 ft) kireçtaşı çukurlarını geçerek Thwaite ve Muker'e doğru ilerliyor.


Nidderdale neden milli parkta değil?

Yorkshire Dales Ulusal Parkı 1954'te kuruldu ve açıklanamaz bir şekilde sınır, Nidderdale'i dışlamak için çizildi . O zamandan beri Nidderdale, Dales'in geri kalanıyla zayıf bir ilişki kurdu ve ekonomik ve ticari olarak acı çekti.

Nidderdale yolunu bisikletle sürebilir misin?

rota neredeyse tüm yol dışı ve çakıllı yollardan açık bozkırlara ve dar teknik inişlere kadar çeşitli arazileri kapsayan bu yolculuk, daha deneyimli biniciler için zorlu bir rota.

Nidderdale Yorkshire Dalları'nda mı?

Nidderdale Doğu Dales'te ve Olağanüstü Doğal Güzellik Alanıdır. Upper Nidderdale, küçük pazar kasabası Pateley Bridge'de başlar ve geniş fundalık kırlarla çevrili dar bir vadidir.

Valley Gardens Harrogate'de köpeklere izin verilir mi?

Valley Gardens'ta köpeklere izin verilir ama önde olmaları gerekiyor.


Köpekler Mother Shipton's Cave'e gidebilir mi?

Tüm aile için harika açık havada bir macera.

Mother Shipton parkının tüm alanlarında köpekler kabul edilir. , açıkça işaretlenmiş macera oyun alanı dışında. Diğer ziyaretçilere saygımızdan dolayı, köpeklerin her zaman önde tutulmasını rica ediyoruz.

Köpeğimi Yorkshire'da nereye götürebilirim?

Yorkshire'daki en iyi köpek dostu turistik yerler

  • North York Moors Demiryolu, Pickering (diğer indi bindi yerleri mevcuttur)
  • Filey Kuş Bahçesi ve Hayvan Parkı, Filey.
  • Forge Barajı, Sheffield.
  • Helmsley Kalesi, Helmsley.
  • Burton Agnes Salonu, Burton Agnes.
  • Whitby Manastırı, Whitby.
  • Brimham Kayaları, Summerbridge.