Gaurav taneja hangi arabayı aldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Donavon Kerluke
Puan: 4.3/5(68 oy)

Gaurav Taneja yakın zamanda bir markanın sahibi yeni BMW X4 onun için. Bunu satın alırken Defender, Audi Q7 ve Mercedes Benz gibi diğer arabalar gibi birkaç araba arar. Ama Flying sonunda BMW X4'ü eve getirdi ve fotoğrafını instagram hesabında 'Sonunda yeni arabayı teslim aldı.

Gaurav Taneja'nın hangi arabası var?

Uçan Canavar Araba Koleksiyonu

Gaurav Taneja (Uçan Canavar) gibi bir araba koleksiyonuna sahiptir. Volvo V90, BMW ve Toyota Fortuner ve Rs 2 crore değerinde.

Gaurav Taneja nasıl bu kadar zengin?

Gelirinin çoğu YouTube'a bağlı, fitness ile ilgili videoların yanı sıra günlük yaşam vlog'larından da çok kazanıyor. Gaurav Taneja'nın yıllık gelir 4 Crore INR'nin üzerinde . Videoların yanı sıra, gelir kaynağı çeşitli markaların promosyonlarına, Organizasyonlara ve pilot çalışmasına bağlıdır.

En zengin YouTuber kim?

2021'de şimdiye kadarki en iyi 15 milyoner YouTuber

  • Ryan'ın Dünyası (eski adıyla Ryan ToysReview). Net değer: 80 milyon dolar. ...
  • Dostum Mükemmel. Net değer: 50 milyon dolar. ...
  • PewDiePie: Felix Arvid Ulf Kjellberg. Net değer: 40 milyon dolar. ...
  • Daniel Middleton – DanTDM. ...
  • İşaretçi: Mark Edward Fischbach. ...
  • Evan Fong. ...
  • BayBeast. ...
  • David Dobrik.

Hindistan'ın en zengin YouTuber'ı kim?

Hindistan'daki en zengin 10 YouTuber ve ne kadar kazandıkları...

  • Carry Minati'nin net değeri 4 milyon ABD dolarıdır. ...
  • Amit Bhadana'nın net değeri 6,3 milyon ABD dolarıdır. ,
  • Bhuvan Bam'ın net değeri 3 milyon dolar. ,
  • Ashish Chanchlani'nin net değeri 4 milyon ABD dolarıdır. ...
  • Gaurav Chaudhary'nin net değeri 45 milyon ABD doları.

Yeni BMW Arabamızı Aldık

33 ilgili soru bulundu

1 milyon YouTube görüntülemesinden ne kadar para alıyorsunuz?

1 milyon görüntüleme — 3.400 ila 40.000 ABD Doları arasında (6 yaratıcı)

Uçan canavar karısı pilot mu?

34 yaşındaki YouTuber evli Ritu Rathee aynı zamanda ticari pilottur. 2015 yılında evlenen çift, 2018 yılında bebek kızları Rasbhari'yi dünyaya getirdi.

Hindistan'da pilot maaşı ne kadar?

Hindistan'daki pilotların ortalama maaşı yılda 16 bin INR . Pilotların ortalama maaşı, yıllık 1.21 INR Lakh ile yıllık INR 90 Lakh arasında değişebilir. Bonus, yılda yaklaşık 10.000 INR ile 9.86 INR Lakh arasında değişmektedir.

İlk uçan araba ne kadar?

Şu anda, PAL-V'nin 600.000 $ karşılığında perakende satışa sunulması planlanıyor. Aska, ilk gemisinin 789.000 dolara mal olacağını söyledi. AeroMobil 2017'de uçan arabasını tanıttığında, modellerin maliyeti olacağını tahmin etmişti. Her biri 1,3 milyon ila 1,6 milyon dolar .


YouTube size nasıl ödeme yapıyor?

YouTube geliri AdSense aracılığıyla reklamlar , popüler markalarla sponsorluklar ve bağlı kuruluş bağlantıları. YouTube, yalnızca kanalınıza ve videolarınıza reklam yerleştirerek 100 ABD doları veya daha fazla kazandıktan sonra size ödeme yapar.

YouTube'da kaç Hint rupisi 1000 görüntüleme var?

Youtube videoları yapmak; Potansiyel kazançlar: 1000 görüntüleme başına 200-300 Rs .

10 milyon YouTube görüntülemesinin değeri nedir?

Reklamlar, gösterilen videoların yalnızca küçük bir kısmında yayınlanır. Kabaca, bir video yaratıcısı kazanacak Her milyon görüntüleme için 2.000 ABD doları .

Ritu Rathee bir JAAT mı?

Aile. Gurugram'da doğdu. O bir Haryanvi'ye ait Jat ailesi .


Ritu Rathee'nin annesi nasıl öldü?

Annesi ölünce işler daha da kötüye gitti beyin kanaması nedeniyle . Babası 'sefil'ken ve aile kredilerle geçinirken, Bayan Taneja ek bir işe girdi ve bunun üzerine günde yedi saat çalıştı.

Hindistan'da 1 numaralı vlogger kim?

CarryMinati . Hindistan 2021'de 1 Numaralı Vlogger kimdir sorusunun cevabı, YouTube kanalı olan CarryMinati olacaktır. Gerçek adı Ajey Nagar ve 10 yaşındayken Youtube'da videolar yayınlamaya başladı.

Rajni Chaudhary Youtuber kimdir?

Rajni Chaudhary Hindistan'da doğdu. Meslek olarak, o bir Hint Youtuber ve Youtube kanalında 99.7K abonesi var. Hindistan'daki en iyi ve ünlü Mühendislik kolejlerinden birinden elektronik ve iletişim Mühendisi, Altın Madalya sahibi eğitimini tamamlar.

Hindistan'ın en zengin adamı kim?

Mukesh Ambani IIFL Servet Hurun Hindistan Zengin Listesi 2021'e göre, 7.18,000 crore servetiyle arka arkaya 10. yıl için Hindistan'ın en zengin adamı olmaya devam ediyor.