ganch ne demek

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Elmer Leffler
Puan: 4.1/5(58 oy)

: tarla farelerini kazıklara veya kancalara saplayarak yürütmek veya öldürmek … kancalara takıldı— D.C. Peattie.

Argoda Ganch ne anlama geliyor?

Ganch: Ahmak, huysuz kimse. ganş - sakar garip insan . '

Ganch, İrlandaca'da ne anlama geliyor?

isim. (ayrıca gaunch) gayri resmi Kuzey İrlandalı. Aptal, beceriksiz veya beceriksiz bir kişi .

Nesh Yorkshire'da ne anlama geliyor?

Nesh, 'anlamına gelen bir İngiliz lehçesi sıfatıdır. soğuk havaya alışılmadık derecede duyarlı ' ve bu kullanımın eş anlamlısı yoktur. ... Sözcük, zayıf, zayıf veya halsiz anlamına gelen Eski İngilizce hnesce'den gelir ve 16. yüzyıldan kalma Hollandaca tipik olarak nemli veya aptal anlamına gelen nesch kelimesiyle aynı kökten gelir.

siyah parlak nedir?

Siyah parlak – anlamı çok kirli . Footie'den geldiğinde siyah parlaktı.

ganch ne demek

26 ilgili soru bulundu

Wick Yorkshire'da ne anlama geliyor?

Amerika ve Yorkshire'da hayatta kalan eski form. Wick: (isim / sıfat) küçük böcek, özellikle canlı bir . Hızlı -aslında canlı anlamına gelir. Örneğin, bir lop kadar fitil. – Bir pire kadar canlı. Eski ingilizce.

İrlandalılar neden çiş der?

Çiş. Bu terim tanımlamak için kullanılır çok küçük bir şey veya kimse .

lass İskoçça bir kelime mi?

A kız bir kızdır . ... Bu kelimeyi İskoçya'da ve İngiltere'nin kuzeyinde duymanız daha olasıdır, ancak lass büyük olasılıkla Eski İsveççe løsk kona, 'evlenmemiş kadın' veya Eski İskandinav löskr, 'boşta' gibi İskandinav dillerine dayanmaktadır. ya da zayıf.'

lass İrlandaca bir kelime mi?

isim kız , genç kadın, bayan, kuş (argo), bakire, piliç (argo), hizmetçi, küçük hanım, colleen (İrlandalı), lassie (gayri resmi), fahişe (şakacı) Preston yakınlarındaki Longton'dan bir Lancashire kızı.


İrlanda çatlağı nedir?

Craic (/kræk/ KRAK) veya crack özellikle İrlanda'da öne çıkan haber, dedikodu, eğlence, eğlence ve keyifli sohbet için bir terim . Sıklıkla, craic nedir? ifadesinde olduğu gibi, kesin makale – craic – ile birlikte kullanılır. (Nasılsın? veya Neler oluyor?)

Boyunduruk İrlandalı argo nedir?

39. Boyunduruk. Bu İrlanda argosu hatırlayamadığın bir şey adı,thingamajig kelimesini nasıl kullanacağınız gibi. Örneğin, oradaki boyunduruğu bize verin. Aynı zamanda şey ile eş anlamlıdır, örneğin, Sen deli bir boyunduruyorsun.

İrlandalılar eşlerine ne diyor?

Karşı – Kız arkadaş, eş ya da herhangi bir romantik kadın partner. Dote - Biri size 'dote' diyorsa veya bir şey 'dotey' ise, bu sevimli, sevimli vb. anlamına gelir.

İskoç dilinde Lassie nedir?

sayılabilir isim. bir bayan genç bir kadın veya kız . [çoğunlukla İskoç, gayri resmi]


hanımefendi ne demek?

: genç bir çocuk . English Language Learners Dictionary'de laddie'nin tam tanımına bakın. delikanlı. isim. delikanlı · ölmek | ˈla-dē

büyücü kim?

bir büyücü büyücülük yapabilen bir kadın - büyücülük veya sihir . Büyücü kelimesi aynı anlama gelir, ancak tipik olarak bir erkeğe atıfta bulunsa da herhangi bir cinsiyet için kullanılabilir. Büyü kelimesi genellikle (her zaman olmasa da) sözde kara büyüye atıfta bulunur - kötü amaçlar için kullanılan sihir.

Kız için İrlanda argosu nedir?

İsim. 1. kolej - İrlandalı bir kız.

İrlandalı kadına ne denir?

[ ahy-rish-woom-uhn ] IPA'YI GÖSTER. / ˈaɪ rɪʃˌwʊm ən / FONETİK RESPELLING. isim, çoğul I·rish·wom·en. İrlanda'da veya İrlanda kökenli bir kadın.


Bob İrlanda'da ne anlama geliyor?

Bob: para için argo . Ayrıca bkz. sterlin ve sterlin.

Yorkshire aksanına ne denir?

bu Yorkshire lehçesi (Geniş Yorkshire, Tyke, Yorkie veya Yorkshire English olarak da bilinir) Kuzey İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde konuşulan bir lehçedir (veya lehçelerin sürekliliğidir).

Berwick nedir?

/ ˈbɛr ɪk 1, 2 için; ˈbɜr wɪk için 3 / FONETİK RESPELLING. isim. Güneydoğu İskoçya'da tarihi bir ilçe olan Ber·wick·shire [ber-ik-sheer, -sher] olarak da adlandırılır. Berwick-on-Tweed. E merkezi Pennsylvania'da bir şehir .

Ey up ne demek

Ey 'up Tişörtlerimizden birinde olduğu gibi! Bu, Merhaba veya Nasılsınız , ve İskandinav dilinden türetildiği düşünülür, yani dikkat et anlamına gelir. Yorkshire ve Kuzey Midlands'da bir selamlama olarak kullanılır.


Bir erkeğin sana Lassie demesi ne anlama gelir?

Frekans: (başlıca İskoçya, Kuzey İngiltere, Geordie, Northumbrian) genç bir kız , bir kız, özellikle bir tatlım olarak görülen biri. isim. 6.

Bonnie lass nedir?

güzel mi güzel mi . Genç ve güzel bir kadın bonnie lass, çekici bir adam bonnie delikanlı olarak tanımlanabilir.

Lass İrlandalı mı yoksa İskoç mu?

Kullanım notları

Halen yaygın İskoç İngilizcesi , İrlanda İngilizcesi, Kuzey Doğu İngiltere ve Yorkshire. Bazen İngilizcenin diğer lehçelerinde şiirsel olarak kullanılır.

Söylenecek en İrlandalı şey nedir?

İrlandalıların söylediklerine karşı gerçekte ne anlama geldiklerini 20 şey

  1. 1. Evet yapacağım...
  2. 2. Biraz boynu var ...
  3. 3. Bu Büyük ...
  4. 4. İyi bir parça...
  5. 5. Çay ıslak...
  6. Maden alacak mısın? Algı: Katı ve doğal olarak oluşan inorganik bir madde ister misiniz? ...
  7. 7. Birkaç mesaj almaya gidiyorum...
  8. iyi olur musun