Fallout 4'te güneş ışığı haberleri nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jerrold Hartmann
Puan: 4.6/5(36 oy)

Sunshine Tidings Co-op bir konut Lokasyonudur Commonwealth'in Batı bölgesinde . Barajın karşısında Abernathy Çiftliği'nin güneyinde ve Federal Rasyon Stokunun kuzeyinde yer almaktadır.

Güneş ışığı haberleri iyi bir çözüm mü?

Sunshine Tidings'den kimse kurtulmuşa benzemiyor ama hala mükemmel hizmet veren bir yerleşim yeri . Evde bir Endüstriyel Bagaj yağmalayın, ardından yakındaki yerden Wasteland Survival Guide'ın bir kopyasını alın. ... Etrafta yatak koyabileceğiniz çok sayıda ev var ve başlamanız gereken bir sürü ev var.

Profesör Goodfeels'i nasıl elinizde tutuyorsunuz?

1) Hesters Tüketici Robotiğine gidin (onarım için gönderildiği yer). Diğer düşman robotlardan hiçbirine saldırmamaya dikkat edin! 3) 'Just Be' seçeneğini seçerek protokollerini değiştirmek için terminali kullanın ('Guard' protokolünün seçilmesinin hatalı olduğu bilinir ve Profesör Goodfeels'in devre dışı bırakılmasına ve sık sık kaybolmasına neden olur).

Abernathy çiftliğini yerleşim yeri olarak nasıl alabilirim?

Abernathy çiftliği iki şekilde bir yerleşime dönüştürülebilir: bir akıncı kampından bir madalyon almak (İyiliği Geri Getirmek) ve Abernathys'i Minutemen'e katılmaya ikna etmek veya Abernathys'i uzaklaştırarak.

Fallout 4'te Overland İstasyonu nerede?

Oberland İstasyonu, Commonwealth'in Batı bölgesinde bir tarım yeridir. Bulunduğu Beantown Brewery'nin güneyinde, demiryolu boyunca , ve Vault 81'in hemen kuzeyinde.

Fallout 4: Take Point: Sunshine Tidings Co-op - Görev İzlenecek Yol

42 ilgili soru bulundu

Hangman's Alley nerede?

Adam Asmaca Sokağı olarak bilinen bölge, harap şehir Commonwealth'in merkezi bölgesinde yer . USS Riptide Batığı'nın hemen güneyinde, Diamond City'nin kuzeyinde yer almaktadır.

Fallout 4'te Somerville'in kilidini nasıl açarsınız?

onun gelmesini sağlamalısın Preston/Minuteman radyosundan rastgele yukarı , yoksa oradaki adam seninle konuşmaz. Çiftçiyi vurdu. Çocuklar kaçtı, yerleşimi kendim için aldım. Kısa bir süre sonra burayı FH'den yerleşimcilerle doldurdu.

Abernathy Farm'ı nasıl mutlu edersiniz?

Çok fazla savunma, yiyecek, su ve yeterli yatak . Hasarlı bir şey varsa, onarın. Onu savunmak için bir görev alırsan, hemen oraya git. Bunu yapmak morali biraz yükseltmeye yardımcı olacaktır.

Fallout 4'teki en iyi yerleşim yerleri hangileridir?

Fallout 4'te En İyi 15 Yerleşim Yeri

  1. 1 Gösteri Adası. Kolayca oyundaki en iyi yerleşim yeri bu devasa özel adadır.
  2. 2 Kale. ...
  3. 3 Abernathy Çiftliği. ...
  4. 4 Kasa 88. ...
  5. 5 Gri Bahçe. ...
  6. 6 Bunker Tepesi. ...
  7. 7 Yankı Gölü Kereste. ...
  8. 8 Kutsal Tepeler. ...

Blake Abernathy gerekli mi?

Doğrudan bağışlar kabul edildi. Bu mod, Abernathy Farm NPC'lerini (Blake Abernathy, Connie Abernathy, Lucy Abernathy, Kedi Maisie, brahmin Clarabelle) olarak adlandırır. Gerekli , bu da onları yanlışlıkla ölmelerini engelliyor.

Greentop çocuk odasını nasıl edinirsiniz?

Tek Kurtulan Preston Garvey'den Greentop Nursery'e yardım görevi alabilir veya siteye ilk kez girdikten sonra görevi otomatik olarak alabilir, burada isimsiz bir yerleşimci Sole Survivor'dan yardım isteyecektir.

Fallout 4'te bir işçiyi nasıl atarsınız?

Bir işçi atamak için yapmanız gerekenler bina menünüzü açın ve ardından Atamak istediğiniz kişiyi bulun. Onları bulduktan sonra, KOMUT seçeneğini seçin, ardından atamak istediğiniz şeye gidin ve ASSIGN düğmesine tıklayın. Artık o işçi her şeyden çok o özel şeye odaklanacaktır.

Fallout 4'te en çok yiyeceği ne veriyor?

mut meyvesi yetiştirebileceğiniz en kazançlı mahsuldür. Oyundaki diğer mahsullerden daha değerlidir ve meyveler bir tato'nun yalnızca beşte biri ve bir kavun ya da su kabağının onda biri kadardır.

Fallout 4'te Brahmin ile ne yapabilirim?

Brahmin, tezgaha yerleştirilecek bir kimya bileşeni olan gübreyi üretirken aynı zamanda yerleşim gıda üretimini de artıracak. Brahman, onları bir kafesle yakalayarak bir yerleşim birimine de alınabilir.

Phyllis bir sentez mi?

Phyllis, 23 Ekim 2287'den bir süre önce torunu Samuel ile birlikte Commonwealth'in bir yerleşimcisiydi. ... Samuel'i öldürdüğüne inanan Phyllis, Enstitü tarafından kontrol edilen bir sentez olmalıdır ve kendisine öldürme emri verildiği için kontrolünü kaybettiğini.

Parlayan denizde yerleşim var mı?

Parlayan Deniz'in merkezinde, olarak bilinen bir yerleşim var. Atom Krateri , Atom Çocukları Kilisesi'nden insanlar tarafından işgal edildi. ... Parlayan Deniz'in güneybatısında, haritanın sınırları dışında, Virgil'in yaşadığı kayalık mağara da var.

Krup Malikanesi bodrum katına nasıl girerim?

Krup bodrum anahtarı ve Krup yatak odası anahtarı bulunabilir malikanenin içinde : Yatak odası anahtarı, ikinci kattaki Acemi kilitli bir masada. Bu anahtar, düzleştirilmiş parlayan bir yatak ve bodrum anahtarı içeren üçüncü seviye yatak odasını açar.

Diamond City'e en yakın yerleşim yeri hangisidir?

Adam Asmaca Sokağı akıncıları temizledikten sonra oyuncu karakteri için bir yerleşim yeri olarak kullanılabilir hale gelir ve Diamond City'ye en yakın oyuncu karakteri yerleşimi olarak hizmet eder.

Diamond City bir yerleşim yeri olabilir mi?

Diamond City'de Ev Satın Alın

hatta yapabilirsin özelleştir atölyeli bir yerleşim yeri gibi, böylece kendi küçük kıyamet sonrası yaşam alanınızı yaratabileceksiniz.

Anlaşma olarak Breakheart bankasını nasıl alabilirim?

Breakheart Banks, geniş bir tarım arazisi olmasına rağmen yerleşime dönüştürülemeyen tek çiftlik yeri.

Fallout 4 sloganı nerede?

The Slog olarak bilinen bölge bir tarım yeridir. Commonwealth'in uzak kuzeydoğu bölgesinde . Dunwich Borers'ın batısında, suların karşısında ve Saugus Ironworks'ün kuzeyinde yer alır.