argoda güdük ne demek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marilie Wiza
Puan: 4.7/5(3 oy)

'Düştük' deyiminin anlamı nedir?şaşkın: Sıkışmış - devam edilemiyor , genellikle bazı entelektüel bulmacalarla karıştırılmakla ilgili.

Mesajlaşmada güdük ne anlama geliyor?

Birisi bir yerleşimciye araziyi temizleyip temizlemediğini sorarsa, şöyle cevap verebilir: Hayır. Hala şaşkınım. Bu, ağaç kütüklerinden yerden nasıl kurtulacaklarını bilmedikleri anlamına gelir. Ve bugün, kelimenin bu anlamı aynıdır. Şaşırmak, ne yapacağını ya da söyleyeceğini bilememektir. Sen Şaşkın.

birini boğmak ne demek?

güdük fiil ( ŞAŞIRTMAK )

[ T ] kafasını karıştırmak veya birinin bir şeyi anlayamamasına veya açıklamamasına neden olmak: Sorularımıza şaşırmış görünüyordu.

Stump up ne anlama geliyor?

İngiliz, gayri resmi. : ödemek (bir miktar para) özellikle istemeyen birinin tamirat için küsmesi gerekebilir. Ödeyemezse, parayı boğmak zorunda kalacağım.

Stumped cümle içinde nasıl kullanılır?

Stumped Cümle Örnekleri

  1. Devletin kabulüne karşı 'güçledi' ve ezici bir çoğunlukla reddedildi.
  2. Bunca zaman bunu düşündü ve o hala şaşkındı.
  3. Özel bir arkadaş veya akrabanız için bir hediye almak mı istiyorsunuz?

güdük ne demek?

31 ilgili soru bulundu

Anlamını mı şaşırdım?

: birinin çözmesi veya cevaplaması çok zor olmak Sorun/soru beni şaşırttı.

Stumped'i nasıl kullanıyorsunuz?

Stumped İçin Kısa ve Basit Örnek Cümle | şaşkın cümle

  1. Hiçbir zaman onları dehşete düşüren ya da şaşırtan bir iş olmadı.
  2. Üstünde tuttuğu şeyle gururla tökezledi.
  3. Lane döndü ve sendeledi.
  4. Bu beni bir süre şaşırttı ve sessizce yolumuza devam ettik.
  5. Sonra Joe kendi yüzyılına ulaştı ve bir sonraki top şaşkına döndü.

stomp out ne demek?

1: durdurmak veya yok etmek (kötü bir şey) yolsuzluğu durdurmak . 2: (bir şeyin) üzerine ayaklarıyla kuvvetle basarak yanmasını durdurmak için Sigarasını söndürdü.

forked out ne demek?

bir şeye para harcamak , özellikle istemediğiniz zaman. fork out/for: Kayak kıyafetleri için 400 sterlin ödemiyorum! Daha hızlı internet almak için fazladan parayı hemen harcadık. Eş anlamlılar ve ilgili kelimeler.

stomp stomp anlamı nedir?

1 : genellikle ofisten çıkan öfkeyle yüksek sesle ağır bir adımla yürümek uyum içinde. 2: damga hissi 2 frenlere bastı. ayağıyla ezmek. isim.

Neden Stumped diyoruz?

Terimin olması daha olasıdır. sabanların ağaç kütüklerine çarptığında yapışmasından kaynaklanır . ABD menşeili olsa da kesinlikle doğru. İfadenin tüm erken alıntıları oradan kaynaklanmaktadır; örneğin, Seba Smith'in Letters of Major Jack Downing, 1833: 'My Good Old Friend, - Çok şaşırdım.

mistify nedir?

1: aklını karıştırmak: şaşırtmak. 2 : bir kehanetin yorumunu gizemli veya anlaşılmaz hale getirmek . mystify kelimesinin Eş Anlamlıları Diğer Örnek Cümleler mystify Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

karyola ne demek?

1: genellikle bir çerçeve üzerine gerilmiş kumaştan küçük, genellikle katlanabilir bir yatak. 2 İngiliz: beşik hissi 2b .

Argoda basit ne anlama geliyor?

Simp bir argodur kadınlara karşı çok dikkatli ve itaatkar görülen erkeklere hakaret , özellikle onlardan hak edilmiş cinsel ilgi veya aktivite kazanma umudunun başarısız olması nedeniyle.

güdük ne kelime?

1: Ağacın kesildikten sonra yerde kalan kısmı. 2: Bir şeyin (diş veya kurşun kalem gibi) geri kalanı çıkarıldıktan, kaybolduktan veya aşındıktan sonra kalan kısmı: saplama. güdük. fiil. şaşkın; güdük .

Lezzet bir kelime mi?

sa · vor · y. sf. 1. İştah açıcı veya koku: lezzetli bir güveç.

Makyajın anlamı nedir?

Sevişmek, en az 1949 yılına dayanan Amerikan kökenli bir terimdir ve öpüşmek uzun süreli Fransız öpücüğü veya boynun ağır öpülmesi (boyun atma olarak adlandırılır) veya ağır sevişme gibi nüfuz etmeyen cinsel eylemler dahil.

Bir heves deyiminin anlamı nedir?

1: kaprisli veya eksantrik ve genellikle ani bir fikir veya zihnin dönüşü: fantezi işini bırakmak hevesle. 2: Bir atın boyunduruk altına alınabileceği ve madenlerde cevher veya su yetiştirmek için kullanılan bir veya daha fazla yayılan kolla yapılmış büyük bir ırgat.

Bir hevesle karar vermek ne anlama geliyor?

Bir ani, dürtüsel dürtü, arzu veya fikir ; dikkatli bir planlama olmadan veya kaprisli bir eğilim nedeniyle. Başlıca hükümet politikalarına bir hevesle karar verilemez; dikkatli ve mantıklı bir şekilde düşünülmeleri gerekir. ...

üzerine basmak ne demek?

: adım atmak (bir şey ya da biri) çok güçlü bir şekilde böceğin üzerine bastı.

Stomp için başka bir kelime nedir?

Beceriksizce veya ağır ağır hareket etmek . serseri . zorla yürümek . meyve . Damga .

stomp ve damga arasındaki fark nedir?

'Damga' mı yoksa 'bastırmak' mı? Stomp, Amerikan İngilizcesinde damganın diyalektik bir çeşidi olarak başladı ve şimdi standart bir eşanlamlı olarak kabul ediliyor. Ancak, kullanım 'dur' daha fazla şiddet, yoğunluk veya duygu çağrıştırıyor muadilinden daha fazladır.

Gevşemiş birini en iyi hangi kelime tanımlar?

Bu sayfada, stump için 45 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: damgalı , şaşkın, kararsız, kafası karışmış, tökezledi, bıçakladı, ağır ağır yürüdü, şaşırmadı, şaşırttı, hantal ve topalladı.

Makine öğreniminde güdük nedir?

Bir karar kütüğü bir tek seviyeli bir karar ağacından oluşan makine öğrenimi modeli . Yani, terminal düğümlerine (yapraklarına) anında bağlanan bir dahili düğüme (kök) sahip bir karar ağacıdır. Bir karar kütüğü, yalnızca tek bir girdi özelliğinin değerine dayalı olarak bir tahminde bulunur.

Stumped'in zıt anlamlısı nedir?

Şaşkınlığın karşısında, bir kayıp . açık . odaklı . anlayış . temiz kafalı .