Bir güç desteği pixelmon'da ne yapar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Bella Schaden
Puan: 5/5(47 oy)

Power Bracer, bir Pokémon'a verilebilecek bir tür güç öğesidir. Power Bracer tutan bir Pokémon, rakip Pokémon'u yendiğinde, 4 ekstra Saldırı EV'si ile birlikte rakipten normal EV kazanımları kazanacak . Ancak, Güç Ayracı giyerken sahibinin Hızı yarıya inecektir.

Pokémon güç desteği ne işe yarar?

Power Bracer, IV. Nesil'de tanıtılan bir öğedir. Deneyim Puanı kazandığında elinde tutan Pokémon'a 4 Saldırı EV puanı ekler , normalde karşıt Pokémon'dan kazandığı EV puan(lar)ından bağımsız olarak. Tutulduğunda, sahibinin Hız statüsünü yarı yarıya azaltır.

Pixelmon'daki tüm güç öğeleri ne yapar?

Her birinin verdiği güç öğeleri belirli bir statüde ek 8 EV tutulduğunda bir Pokémon'dan normal EV verimi ile birlikte. Ayrıca tutulurken sahibinin Hızını yarıya düşürürler. Vitaminler belirli bir EV'yi 10 puan artırır, ancak EV'yi 100'ün üzerine çıkarmaz.

Pixelmon'da güç ağırlıkları ne işe yarar?

Güç Ağırlığı, bir tür güç öğesidir. Bu öğenin sahibi herhangi bir Pokémon'u yendiğinde, zaferden elde edilen normal EV'lere ek olarak 8 HP EV kazanacak (EV sınırına ulaşmadığı sürece). Ancak, Güç Ağırlığını tutarken tutucunun Hızı yarıya inecektir.

Pixelmon'da güç bandı nasıl yapılır?

Olarak alınabilir 3. seviye özel düşüş . Nadir patron Pokémon'dan olası bir düşüş.

EVS Açıklaması: Pixelmon Eğitiminde EV Eğitimi Nasıl Yapılır

31 ilgili soru bulundu

Her bir güç öğesi ne yapar?

Güç öğeleri verecek etkinlik başına sekiz ekstra EV . Bir saatlik Poké Job yaparsanız, öğeyi tutan Pokémon dört EV yerine 12 EV kazanacaktır. Karşılığında, güç öğesi, Pokémon'unuz takılıyken hız statüsünün yarısını alacaktır. Güç öğeleri ayrıca Hammerlocke'da her biri 10 BP karşılığında satın alınabilir.

Exp payı EV verir mi?

EXP Paylaşımını kullanırken, EV kazancı, EXP kazanan tüm Pokemon'larınıza uygulanır , bu yüzden bayılan Pokemon EV'leri almayacak. Macho Brace veya Power serisi gibi EV kazanç öğelerini tutan Pokemon, açılmamış olsalar bile uygun artırılmış EV'leri alacak.

EV'yi nasıl eğitirsiniz?

Pokemon Kılıcı ve Kalkanında EV Eğitimi Nasıl Yapılır?

  1. İyi İstatistiklere Sahip Pokemon Alın (Hemen)
  2. İstenmeyen EV'leri ortadan kaldıran Meyveler kullanın.
  3. EV'leri artıran Öğeler kullanın.
  4. EV Arttırıcı Tutulan Öğeleri Alın.
  5. Pokerus'u alın.
  6. Pokemon'unuzu Poke Jobs aracılığıyla Hammerlocke University'ye gönderin.
  7. Mücadele yoluyla EV eğitimi.

Güç ağırlığı kılıcını nereden satın alabilirim?

Satın alma BP Mağazası

10 BP karşılığında Hammerlocke ve Wyndon'daki BP Mağazalarında Güç Ağırlığı elde edebilirsiniz.


100. seviyede EV eğitimi alabilir misin?

Pokemon Siyah Beyaz'da, Pokemon'unuzda doldurulmuş EV'leriniz yoksa LV 100'de EV eğitimi alabilirsiniz. . Yeni bir EV eğitim sistemi olduğundan, Şimdi bunu yapabilirsiniz. Gen IV oyunlarında, EV'leri kazanabilirsiniz, ancak istatistikte stat artışı elde edemezsiniz, bu yüzden bu bir israf.

Hangi Pokémon HP EV'leri veriyor?

Ancak buna girmeden önce, istatistiklere özel bir EV puanı veren ve kolay bir savaş olan Pokémon'lar burada.

  • HP - Skwovet (Rota 1)
  • Saldırı - Çiğneme (Rota 2 Göl Kenarı)
  • Savunma - Rolycoly (Galar Madeni/Giant's Cap)
  • Özel Saldırı - Gastly (Gözcü Kulesi Harabeleri)
  • Özel Savunma - Gossifleur (Rota 3)

EV meyveleri nelerdir?

EV Düşen Meyveler

  • Pomeg Berry - Bir Pokémon'un HP'sini 10 EV azaltır.
  • Kelpsy Berry – Bir Pokémon'un Saldırısını 10 EV azaltır.
  • Qualot Berry – Bir Pokémon'un Savunmasını 10 EV azaltır.
  • Hondew Berry – Bir Pokémon'un Özel Saldırısını 10 EV azaltır.
  • Grepa Berry - Bir Pokémon'un Özel Savunmasını 10 EV ile düşürür.

Maço Brace, güç öğelerinden daha mı iyi?

Maço Ayracı, Patrat'tan EV'leri alır ve ikiye katlar, böylece 2. PokeRus dahil olsaydı, Lee 4 alırken Chan 10 kazanırdı. Sonuç olarak, Güç Öğeleri kazanmak!


Pokémon'da güç ağırlığı ne yapar?

Güç Ağırlığı, IV. Nesilde tanıtılan bir öğedir. Deneyim Puanı kazandığında elinde tutan Pokémon'a 4 HP EV puanı ekler , normalde karşıt Pokémon'dan kazandığı EV puan(lar)ından bağımsız olarak. Tutulduğunda, sahibinin Hız statüsünü yarı yarıya azaltır.

Pokerus nasıl yayılır?

Virüsü yaymak için, virüslü Pokemon'u, virüslü olmayan Pokemon'un etrafında partinizde tutun , ve birkaç savaş başlatın. Birkaç savaştan sonra en az bir yeni Pokemon Pokerus'u yakalamalıdır. Hızlı bir şekilde yayıldığından emin olmak için Pokemon'u değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

EV eğitimi oyunda buna değer mi?

EV eğitimi tamamen buna değer biraz boş zamanınız varsa, Pokémon istatistiklerinizi artırır ve hiçbir olumsuz etkisi yoktur. Rekabette, EV eğitimi %100 gereklidir, böylece Pokémon'unuz diğer Pokémon'ları geride bırakabilir, daha fazla darbe alabilir veya daha fazla hasar verebilir.

EV eğitimi ne kadar sürer?

Her yerden alabilir bir veya iki ila yıl . (sık oynamazsanız yıllar olur). Ancak düzenli olarak oynarsanız biraz zaman alır ama uzun sürmez.


Kılıcının ne olduğunu nereden biliyorsun?

Pokemon Sword and Shield'da bir Pokemon'un EV'lerini kontrol etmek inanılmaz derecede kolaydır. Tek yapman gereken Pokemon'un özetini kontrol etmek, istatistikler sayfasına gidin ve ardından X düğmesine basın . Açık sarı, Pokemon'un mevcut istatistiklerini temsil eder ve ikinci renk, Pokemon'un EV'lerini temsil eder.

Exp paylaşımını kapatmak EXP'yi arttırır mı?

Pokémon'unuza belirli EV spreadleri vermek veya oyunun zorluğunu artırmak istediğinizde Exp Share'i kapatmak isteyebilirsiniz, ancak üzerinde hiçbir zararlı etkisi yoktur kazandığınız deneyim miktarı.

Deneyim paylaşımı Pokémon daha mı zayıf?

1 Cevap. EXP Share kullanarak Pokemon'u zayıflatmaz .

Lucky Egg exp paylaşımı ile çalışır mı?

Bir Pokemon'a Şanslı Yumurta takarsanız, EXP Share'den kazanılan deneyim yumurtadan etkilenecektir. . Örneğin, normalde katılımcı 100 exp alırsa ve katılmayan Pokemon EXP paylaşımı olmadan hiçbir şey alamazsa...


Bir EV'yi maksimuma çıkarmak için kaç vitamin gerekir?

Bunlar EV'leri artıran vitaminlerdir. Her vitamin, ilgili EV'sini 10 puan arttırır. Bu, mükemmel bir 252 stat elde etmek için 26 vitamin gerektiği anlamına gelir. EV'leri tamamen maksimize etmek için 53 toplam vitamin .

Protein kaç EV verir?

Pokémon'daki Çantadan kullanıldığında, hedef Pokémon'a kullanım başına 10 Saldırı EV'si ekler. 100 Saldırı EV'si . Ayrıca Pokémon'un arkadaşlığını biraz arttırır.

Hangi öğeler EV'leri artırır?

EV artırıcı öğeler

  • HP Yukarı (HP)
  • Protein (Saldırı)
  • Demir (Savunma)
  • Kalsiyum (Sp. Saldırı)
  • Çinko (Sp. Savunma)
  • Karbonhidrat (Hız)