Tablodaki panoları gizleyebilir misiniz?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Amara Lemke
Puan: 4.6/5(62 oy)

Pano veya hikaye sayfalarının tümünü gizlemek için sağ tıklayın (Windows) veya Kontrol tuşuna basarak (macOS) ekranın alt kısmındaki pano sekmesine tıklayın ve Tüm Sayfaları Gizle'yi seçin. . Daha sonra gerekirse Tüm Sayfaları Göster'i seçebilirsiniz.

Tableau'da bir gösterge tablosunu nasıl gösteririm?

Tableau panosundaki tüm sayfaları göstermek için basitçe pano sekmesine sağ tıklayın ve Tüm Sayfaları Göster'i seçin . Panodaki tüm görünen sayfalar görünecektir.

Tableau'da bir tabloyu nasıl gizlersiniz?

seçenek 1

  1. Harita ve detay sayfalarını bir gösterge panosunda düzenleyin.
  2. Pano > Eylemler'i seçin.
  3. Eylem Ekle düğmesini tıklayın ve Filtre'yi seçin.
  4. Eylemi çalıştır altında, Seç'e tıklayın.
  5. Kaynak sayfa için Harita'yı ve hedef sayfa için gizlemek istediğiniz sayfa(lar)ı seçin.
  6. Seçimi temizleme altında, Tüm değerleri hariç tut'u seçin.

Herkes Tableau panosunu görüntüleyebilir mi?

Evet ! Tableau Server hesabı olan kullanıcılar, Tableau Desktop kullanarak Sunucuya yayınladığınız çalışma kitaplarını görmek için oturum açabilirler. ... Bağlantıya sahip olan herkes, Tableau Desktop veya Tableau Public kullanarak yayınladığınız çalışma kitabını görebilir. Herkese açık olarak paylaşıldığında Tableau Public Gallery'de de keşfedilebilir.

Tableau'da görselleştirmeyi nasıl gizlersiniz?

Etkinlik akışının üst / sağ tarafında bulunan hesap simgenize tıklayın ve Ayarlar'ı seçin. Bu yeni bir pencere açacaktır. Gösterilen ikinci seçenek (Varsayılanlar altında) Kaydederken… vezlerimi gizli olarak ayarla .

Tableau'da Dashboard'dan bir sayfa dinamik olarak nasıl gizlenir

20 ilgili soru bulundu

Tablo metninizin hangi renge değiştirileceğini nasıl belirler?

Metninizin yazı tipi stiline dayanır. Bu arka plan rengine göre .

ATTR tabloda ne anlama geliyor?

ATTR() temel verilerdeki her bir kayıttaki tüm değerleri karşılaştırır bunlar görünümde tek bir bölüm halinde gruplandırılmıştır (örneğin, bir çubuk, bir daire, bir hücre, vb... ) ve değerlerin tümü aynıysa, ATTR() bu değeri döndürür. Aksi takdirde ATTR() bir yıldız işareti döndürür.

Tableau olmayan kullanıcılar gösterge tablolarını görüntüleyebilir mi?

Yalnızca yetkili kullanıcılar veriler ve gösterge tablolarıyla etkileşim kurabilir . Güvenilir kullanıcılar için güvenliği kolaylaştırmak için tek oturum açmayı kullanın. Tableau Online Ürün sayfasından Tableau Online'ın deneme sürümü talep edilebilir.

Tableau panosunu nasıl dağıtırsınız?

İçerik şu şekilde paylaşılabilir: Tableau Server'daki paylaşım simgesi (aşağıda gösterilen). Paylaş simgesi, çalışma kitabına giden bir bağlantıyı e-postayla göndermek veya bir web sayfasına bir URL gömmek için kullanılabilir. Kullanıcılar daha sonra yayınlanan Tableau içeriğine bir web tarayıcısı aracılığıyla erişebilir. Kullanıcılar ayrıca Tableau Server'da yayınlanan çalışma kitaplarına veya çalışma sayfalarına abone olabilirler.

Tableau'yu Public Private yapabilir misiniz?

Sen genel viz ayarını düzenleyebilir özel yapmak için. Ekran görüntülerine bakın. Bu seçeneği kullanarak, genel vizinizin görünürlüğünü kısıtlamanızı sağlayabilirsiniz. ardından ayarı düzenlemeye gidin ve bu seçeneği onay kutusundan temizleyin.

Tableau kontrol panelinde parametreleri nasıl gizlersiniz?

Gizlemek için şuraya gidin: Çalışma sayfası>Araç ipucu ve ardından sol alt köşedeki Araç İpuçlarını Göster seçeneğinin işaretini kaldırın. Panonuza kayan bir dikey düzen kapsayıcısı ekleyin ve ardından çalışma sayfasını düzen kapsayıcısına yerleştirin, boyutu Tüm Görünüm olarak değiştirin ve başlığı gizleyin.

Tableau panosunda seçili olmayan sayfaları nasıl gizlersiniz?

Yalnızca tablo için Filtreler bölmesine yeni ölçü ekleyin (gizlemek istediğiniz görsel). Listeden 'Göster'i ve ardından Tamam'ı işaretleyin. Ne zaman 'Gizle' seçili parametre kontrolünden sonra tablo görseli kaybolmalıdır.

Tabloya renk kodları nasıl eklenir?

tps dosyasını açın, Tableau Desktop'ı açın. Süper Mağaza - Örnek veri kaynağını açın. Veri bölmesinde bir alana sağ tıklayın ve Varsayılan Özellikler > Renk . Renkleri Düzenle iletişim kutusunda, alan değerlerini özel renk paleti ile ilişkilendirin ve ardından tamamladığınızda Tamam'a tıklayın.

Neden Tableau'da bir sayfayı gizleyemiyorum?

sadece olacaksın bir panoya yerleştirilmişse bir çalışma sayfasını gizleyebilir . Yukarıdaki sayfanın gerçekten bir gösterge panosunda olup olmadığını iki kez kontrol edin. Diğer taraftan, bir çalışma sayfasını yalnızca bir gösterge panosunda DEĞİLSE silebilirsiniz. Bu yardımcı olur umarım!

Tableau'da bir pano ile bir hikaye arasındaki fark nedir?

Bir gösterge panosu bir koleksiyondur Görüntüleme birden fazla çalışma sayfasından. ... Bir hikaye, bilgi iletmek için birlikte çalışan bir dizi çalışma sayfası veya gösterge tablosu içerir.

Tableau gösterge tablom neden boş?

Varsayılan görünümden farklı olan düzeni (Tablet, Telefon veya Masaüstü) kaldırın veya güncelleyin, böylece varsayılan görünümle eşleşsin. Çalışma kitabını güncellemek ve sorunu düzeltmek için etkilenen çalışma kitabı üzerinde yeniden yayınlayın.

İyi bir tablo panosu yapan nedir?

Bir panoyu iyi yapan şey, Havalı görünmelerini sağlamak için aynı bilgileri farklı grafik türlerinde görüntülemekten kaçının . Bu ikisi tek bir grafikte birleştirilebilir. Çubuk grafik uygun olacaktır ve etiketler gerçek sayıları ve toplamın yüzdesini gösterebilir.

Tableau panosu için en iyi boyut nedir?

Masaüstü bilgisayarlar veya daha iyi çözünürlüklü dizüstü bilgisayar monitörleri için, (1000×800) piksel normalde iyi çalışır. Web'e gömülü panolar daha küçük olabilir, ancak tipik en kötü durum minimum boyutu (420×420) piksel kadar küçük olabilir.

Öğeleri Tableau panosunda nasıl eşit olarak dağıtırsınız?

İlk önce, sayfalarınızdan birinin üstündeki gri kutuya çift tıklayarak konteynerinizi seçin: Bu, konteynerinizi lacivert bir taslakta vurgulayacaktır: Kabın sağ üst köşesindeki ters üçgeni tıklayın ve Eşit Olarak Dağıt'ı seçin. .

Tableau Reader ve Tableau Desktop arasındaki fark nedir?

Tableau Desktop, verileri dakikalar içinde görmenizi ve anlamanızı sağlayan veri görselleştirme yazılımıdır. ... Tableau Reader, Tableau dosya türlerini okumanızı sağlar. . Çalışma kitabınızı bir dosya göndererek paylaşmak istiyorsanız, alıcının belgeyi açması için bir Tableau okuyucusuna ihtiyacı olacaktır.

Tableau Reader hala var mı?

Tableau Reader'ın yalnızca en güncel sürümü indirilebilir . Windows için Tableau Reader 64 bit sürümlerde mevcuttur. Yükseltmek için önceki Tableau Reader sürümünü kaldırmanız gerekmez.

E-posta yoluyla bir Tableau panosu gönderebilir misiniz?

Bir Tableau panosunun e-postasını göndermek için Tableau Sunucu Aboneliklerini kullanın . Abonelikler, panonun tamamının bir görüntüsünü gönderir ve bu, panoya bağlantı görevi de görür. Tableau abonelik e-postalarına özel metin eklemek, ne zaman gönderileceğini belirlemek ve kontrol paneli boşsa e-postayı göndermemek mümkündür.

Tabloda Zn nedir?

Tableau'da ZN işlevi

Yalnızca Tableau ZN işlevi sayısal alanlar için çalışır ve Null'u 0 olarak değiştirir . ZN'nin tek kullanımı budur: Boş sayıları sıfıra çevirmek. Hem satır düzeyinde hem de toplam sayılar için çalışır.

Tableau'da Lod nedir?

Ayrıntı Düzeyi ifadeleri (LOD ifadeleri olarak da bilinir), veri kaynağı düzeyinde ve görselleştirme düzeyinde değerleri hesaplamanıza olanak tanır.

Tabloda * ne anlama geliyor?

Bilgi Bankasından: Yıldız işareti, aslında, işarete uygulanan birden çok üye olduğunda oluşan özel bir Boş değer türünün görsel bir göstergesidir. Anlamı, birden fazla veri değeriniz var ve Tableau hangisini göstereceğini bilmiyor .