ssc cgl'de görüşmemiz var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Neil Littel
Puan: 4.3/5(68 oy)

SSC CGL'nin hem çevrimiçi hem de çevrimdışı tabanlı testleri vardır. Tier 1, 2 ve 4 çevrimiçi bilgisayar tabanlı sınavlar iken, Tier 3 açıklayıcı bir yazılı kalem ve kağıt sınavıdır. ... SSC CGL 2016'dan itibaren hiçbir kişisel görüşme yapılmayacaktır. .

SSC CGL'de mülakat var mı?

Var iki ilan edilen kesinti listeleri, yani. Yalnızca Mülakat gönderileri için ve Mülakat dışı gönderiler için.

SSC CGL 2021'de mülakat var mı?

Sınav Modeli:

SSC Birleşik Lisansüstü Düzey Sınavı (SSC CGL 2021) için seçim süreci aşağıda verilmiştir: ... Aşama III Sınavı: Bu üçüncü aşama sınavıdır ve Tanımlayıcı tip bir Testtir (Kalem ve Kağıt Modu). Mülakat/Beceri Testi: Son aşama Mülakattır .

SSC CGL mülakatı zor mu?

Mülakata nasıl yaklaşılacağına dair Temel Yönergeler

Tipik olarak, adaylığınızı değerlendirmek için orada bulunan 5 ila 6 üyeden oluşan bir heyetin önüne konulacaksınız. korkmana gerek yok çünkü zorlu çapraz sorgulama nadiren olur ; heyet adayı rahatlatmak için çaba harcar.

SSB mülakatında sorulan sorular nelerdir?

SSB Mülakatında Sorulan Önemli Sorular

  • Bana kendin hakkında birşeyler söyle.
  • Bana 8. sınıftan itibaren yüzdesini söyle.
  • Kaç tane en iyi arkadaşın var? ...
  • En çok sevdiğin en iyi arkadaşının özelliği hangisi? ...
  • Sırlarını kime söylersin? ...
  • Senin rol modelin kim?
  • Bana günlük rutininden bahset.

SSC CGL Topper Röportajı Somya Gupta, SSC CGL 2020'ye hazırlanma stratejisi, Kaçınılması gereken hatalar, Kitaplar

25 ilgili soru bulundu

SSC CGL'de Tier 4 zorunlu mu?

SSC CGL Sınavı 2018'in 4. Aşaması şunları içerir: HEDEF/CPT . Bu, bazı devlet görevleri için gereklidir. CPT'yi alan herhangi bir Aday, CPT'nin (Tipleme) 1. bölümü DEST değerlendirmesi için dikkate alınacağından, DEST'e katılmasına gerek yoktur.

SSC CGL'de Tier 3 zorunlu mu?

S. SSC CGL Tier 3 herkes için zorunlu mu? Evet , SSC CGL Tier 3'ün herkes için görünmesi zorunludur.

SSC CGL gelir vergisi memuru için mülakat var mı?

Devlet Hizmet Komisyonu (SSC), Gelir Vergisi Dairesi bünyesindeki Gelir Vergisi Müfettişleri ve Gelir Vergisi Memurları için işe alım sınavlarını yürütür. Gelir Vergisi Memuru sınavı SSC CGL sınavı olarak adlandırılır ve bunu bir mülakat ve Fiziksel Standart/Fiziksel Uygunluk ve Tıbbi Testler takip eder.

SSC CGL için herhangi bir fiziksel test var mı?

SSC CGL'nin tüm gönderileri için Fiziksel Uygunluk Testi vermek zorunda değilsiniz. . Bunlar, CBN'de Fiziksel Test: Merkezi Tüketim Müfettişi vermeniz gereken SSC CGL'nin seçilmiş görevlerinden bazılarıdır.


SSC CGL'deki en güçlü iş hangisidir?

SSC CGL'nin en üst gönderisi:

  • Gelir vergisi müfettişi.
  • ED'de İcra Memuru Yardımcısı.
  • MEA'da ASO.
  • CBI'da alt müfettiş.
  • Tüketim Müfettişi.
  • CAG'de Denetim Görevlisi Yardımcısı.
  • Bölüm Muhasebecisi.

SSC CGL için matematik zorunlu mu?

SSC CGL Sınavını düşünürsek, özellikle SSC CGL'nin Tier-2, zorlu ve zaman alıcı matematik bölümü nedeniyle kırılması zor bir somundur. 2. Aşamada, 200 Mark için zorunlu bir matematik kağıdı var . Bu nedenle bu alanda mükemmel puanlar elde etmek için matematik bölümüne iyi hazırlanmanız gerekir.

SSC CGL için kimler uygundur?

SSC CGL Uygunluk Kriterleri 2021: Yaş Sınırı

SSC CGL'ye başvuran adayların 18 yaşından küçük ve 32 yaşından büyük olamaz (1 Ağustos 2021 itibariyle). Her gönderi için yaş alt ve üst sınırı değişmektedir. 10'da mevcut olan adayların yaşıinci/12incisertifikalar değerlendirilecektir.

CGL için kaç deneme var?

Cevap. Belirtilen sayıda deneme yok. Belirtilen bir yaş sınırı vardır ve kaç deneme yapmak istediğiniz size kalmış. Genel kategori için genellikle 21 ila 27 yıldır, kabaca 7 deneme .


SSC AAO'ya kimler başvurabilir?

bu aday, mezuniyet kursunun üç yılının tamamında bir ders olarak İstatistik okumuş olmalıdır. . Not: Mezuniyet son yılı için sınav yapan tüm adaylar da başvurabilir. Ancak, bu tür adayların 1 Ağustos 2021 tarihinde veya öncesinde gerekli niteliklere sahip olmaları gerekir.

SSC CGL'de kaç lastik var?

Var dört kat SSC CGL Sınavında - Tier I, Tier II, Tier III ve Tier IV. SSC CGL Sınavı için bilgisayar yeterliliği zorunlu mudur?

CGL için CPT gerekli midir?

Gerektiren SSC CGL Mesajları Bilgisayar Yeterlilik Testi (CPT)

CPT, Kelime İşleme, Elektronik Tablo ve Slayt Oluşturma olmak üzere üç modül içerir.

SSC HEDEF nedir?

Veri Girişinde Beceri Testi (DEST) Vergi Asistanlığı (Merkezi Tüketim ve Gelir Vergisi) pozisyonu için bilgisayarda saatte 8000 (sekiz bin) tuşa basma hızı öngörülmüştür. Asistan (CSS) pozisyonu için Bilgisayar Yeterlilik Testi öngörülmüştür. DEST ve CPT niteleyici niteliktedir.


SSB mülakatında Hintçe konuşabilir miyim?

Evet, Hintçe kullanabilirsin Bir cümleye takılıp kalırsanız ama noktanızı tamamlamak için İngilizceye geri dönmeniz gerekiyorsa. Performansınızı değerlendiren yönetim kurulu dışında diğer adaylarla görüşmeniz gerekiyor. Hintçe ile özgür olmayabilirler.

SSB mülakatında başarısız olursanız ne olur?

Cevap. Merhaba, SSB mülakatı, eğer biri reddedilir ve yalan söylerse, Milli Savunma Akademisi'ne katılmanın son aşamasıdır. 16,5 ile 19,5 yaş sınırı içinde muayenede tekrar çıkabilir.

SSB Mülakatı kolay mı?

SSB zor ama imkansız değil . Eğer bir seferde kırabilirlerse, sen de yapabilirsin. ... Yazılı sınavda yeterli görülen adaylar SSB mülakatlarına çağrılacaktır.

GK soruları SSC CGL'de tekrarlanıyor mu?

Ancak geçen yılki SSC CHSL/CGL belgelerinin GK Bölümünü incelerseniz şunu fark edeceksiniz. belirli soru türleri hemen hemen her yıl tekrarlanır . ... Modeli değerlendirmek, her biriniz için Genel Farkındalık bölümü puanlamasını yapacaktır.