Gökkuşağı öpücüğü nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Breanne Ernser
Puan: 4.1/5(40 oy)

Gökkuşağı öpücüğü bir adet döneminde bir kadın ile partneri arasında genellikle erkek olan öpücük . Bir kişi aylık döngüsü sırasında bir kadına düştüğünde olur. ... Erkek kadının ağzına boşaldıktan sonra çift öpüşür ve adet kanını meni ile karıştırır.

Gökkuşağı Öpücüğü doğru mu?

Gökkuşağı öpücüğü aslında bir yetişkin terimidir . öpücük, adet dönemindeki bir kadın ile diğer kişi, genellikle erkek arasındaki öpücüktür. ... Gökkuşağı öpücüğünü araştıran bazı araştırmacılar, sperm ve adet kanının birlikte gökkuşağı rengini oluşturduğunu ve gökkuşağı öpücüğü teriminin hayat bulmasının nedeni olduğunu ortaya koyuyor.

Yunan öpücüğü ne anlama geliyor?

Öpüşmek de kesinlikle düşünüldü bir sevgi işareti , Homeros'un birçok eserinde olduğu gibi öpüşme, derin bir dostluk veya akrabalık bağını göstermek için kullanılır. ... Çoğu zaman anne babalar çocuklarını sevgilerini göstermek için öperler, yakın arkadaş olan erkekler de öpüşürdü.

Gökkuşağı Öpücüğü

37 ilgili soru bulundu