Futurama kaç kez iptal edildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Alessandra Effertz
Puan: 4.2/5(47 oy)

Futurama sadece iptal edilirken iki defa , dört seri final yaptı. Futurama sadece iki kez iptal edilmiş olsa da, gösteri 2013'te veda ettiğinde, yaratıcıları dört bölümü potansiyel dizi finalleri olarak yayınlamıştı.

Futurama neden İptal edilmeye devam etti?

Groening'e göre, Fox görünüşte Futurama'nın başarılı olmasını hiç istemedi. ... Futurama Fox'ta iptal edildi çünkü ağ yıllar geçirdi - esasen gösteri televizyon setlerine bile girmeden önce - doğrama bloğuna giden yolda yürümek . Fox ve Gröning, en başından beri Futurama'ya kafa tuttular.

Futurama geri mi dönüyor?

Futurama'nın tüm kadrosu yeniden başlatma için geri dönmek için heyecanlı ve Disney, hit animasyon dizisini geri getirmekle ilgilenebilir. ... Comedy Central daha sonra diziyi yeniden canlandırdı ve daha fazla sezon ve sonunda başka bir sezona bölünen doğrudan DVD'ye sipariş verdi.

Futurama'nın 7 veya 10 sezonu var mı?

Dizinin son bölümü 4 Eylül 2013'te yayınlandı. Dizi boyunca Futurama'nın 140 bölümü yayınlandı. yedi mevsim .

Futurama Disney+'a mı geliyor?

Futurama'nın tüm bölümleri mevcut nezaket Disney+'daki Star kanalından.

Futurama'nın İptal Edilmesinin Arkasındaki Gerçek Hikaye

23 ilgili soru bulundu

Futurama nasıl bitiyor?

Birlikte yaşlanmaktan zevk almalarına rağmen, Fry ve Leela 'tekrar dolaşmaya' karar verirler ve Profesör düğmeye basar , bölümü ve diziyi bitiriyor.

Futurama'nın neden 4 sonu var?

Futurama'nın belirsiz geleceği nedeniyle , yaratıcılar, bazıları diğerlerinden daha iyi olan dört farklı dizi finali yaptı. ... Futurama'nın yaratıcıları, Fox'un 2004'te iptal etmesinin ardından dizinin geleceğinden genellikle emin değillerdi ve bu da onları, dizinin sonraki canlanmaları sırasında birkaç açık uçlu sonuç yazmaya yöneltti.

Netflix'te Futurama 2020 var mı?

Hit animasyon komedi dizisi akış hizmetinde mevcut değil etkileyici kütüphane Ancak aboneler paniğe kapılmamalı ve diğer feci komik karikatürleri bulmak için galaksinin uzak köşelerine gitmek zorunda kalmayacaklar.

Futurama'nın 11. sezonu var mı?

Altı mevsim ve birkaç film. Hayır. Onun yedi üretim sezonu . Comedy Central, 2009'da Futurama'yı geri almak için görüşmelerde bulunduğunda, aslında onları beşinci üretim sezonu olacak olan 16 bölümlük bir sezon için kaydediyorlardı.


Futurama 2 yıldır iptal mi edildi?

2010'dan başlayarak, Comedy Central, 2013'e kadar süren iki Futurama sezonu daha sipariş etti ve yayınladı. Comedy Central, Futurama'yı ikinci, son kez iptal etmeye karar verdi , Kablolu aracılığıyla.

Simpsons hiç bitecek mi?

Simpsons yapımcısı Mike Reiss, uzun süredir devam eden çizgi dizilerin sona erme olasılığına değindi. Dizi şu anda 32. yayın sezonunda ve şimdiden iki tane daha yenilendi.

Futurama Disney'e mi ait?

Futurama da Fox tarafından üretildiğinden, Disney artık her bölümün sahibi - ve henüz, dizi Mouse House'un yayıncısında görünmedi.

En iyi Futurama bölümü hangisi?

Tüm zamanların en iyi Futurama bölümleri

  • Space Pilot 3000 (1. Sezon, 1. Bölüm) ...
  • Time Keeps on Slippin' (3. Sezon, 14. Bölüm) ...
  • The Why of Fry (4. sezon, 10. bölüm) ...
  • Jurassic Bark (4. Sezon 7. Bölüm) ...
  • Neden Aşkta Kabuklu Olmalıyım? (2. sezon 5. bölüm) ...
  • The Prisoner of Benda (6. sezon, 10. bölüm)


Futurama 2020'yi nereden izleyebilirim?

hulu Serinin 7 sezonunun tamamına ve 140 bölümüne ücretsiz abone olan Futurama hayranlarının ana damarıdır.

Futurama'yı nerede yiyebilirim?

'The Simpsons'ın yaratıcısından 'Futurama' bir bilimkurgu animasyon komedisidir. Almak Hulu, Disney+ ve ESPN+ .Üçünü de al.

Futurama herhangi bir yerde yayınlanıyor mu?

Futurama Nasıl İzlenir. Şu anda Futurama'yı izleyebilirsiniz. Daha Fazla veya Komedi Merkezi. Futurama'yı Google Play, iTunes, Amazon Instant Video ve Vudu üzerinden kiralayarak veya satın alarak yayınlayabilirsiniz.

Futurama bir zaman döngüsü mü?

Matt Groening ve David X. Cohen, Fry'a zamanda sadece 10 saniye geriye gidebilen bir düğme vererek Futurama ile olan koşularını bitirdi, bu da onu daha sonra sıkışıp kaldı. sonsuz 10 saniyelik zaman döngüsü .


Futurama Sezon 6 neden farklı?

Futurama'nın altıncı ve sondan bir önceki sezonu, 24 Haziran 2010'dan 8 Eylül 2011'e kadar Comedy Central'da yayınlandı ve 26 bölümden oluşuyordu. Sezon ağların Fox'tan Comedy Central'a geçişini işaret ediyor . ... Cilt 1-4'te olduğu gibi her iki ciltte de tüm bölümler üretim sırasına göre sıralanmıştır.

Leela Futurama ne oldu?

―The Series Has Landed - Turanga Leela ölüyor Büyüdükten sonra, Leela Applied Cryogenics'te Kader Atama Görevlisi olarak çalışmaya başlar, kod numarası '1BDI' (bir boncuk göz). Ne zaman Leela, Philip J. ile tanışır. Fry, Planet Express için pilotluk yapmak için bir iş kaçağı olur. .

Futurama'da Leela'ya ne olacak?

Profesör onu hayata döndürmek için Yeniden Doğuş makinesini kullanmaya çalıştı ama bu başarısız olunca Leela bir Robot kopyası yaptı ve Fry'ın kişiliğini ona yükledi. Ancak Robot kısa devre yaptı ve elektrik çarptı Leela , onu geri dönüşü olmayan bir komaya sokar.

Futurama'nın sahibi şimdi kim?

Bu bölümlerin prodüksiyon kodları, beşinci sezon olmaları ile ilgilidir. Futurama'nın hakları kimde? Fox, yasal hisselerin çoğunluğuna sahip hakları ve benzeri, ancak Matt Groening, gösterinin yaratıcı haklarını elinde tutuyor.