futurama disney plus'ta mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Concepcion Medhurst
Puan: 4.8/5(33 oy)

Futurama'nın tüm bölümleri mevcut nezaket Disney+'daki Star kanalından.

Futurama Disney+'ta mı olacak?

tüm bölümleri Futurama mevcuttur nezaket Disney+'daki Star kanalından.

Futurama Disney'e mi ait?

Futurama da Fox tarafından üretildiğinden, Disney artık her bölümün sahibi - ve henüz, dizi Mouse House'un yayıncısında görünmedi.

Futurama'nın hakları kimde?

Futurama'nın hakları kimde? Fox'un sahibi yasal hakların çoğunluğu ve benzeri, ancak Matt Groening gösterinin yaratıcı haklarını elinde tutuyor.

Futurama hangi akış sitesinde?

Futurama Nasıl İzlenir. Şu anda Futurama'yı izleyebilirsiniz. Daha Fazla veya Komedi Merkezi. Futurama'yı Amazon Instant Video, Vudu, iTunes ve Google Play'den kiralayarak veya satın alarak yayınlayabilirsiniz.

Futurama Disney+'a Gelebilir mi? | Disney Plus Club'da Neler Var Soru-Cevap

45 ilgili soru bulundu

Futurama'yı Netflix'te izleyebilir misiniz?

hit animasyon komedi dizi, akış hizmetinde mevcut değil etkileyici kütüphane Ancak aboneler paniğe kapılmamalı ve diğer feci komik karikatürleri bulmak için galaksinin uzak köşelerine gitmek zorunda kalmayacaklar.

Futurama'nın tüm sezonlarını nereden izleyebilirim?

hulu Serinin 7 sezonunun tamamına ve 140 bölümüne ücretsiz abone olan Futurama hayranlarının ana damarıdır.

Futurama 2 yıldır iptal mi edildi?

2010'dan başlayarak, Comedy Central, 2013'e kadar süren iki Futurama sezonu daha sipariş etti ve yayınladı. Comedy Central, Futurama'yı ikinci, son kez iptal etmeye karar verdi , Kablolu aracılığıyla.

Futurama nasıl bitiyor?

Birlikte yaşlanmaktan zevk almalarına rağmen, Fry ve Leela 'tekrar dolaşmaya' karar verirler ve Profesör düğmeye basar , bölümü ve diziyi bitiriyor.


Futureman Neden İptal Edildi?

Fox, Sezon 3 ve 4'e yönelik bölümlerin oluşturulması için bir Sezon 5 planlamıştı; ancak, o sezon asla meyve vermedi. Futurama geleneksel şekilde iptal edilmedi - daha ziyade, ağ, bölümleri satın almayı bıraktı ve belirsizliğe dönüştü .

Futurama bir çocuk dizisi mi?

Ebeveynlerin şunu bilmeleri gerekir ki, Futurama'nın içeriği tahmin edilemez olabilir, küçük çocuklar için değil . Dil kaba olabilir, sekse göndermeler var, karakterler içki içiyor ve uyuşturucu referansları yapıyor ve biraz çizgi film şiddeti var.

En iyi Futurama bölümü hangisi?

Tüm zamanların en iyi Futurama bölümleri

  • Space Pilot 3000 (1. Sezon, 1. Bölüm) ...
  • Time Keeps on Slippin' (3. Sezon, 14. Bölüm) ...
  • The Why of Fry (4. sezon, 10. bölüm) ...
  • Jurassic Bark (4. Sezon 7. Bölüm) ...
  • Neden Aşkta Kabuklu Olmalıyım? (2. sezon 5. bölüm) ...
  • The Prisoner of Benda (6. sezon, 10. bölüm)

Fry ve Leela birlikte mi oluyor?

Sonunda, çete Fry'ı kurtarmayı başardı, ancak istemeden zaman cihazını kırdı ve zamanı dondurdu - Fry ve Leela dışındaki herkes için. Ve böylece, tüm hayatlarını birlikte geçirmek zorunda kaldılar. Onlar evlendi herkesin ve her şeyin zamanın içinde donduğu bir dünyada seyahat etmiş ve olabildiğince dolu bir yaşam sürmüşlerdir.


Simpsons neden Futurama'da değil de Disney plus'ta?

Simpsons tam olarak aile dostu içerik olarak kabul edilebilecek içerik değil , ve bazı bölgelerde çocuklar için uygun olmadığı düşünüldü, bu nedenle bu açıdan Disney+ standartlarına uymuyor – ancak bölümlerin kalitesi yıllardır düşse bile dizinin hala büyük bir takipçisi var.

Futurama'nın neden 4 sonu var?

Futurama'nın belirsiz geleceği nedeniyle , yaratıcılar, bazıları diğerlerinden daha iyi olan dört farklı dizi finali yaptı. ... Futurama'nın yaratıcıları, Fox'un 2004'te iptal etmesinin ardından dizinin geleceğinden genellikle emin değillerdi ve bu da onları, dizinin sonraki canlanmaları sırasında birkaç açık uçlu sonuç yazmaya yöneltti.

Futurama bir zaman döngüsüne mi takıldı?

Matt Groening ve David X. Cohen, Fry'a zamanda sadece 10 saniye geriye gidebilen bir düğme vererek Futurama ile olan koşularını bitirdi, bu da onu daha sonra sıkışıp kaldı. sonsuz 10 saniyelik zaman döngüsü .

Futurama kaç yıl sürdü?

Futurama, Matt Groening tarafından yaratılan ve Fox'ta yayınlanan bir Amerikan animasyon bilim kurgu sitcom'udur. 28 Mart 1999'dan 10 Ağustos 2003'e kadar ve Comedy Central'da 23 Mart 2008'den 4 Eylül 2013'e kadar.


Simpsons hiç bitecek mi?

Simpsons yapımcısı Mike Reiss, uzun süredir devam eden çizgi dizilerin sona erme olasılığına değindi. Dizi şu anda 32. yayın sezonunda ve şimdiden iki tane daha yenilendi.

Hulu'da Futurama'nın tamamı var mı?

Bu, kontrol etmeniz gereken bir şeye benziyorsa, Futurama'nın yedi mevsiminin tamamı Hulu akış hizmetinde mevcuttur . ... Futurama'nın IMDb'ye göre 140 bölümünün tamamı artık Hulu'da mevcut olduğundan, TV Guide'a göre artık tüm zamanların en iyi 60 çizgi film programından birine tıklayabilirsiniz.

Hulu'da neden Futurama'nın tüm bölümleri yok?

Neden dizimin yalnızca birkaç bölümü mevcut? Hulu'da birçok dizinin tam sezonunu izleyebilirken, bazı diziler son sezonun bölümlerinden yalnızca birkaçını yayınlayabilir. Bu, sürekli kullanılabilirlik olarak bilinir ve akış haklarıyla ilgilidir.

Amazon Prime'da Futurama var mı?

Futurama 1. Sezonu İzle | İlk Video.


Futurama hangi uygulamaya sahip?

Şimdi olduğu gibi, hulu Futurama akışı için en iyi yer. Her biri 21-23 dakika süren ve yedi sezon olarak düzenlenen 140 bölümün tamamı Disney'e ait platformda izlenebilir.