fultheim bir bıçak mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Aiden Reichel
Puan: 4.7/5(44 oy)

Fultheim, Nightgate Inn'de kalan bir Nord'dur. O bir Bıçak Kılıcına sahiptir . Hancı Hadring, Fultheim'ın handa 'bir ömür boyu kötü hatıraları içerek' olduğunu açıklar. saldıracakSon Ejderdoğan Son Ejderdoğan Son Ejderdoğan'ı resmen selamlarken, Greybeard'lar onlara ' Ysmir, 'Kuzey Ejderhası . Aynı unvan Tiber Septim, Wulfharth ve ondan önce Greybeards'ı ziyaret eden tüm Dragonborn'lar tarafından tutuldu. https://elderscrolls.fandom.com› wiki › Last_Dragonborn

Son Dragonborn | Elder Scrolls | fandom

bir takım Thalmor Cüppeleri giyerken kendisine yaklaşılırsa.

Cicero bir bıçak olabilir mi?

Cicero aynı zamanda eşsizdir. sadece adlandırılmış takipçi , Blades'e alınamayan Serana dışında. Blades'e katılamayan diğer takipçiler ise Dark Brotherhood inisiyeleridir.

Dragonborn bir bıçak mı?

Kökenler. Bıçakların hikayesi, Birinci Çağ'da Akaviri istilası ile başlar. ... Akaviri güçlerinin İmparator'un 'sesini' veya Ejderha Çığlığı'nı duyduktan sonra, Ejderdoğan adını verdikleri ona diz çöküp ona bağlılık yemini ettikleri söylenir. Daha sonra şimdi Bıçaklar olarak bilinen düzeni oluşturdular.

Skyrim'de Hilda kimdir?

Hilda Rorikstead'de Halvar'a ait eğitimli bir keçi . Keçiyi evcil hayvanınız yapmak için Helvar'dan 200 altın karşılığında satın alabilirsiniz. Bir Animal Pack ile önceden donatılmış olarak gelir, ancak istenirse çıkarılabilir. Ayrıca bir Hayvan Tasması ile donatılabilir.

Skyrim'de Camilla'ya yalan söylemeli miyim?

Harfler için hem Faendal hem de Sven yankesici olabilir ve her ikisi de Camilla ya yalan yoluyla her birinin diğerinden olduğunu ya da doğruyu söyleyerek. Her iki durumda da benzersiz bir diyalog sunmayacak.

Fultheim GİZLİ BİR Bıçak mı? - Elder Scrolls Dedektifi

37 ilgili soru bulundu

Hilda Skyrim nerede?

Hilde, Riverwood'da yaşayan yaşlı bir Nord'dur.

fultheim bir bıçak mı?

Fultheim, Nightgate Inn'de kalan bir Nord'dur. O bir Bıçak Kılıcına sahiptir . Hancı Hadring, Fultheim'ın handa 'bir ömür boyu kötü hatıraları içerek' olduğunu açıklar. Bir dizi Thalmor Cübbesi giyerken yaklaşılırsa Son Ejderdoğan'a saldıracaktır.

Grelod türü nerede?

Grelod'da bulunabilir Riften'deki Honorhall Yetimhanesi .

Astrid neden aferin dedi?

Bunu kanıtlamak için, Astrid'e suçları kendisine söylenen üç suçludan birinin kafasını kesmesi söylendiğinde, onun yerine üçünün de kafasını kesti. ... Özetle, işte bu yüzden 'Aferin' diyor. Bu çünkü oyuncu, onun gözünde en büyük suçu işleyen ve diğerleri üzerinde ölümü hak eden kişiyi öldürdü. .


Bıçaklar Imperial mi?

Bıçaklar olarak da bilinen İmparatorluk İstihbarat Servisi , Dragonborn'un hizmetine yemin etmiş bir ajanstır.

Skyrim'deki bıçaklar kim?

Bıçaklar küçük bir grup ejderha avcısı, Talos'a tapanlar ve Ejderha kanından olanların yeminli koruyucuları Skyrim'de. Artık Septim İmparatorlarının gizli gözleri ve kulakları değiller; Thalmor tarafından avlanıp yok edildiler, eski ihtişamlarının gölgesinden başka bir şey değiller.

Serana bir bıçak olabilir mi?

Tüm kalıcı takipçiler Serana hariç Blades'e katılmaya uygun ve Karanlık Kardeşlik'ten olanlar. Blades'e yeni bir üye katıldığında, otomatik olarak hizmetinizden ayrılırlar, böylece yeni bir takipçi alınabilir.

Cicero hayran hayran mı?

Cicero'nun günlüğündeki pasaj muhtemelen Oblivion'daki hayran hayrana bir göndermedir ama bu, Cicero o hayran hayrandı . Yıllar boyunca Hero of Kvatch dışında birçok arena şampiyonu oldu ve birçoğu hayranları cezbetti. Cicero'nun Günlüğü ayrıca suikastlarının tarihlerini de içerir.


Cicero iyi bir takipçi mi?

Cicero da bunlardan biri. en iyi arkadaşlar Birçok nedenden dolayı Skyrim'e girebilirsiniz. İnanılmaz derecede yüksek istatistiklere sahip bir suikastçı ve tüm oyundaki en gelişmiş kişiliklerden birine sahip.

Grelod the Kind'i nasıl kovdurursun?

Grelod'u öldürmenin pek çok yolu var, ona doğru yürümek ve onu göğsünden bıçaklamaktan uyurken çayını zehirlemeye kadar. Ama belki de onu öldürmenin en iyi yolu onu hiç öldürmemektir. Bunun yerine, sadece asistanının senin için cinayeti yapmasına izin ver .

Grelod the Kind'i öldürdüğün için ödül alıyor musun?

Hiçbir ödül kazanılmayacak , ne de herhangi bir sonucu olacaktır. Grelod the Kind, iki sağlık puanıyla oyundaki en zayıf NPC'dir. Eşsizdir ve saldırı, bir Vampir tarafından beslenmek veya öldürülmek için asla ödül vermez.

Grelod the Kind neden kötü?

Grelod the Kind, Riften'deki Yetimhane Honorhall'ın vicdansız sahibidir. O çocuklara hem fiziksel hem de sözlü tacizde bulunduğu bilinen . Onun zulmüne maruz kalan sadece çocuklar değil. ... Bitirdikten sonra, Dragonborn odaya girdi ve çocukların mutluluğu için Grelod'u öldürdü.


Anton Virane'nin vücudunu nasıl saklarsınız?

Bonus hedefi: vücudunu sürükleyin bir saklanma yeri - belki saman ve fıçılarla çevrili karanlık bir köşeye. Vücudunu sürüklemek için hareket ederken düğmeyi basılı tutun. Bunu yapmak seni Festus'tan gizlilik ve yıkım büyüsünü artıran bir yüzükle ödüllendirecek.

Dexion Evicus kılıcını nasıl alırsın?

Kazanma. Bu kılıç tarafından taşınır Dexion Evicus, 'Peygamber' görevi sırasında kurtarıldıktan sonra .' Dragonborn'da Yanlış Yönlendirme avantajı varsa yankesicilik yapılabilir.

Oblivion'da nasıl katana alabilirim?

Renault'nun Çift Katana'sı – 'Eğitim' görevi sırasında Efsanevi Şafak tarafından öldürüldükten sonra Blades kaptanı Renault tarafından düşürüldü. Oblivion'da. Kvatch Kahramanı'nın onu alırlarsa elde ettiği ilk silahtır.

Faendal öldü mü?

Savaşta öldürüldükten sonra , Riverwood'da birçok oyun gününden sonra hayatta ve iyi durumda bulunabilir. 360 Faendal, Dragonborn'u takip etmeyi rastgele bırakabilir ve hatta bazen hala takip ettiği düşünülse de ters yönde yürüyebilir.


Embry Skyrim'i nerede uyuyor?

Embry, Kuzeyli bir oduncu ve Riverwood'un yerel sarhoşudur. O her zaman içinde ve çevresinde bulunabilir Uyuyan Dev Hanı bütün gece içmesine izin verilen yer.

Skyrim'de hangi evcil hayvanlarınız olabilir?

Pets of Skyrim, her biri şu yeteneğe sahip beş yeni evcil hayvan ekleyen bir Kreasyondur: tilki, tavşan, keçi, şiş ve örümcek . Bazılarına vermek için tasmalar ve paketler hazırlayabilirsiniz.