Fucidin h krem ​​ne için kullanılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Forrest Schmitt
Puan: 4.1/5(44 oy)

Fucidin H kreminde belirtilmiştir. sekonder bakteriyel enfeksiyonlarla birlikte egzama ve dermatit atopik egzama, birincil tahriş edici dermatit ve sorumlu organizmaların fusidik aside duyarlı olduğu bilinen veya olduğuna inanılan alerjik ve seboreik dermatit dahil.

Fucidin H kreminin etkisi ne kadar sürer?

Bununla birlikte, en yaygın tedavi yöntemi bir ila iki hafta ve kremin sorunlu bölgeye günde iki kez uygulanmasını içerir. Fucidin H Krem kullanırken, cildinizin durumunda gözle görülür bir fark görmeniz birkaç günden fazla sürmemelidir.

Fucidin H neyi tedavi eder?

Fucidin H krem ​​şu şekilde çalışır: • Enfeksiyonlara neden olan mikropları (bakterileri) öldüren antibiyotik. Kortikosteroid, cildinizin şişmesini, kızarıklığını veya kaşınmasını azaltır. Fucidin H kremi aşağıdakileri tedavi etmek için kullanılır: • Cildin iltihaplandığı durumlar ( egzama veya dermatit ) ve ayrıca mikroplarla (bakteriler) enfekte olur.

Fucidin krem ​​nerelerde kullanılabilir?

alışmış bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek selülit ve impetigo dahil cilt enfeksiyonları ve konjonktivit (kırmızı, kaşıntılı gözler) dahil göz enfeksiyonları gibi. Fusidik asit sadece reçeteyle satılmaktadır. Krem, merhem veya göz damlası olarak gelir. Bazı kremlerde steroid ile kombine edilebilir.

Fucidin h bir antifungal midir?

Fucidin H Cream, bir anti-inflamatuar steroid olan %1 hidrokortizon ve cildin en yaygın bakteriyel enfeksiyonlarını tedavi eden %2 fusidik asit aktif bileşenlerini içerir. Mantar cilt enfeksiyonlarına karşı aktif değildir. .

Fucidin H Krem / Merhem

28 ilgili soru bulundu

Döküntü için fucidin krem ​​kullanılabilir mi?

Bu ilaç, 2 ilaç içeren bir kombinasyon ürünüdür: fusidik asit ve hidrokortizon. için kullanılır hafif ila orta şiddetli atopik tedavi (alerjik) belirli bir bakteri tarafından enfekte olan dermatit döküntüleri (Staph.

Fusidik asit bir steroid midir?

Fusidik asit, kendi içinde bir grup olan fusidanlara ait bir antibiyotiktir. Molekül steroid benzeri bir yapıya sahiptir ancak herhangi bir steroid aktivitesine sahip değil .

Fusidik asit sivilcelere iyi gelir mi?

Topikal fusidik asit bazen akne vulgaris tedavisi için kullanılır. Akne tedavisi olarak fusidik asit akne semptomlarını iyileştirmede genellikle kısmen etkilidir .

Tezgahtan fusidik asit kremi alabilir miyim?

Fucidin, bir antibiyotik olan aktif bileşen fusidik asit içerir. Fucidin krem ​​sadece reçeteyle satılmaktadır, yani Fucidin kremini İngiltere'de tezgahtan satın alamazsınız .


fucidin krem ​​ne kadar

Fucidin Topikal'in fiyatı ne kadar? Fucidin Topikal'in maliyeti: $30.46 Burada bizimle PocketPills'de. Sigortanız karşılıyorsa Fucidin Topikal'in maliyeti daha düşük olabilir.

Fucidin H kremi ne sıklıkla kullanmalıyım?

Fucidin H uygulanmalıdır. günde iki kez ince (pansuman kullanılıyorsa günde bir kez) yalnızca cildin etkilenen bölgelerine. Fucidin H'yi iki haftaya kadar kullanabilirsiniz, ancak yedi gün sonra enfeksiyon düzelmediyse doktorunuza görünün.

Fucidin H tezgahtan satın alınabilir mi?

Fucidin H krem ​​sadece reçeteyle satılan bir ilaçtır ve tezgahta mevcut değil . Online kliniğimizden sipariş istenebilir. Doktorlarımız sizden çevrimiçi bir tıbbi değerlendirme yapmanızı istiyor. Bu, Fucidin H kreminin sizin için reçete edilmesi için uygun ve güvenli olduğundan emin olmalarını sağlar.

Fucibet krem ​​steroid midir?

Bu bir tür kortikosteroid (steroid) . Bu 2 ilaç aynı anda farklı şekillerde çalışır. Fucibet şu şekilde çalışır: • Enfeksiyonlara neden olan mikropları (bakterileri) öldüren antibiyotik. Kortikosteroid, cildinizin şişmesini, kızarıklığını veya kaşınmasını azaltır.


Fucidin kremin yan etkileri nelerdir?

Fucidin krem ​​ve merhem yan etkileri

  • Deri döküntüleri.
  • Cilt kaşıntısı.
  • Uygulama sırasında ciltte ağrı, batma, yanma hissi veya kızarıklık.
  • Kontakt dermatit.

Kaynama için fucidin kremi kullanabilir miyim?

Fucidin Krem ne için kullanılır? Krem, impetigo (ağlayan, kabuklu ve şişmiş bir cilt parçası), çıbanlar, lekeler, apseler, karbonküller, enfekte dermatit (cilt iltihabı) ve enfekte kesikler, sıyrıklar, yaralar gibi cilt enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılır. , yanıklar ve ülserler.

Fucidin h krem ​​egzama için kullanılabilir mi?

Fucidin H krem Sekonder bakteriyel enfeksiyonlarla birlikte egzama ve dermatitte endikedir atopik egzama, birincil tahriş edici dermatit ve sorumlu organizmaların fusidik aside duyarlı olduğu bilinen veya olduğuna inanılan alerjik ve seboreik dermatit dahil.

Fucidin kremin içinde neler var?

Aktif madde fusidik asit . 1 gram Fucidin krem ​​20 mg fusidik asit içerir. Diğer bileşenler bütilhidroksianisol (E320), setil alkol, gliserol, sıvı parafin, polisorbat 60, potasyum sorbat, arıtılmış su, all-rac-α-tokoferol, hidroklorik asit ve beyaz yumuşak parafindir.


En iyi antibiyotik krem ​​nedir?

neosporin tezgah üstü kullanım için piyasadaki en iyi antibiyotik kremdir!. Başka antibiyotik kremler kullandım ama Neosporin'in cildinizdeki kesik, sıyrık, yanıklarınızı hiçbir iz veya iz bırakmadan iyileştirmesi dikkat çekici.

Fucidin merhem nasıl kullanılır?

Enfekte bölgeye ince bir tabaka krem/merhem uygulayın ve nazikçe ovalayın. . Aksi söylenmedikçe günde 3-4 kez kullanınız. Kullanmayı bitirdikten sonra ellerinizi iyice yıkamayı unutmayın (ellerinizi tedavi etmek için kullanmıyorsanız). Sadece doktorunuzun size talimat verdiği süre boyunca kullanın.

Sivilce için en iyi krem ​​hangisidir?

Hindistan'da Gerçekten Çalışan En İyi 10 Akne / Sivilce Kremi

  • Gliko 6 Krem. ...
  • Sebamed Clear Yüz Bakım Jeli Ph5.5. ...
  • Retino-A Tretinoin Kremi. ...
  • Benzac-AC jeli. ...
  • Garnier Pure Aktif Sivilce Giderici Roll On. ...
  • Akne için Clincitop Jel. ...
  • Avene Triakneal Krem. ...
  • Himalaya Bitkisel Akne-n-Sivilce Kremi.

Sivilce izleri nasıl giderilebilir?

Ameliyat. adı verilen küçük bir prosedür kullanarak zımba eksizyon , doktorunuz tek tek sivilce izlerini keser ve yarayı dikiş veya deri grefti ile onarır. Subsizyon adı verilen bir teknikle doktorunuz, yara izinin altındaki lifleri gevşetmek için derinin altına iğneler sokar.


Fucidin H krem ​​sivilcelere iyi gelir mi?

Fucidin H, enfekte olmuş cildi tedavi etmenin yanı sıra, hafif bir steroid içerdiği için böcek ısırıklarını tedavi etmek için etkili olabilir, ancak bakteriyel cilt enfeksiyonları dışında hiçbir şey için reçete edilmemiştir. Aşağıdakilerden herhangi birini etkili bir şekilde tedavi edemez ve onlar için uygulanmamalıdır: Akne .

Yanık üzerine fucidin koyabilir misin?

Fucidin merhem ve Bactroban merhem Staphylococcus aureus'a karşı etkilidir. Yanıkların ilk tedavisinde kullanıma uygun değildirler. ancak özellikle Staphylococcus aureus ile kontamine yaralar için ve yara iyileşme sürecinin yetersiz kaldığı durumlarda tedavinin ikincil bir aşamasında kullanılabilir.

Fusidik asit neyi hedefler?

Fusidik asit, protein sentezini şu şekilde inhibe eder: bağlayıcı EF-G-GDP Bu, hem peptit translokasyonunun hem de ribozomun parçalanmasının inhibisyonu ile sonuçlanır. Yeni bir yapıya ve yeni bir etki şekline sahiptir ve bu nedenle bilinen diğer antibiyotiklerle çok az çapraz direnç vardır.

Fucidin kremin son kullanma tarihi geçer mi?

Kullanımdaki raf ömrü: 60 gün . Tüpü ilk açtıktan 60 gün sonra tüpü atın.