Fortnite'daki gizli sığınak nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Leonora Stroman II
Puan: 4.5/5(24 oy)

Fortnite Bölüm 2 Sezon 8'deki Gizli Sığınak'a erişmek için oyuncuların adanın radyo istasyonunu ziyaret etmeleri gerekecek. Konum yatıyor Dinky Dish'in kuzeyinde, Craggy Cliffs ve Steamy Stacks arasında .

Fortnite'deki gizli sığınağa nasıl girilir?

bir kamp alanı şuradaki küçük kar örtüsünün biraz kuzeydoğusunda, dağların tepesinde, uçurumun kenarına yakın. Kamp alanının hemen aşağısında, ortasında büyük bir çalı olan iki ağaç var. Çalıya kazmanızla vurun ve içindeki sığınağı göreceksiniz.

Fortnite Bölüm 5'teki gizli sığınak nerede?

saat adanın kuzey ucu Stealthy Stronghold ve Craggy Cliffs arasında, bir sonraki sığınağın saklandığı küçük bir adadır. İşaretli yere gidin ve arkasına güverte takılı bir sahil evi arayın. Güvertenin altında bir taş duvar var. Bunu kırarsan sığınak arkasında olur.

Hayalet Jonesy'yi nasıl elde edersiniz?

Bunker Jonsey en çok şurada bulunur: Fortnite'ın 6. Sezon Adası'nın güney ucu . Küçük ada, Misty Meadows'un güneydoğusunda yer alır. Adanın en güney ucunda, okyanusun kenarına yakın bir ev var. Evin içinde veya çevresinde oyuncular Bunker Jonsey'i bulabilir.

Fortnite 2021'deki gizli sığınak nerede?

Konum yatıyor Dinky Dish'in kuzeyinde, Craggy Cliffs ve Steamy Stacks arasında . Söz konusu POI'de oyuncuların binaya girmeleri ve merdivenlere erişmeleri istenecektir. Binadan aşağı inerken, oyuncular eğimli bir kapalı ile karşılaşacaklar. Bu ahşap kapıyı yok etmek, oyuncuların gizli sığınağa girmesine izin verecek.

GİZLİ SAKIN SONUNDA AÇILDI | Fortnite Sezon 8

32 ilgili soru bulundu

Sığınak Jonesy 7 nerede?

Bunker Jonesy, en yakındaki dağlarda sığınak yapıyor. Lumber Lodge'daki haritanın güney / orta noktası .

Jonesy, Jonesy'yi bulmakta nerede?

Jonesy İlk - Pleasant Park'taki kuzeybatı köşe evinin içinde . Rex - The Spire'ın doğusundaki Dusted Depot'ta. Kanat Çavuşu - Weeping Woods'daki ana binaların yakınındaki oyun alanında.

Bunker Jonesy 6. sezon nerede?

Bunker Jonesy, Fortnite Bölüm 2 Sezon 6'daki 46 NPC listesinde 6. sıradadır ve bulunabilir. Misty Meadows yakınlarındaki karlı dağların güneyindeki uzak bir bölgede bir kulübenin içinde .

Jonesy fortnite birincisi nerede?

Onu ziyaret etmek için şuraya gitmelisin Pleasant Park'ın kuzeybatı köşesi çünkü burası Jonesy The First konumu. Orada, tek yapmanız gereken o bölgede bir ev aramak ve içine girip Jonesy'nin oturma odasında takıldığını bulmak.


Fortnite'dan Jonesy kimdir?

Jonesy, Fortnite: Save the World'de yer alan bir karakterdir. Asker sınıfını temsil eder . Ayrıca Battle Royale'de rastgele seçilmiş Acemilerden biri için kullanılıyor. Onun modeli aşağıdaki Soldier alt sınıflarında kullanılır: Survivalist: Düşmanları yenerek kendini hızla iyileştirebilen sert asker.

Sığınak Jonesy'yi neden bulamıyorum?

Harita aksini söylese de, oyuncular şimdiye kadar hiçbir noktada Bunker Jonesy'yi Pleasant Park'ta bulamayacaklar. Bunun yerine, Bunker Jonesy Lumber Lodge Cabin'de bulunan . Bu dönüm noktası, adanın güney tarafında, Misty Meadows'un güneyindeki dağların yanında yer almaktadır. ... Oyuncuların onu bulamayacağı zamanlar olacaktır.

Jonesy'ye ilkini nasıl kanıtlarsın?

İlk Jonesy'yi bulup onunla konuştuktan sonra, onu bir düelloda yenmek için . Bu, bu haftanın son Spire görevi ve uygun şekilde hazırlanmadıysanız biraz zorlayıcı. İlk Jonesy Düellosu, tıpkı diğer NPC'lerde düello yapmak gibi çalışır. Sadece onunla konuş ve düello seçeneğini seç.

Jonesy ilk kim?

Jonesy The First, bir Fortnite'ta Sıradışı Kıyafet : 800 V-Bucks karşılığında Item Shop'tan satın alınabilen Battle Royale. İlk olarak Bölüm 2: Sezon 4'te tanıtıldı.


Jonesy fortnite'tan kaç yaşında?

NPC Bunker Jonesy, tıraşsız sakalı ve uzun sarı saçlarıyla gerçekten yaşlı görünüyor. Ancak, sadece görünüşe göre yaşını belirlemek zor. Çalışan teori, Ajan Jonesy'nin 30'lu yaşlarının başında ve Fortnite Simülasyonunu canlı tutmak için Hayali Düzen için çalıştığını.

Ajan Jonesy bir deri mi?

Ajan Jonesy Derisi Bir kıyafet . Bu kozmetik sızdırıldı ve cilt umarım yakın gelecekte satın alınabilir! Ajan Jonesy, Bölüm 2: Sezon 2'nin sonunda The Device etkinliğinde gösterildi. Bunun 3. sezon için bir mağaza mı yoksa battle pass görünümü mü olacağı şu anda belli değil.

Jonesy sığınağını nasıl silersin?

Bunker Jonesy şurada bulunabilir: Kereste Köşkü , Apres Kayak Köşkü'nün güneyindeki ormanda küçük bir kulübe. Bunker Jonesy'nin hologramına yaklaşın ve onunla konuşun. Karakteriniz, Bunker Jonesy'nin beynini silmek için Doctor Sloan tarafından sağlanan aracı otomatik olarak kullanacaktır.

Mindwipe Jonesy sığınağında nerede?

Fortnite'da Bunker Jonesy, Swamp Stalker veya Human Bill'in zihinlerini şuradan silebilirsiniz:

  • Bunker Jonesy - Dağın diğer tarafında, Misty Meadows'un güneybatısındaki kulübenin içinde.
  • Bataklık Avcısı - Slurpy Bataklığı'nın güneybatısında, IO uydu üssünün yakınında.
  • İnsan Bill – Buharlı Yığınların içinde.


Bunker Jonesy'nin Mindwipe'ını nasıl yaparım?

Basitçe karakterlerden herhangi birine gidin ve onlarla etkileşime geçin. Size karakterin zihnini bir kez silme seçeneği sunulmalıdır. X/Kare/Y/E'ye bastınız onlarla etkileşime geçmek için. Bu Fortnite 8. hafta mücadelesini tamamlamak için Bunkey Jonesy, Swamp Stalker veya Human Bill'den herhangi birinin zihnini silmeniz yeterlidir.

Bölüm 2 sezon 6'da sığınak Jonesy nerede?

Tecrübelerimize dayanarak, battle royale haritasının oldukça tenha bir bölgesinde bulunduğu için Bunker Jonesy'yi öneriyoruz. Bir hatırlatma olarak, onu bulabilirsin Misty Meadows'un güneybatısında .

Mor Raz'ı nasıl elde edersiniz?

Purple Raz cilt stilini elde etmek için yapmanız gerekenler tüm Spire Görevlerini tamamla . Ayrıca, elde edilmesi 950 V-Bucks'a mal olan Battle Pass'ı da satın almış olmanız gerekir. Ayrıca, 50. seviyede açılan Raz görünümünün kilidini de açmış olmanız gerekir.

fortnite kasa nerede

Fortnite oyuncuları onları şurada bulabilir: ana depo , vinç, orta depo, depolama birimi alanı ve haritanın sol üst tarafının tamamı. Bu kasalar çoğunlukla binaların alt köşelerinde veya üst taraflarında bulunur.