floryday nasıl derecelendirildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jakayla Mitchell Jr.
Puan: 4.1/5(29 oy)

Floryday'in tüketici puanı şu şekilde: 3.89 yıldız 1.029 incelemeden çoğu müşterinin satın alımlarından genel olarak memnun olduğunu gösteriyor. Floryday'den memnun kalan tüketiciler en çok müşteri hizmeti, kaliteli ve online alışverişten bahsediyor. Floryday, Kadın Giyim siteleri arasında 80. sırada yer alıyor.

Floryday'den satın almak güvenli midir?

Bu web sitesi dolandırıcıdır! seni uyarıyorum, yapma t Hiç sipariş ver çünkü tamamen farklı bir elbise alacaksın! Web sitelerindeki resimlerdeki gibi değil. Ve eğer çok farklı değilse ve kaliteliyse alabilir ama aldığım şey berbat ve kalitesiz, elbisede çok fazla hata var ve dikiş seti korkunç.

Floryday Çin'den mi?

Satın aldığınız Floryday elbiselerinin ve çocuk kıyafetlerinin nereden geldiğini merak ediyorsanız, cevap karmaşık. Hakkımızda sayfasında şirket, Londra, İngiltere'de kayıtlı olduğunu belirtiyor. ... Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Belçika, Norveç, Avustralya'da depoları var. ve Çin .

Floryday kıyafetleri hangi ülkeden geliyor?

Biz aslen uluslararası bir e-ticaret şirketiyiz. Birleşik Krallık ofislerimizin bulunduğu yer. Şu anda Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Belçika, Norveç, Avustralya ve Çin'de bulunan depolarımız var. Ürünler stok durumuna göre bu depolardan birinden gönderilecektir.

Floryday iadeleri ücretsiz mi?

Bir satın alma işleminden memnun kalmazlarsa, müşteriler aynı şeyi iade edebilir satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde . Geri ödeme nakliye ücretini içermez. Ürünler orijinal hallerinde iade edilmelidir.

FLORYDAY İNCELEMESİ! BU VİDEOYU İZLEMEDEN FLORYDAY ALMAYIN! FLORYDAY.COM

39 ilgili soru bulundu

Floryday Avustralyalı mı?

Posta ücreti olan TBH, Avustralya'daki kıyafetlerden gerçekten daha ucuz değil. Flory Günü bir Hong Kong merkezli şirket esasen Çin'de başka bir yerde yapılan kıyafetleri alıyor ve herhangi bir hata için sorumluluk almıyor.

Zulily gerçek bir web sitesi mi?

Zulily çevrimiçi perakendeci moda ürünleri, ev dekorasyonu, oyuncaklar ve daha fazlasını sunan. Müşteriler, birçok farklı markadan alışveriş yapabilir ve Zulily'nin, şirketin diğer en iyi perakendecilerin fiyatlarını karşılamasını veya onları geçmesini garanti eden fiyat-eşleştirme vaadinden yararlanabilir.

Floryday siparişim nerede?

Siparişiniz gönderildikten sonra, sistemimiz size takip numaranızı içeren bir Gönderim Onay E-postası gönderecektir. Sadece linke tıklayın ve sizi oraya götürecek DHL ,UPS veya diğer teslimat şirketlerinin web sitesinde paketinizin nerede olduğunu bileceksiniz.

FloryDay'in teslimatı ne kadar sürer?

FloryDay'in teslimatı ne kadar sürer? FloryDay normalde sunar 7 günden fazla .

AnnieCloth Çinli bir şirket mi?

AnnieCloth nedir? AnnieCloth Çin'de bulunan uygun fiyatlı bir giyim markası .

Holapic yasal mı?

Holapick.com'un bir 1,3 yıldız tüketici puanı 166 inceleme, çoğu müşterinin satın alımlarından genel olarak memnun olmadığını gösteriyor. Holapick.com'dan şikayet eden tüketiciler en sık müşteri hizmetleri, kredi kartı ve iade adresi sorunlarından bahsetmektedir.

Floryday'i kim teslim ediyor?

Floryday ile ortaklar DHL, UPS ve EMS gibi büyük uluslararası nakliye şirketleri . Nakliye süresinde farklılık gösteren iki nakliye yöntemi sunuyoruz. Ödeme işlemi sırasında Sipariş Bilgileri sayfasında Hızlandırılmış Gönderi veya Standart Gönderi'yi seçebilirsiniz.

Floryday ile nasıl iletişim kurabilirim?

Lütfen bize çevrimiçi bir form göndermekten veya bize e-posta göndermekten çekinmeyin. de herhangi bir sorunuz veya endişeniz ile. 24 saat, iş günü içinde size geri döneceğiz. Cevabınızı neden 24 saat içinde almıyorum?

Floryday'e bir şeyi nasıl iade edebilirim?

iadeler ve geri ödemeler

  1. Floryday Hesabınızda oturum açın.
  2. Siparişlerimde siparişi bulun, Sorunsuz İade düğmesine tıklayın.
  3. İade etmek istediğiniz ürünü/ürünleri seçin, nedenini belirtin ve gönderin.
  4. Tercih ettiğiniz iade yöntemini seçin ve iade belgelerini kılavuzda gösterildiği gibi yazdırın.

Zulily neden bu kadar yavaş gönderi yapıyor?

Yavaş nakliye süreleri, çıplak kemik dağıtım sistemi bu, dört yaşındaki Zulily'nin bazı meslektaşlarının zorlandığı bir sektörde kâr elde etmesini sağlıyor.

En iyi çevrimiçi giyim mağazası hangisidir?

En İyi Çevrimiçi Giyim Mağazaları — En Çok Talep

  • Macy'nin. ...
  • Nordstrom. ...
  • Yoox. ...
  • Zulily. ...
  • Forever 21. Forever 21 yıpranır ve bir kısmı hak edilir. ...
  • H&M. Aslında mağazada H&M alışverişi yapmayı tercih ediyorum, ancak web sitesi hala tişörtler, camiler ve tanklar gibi temel bilgiler için iyi bir kaynak.
  • Hedef. Target'ı bu listeden çıkaramayız! ...
  • TJ Maxx.

Zulily pahalı mı?

Pahalı Zulily nakliye maliyetleri hakkında da bazı şikayetler var. Bu muhtemelen, yavaş gönderileri azaltan, ancak yalnızca müşteriden daha yüksek bir maliyetle gelen kademeli bir nakliye çizelgesinin sonucu olarak ortaya çıkıyor. bu Zulily kargo için müşteriye ortalama maliyet yaklaşık 8,00 ABD dolarıdır .

Avustralya'da bir dilek var mı?

18 dilek Avustralya'da - yerleri ve saatleri saklayın. ... Wish 18 bulucu ile Avustralya alışveriş merkezlerinde Wish 18 lokasyonunu (2) bulun. Wish 18 Locator, veritabanımızdaki tüm yerleri size gösterecek, saat, yol tarifi ve telefon gibi işletme bilgileri de harita üzerinde verilmektedir. Mağaza yerleri eyaletlere ve şehirlere göre sıralanır.

İstek üzerine yazılanlar yasal mı?

İnanılmaz fiyatlarına rağmen, Dilek tamamen yasal . ... Taklit risklerine ek olarak, Wish'te bulduğunuz bazı eşyaların riskli satın alımlar olduğunu bilmelisiniz. Elektronikler kötü yapılmış olabilir veya giysiler tam oturmayabilir. Tıpkı eskilerin dediği gibi: 'Ödediğinizin karşılığını alıyorsunuz.'

Airycloth nerede?

Biz aslen uluslararası bir e-ticaret şirketiyiz. Birleşik Krallık ofislerimizin bulunduğu yer. Şu anda Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Belçika, Norveç, Avustralya ve Çin'de bulunan depolarımız var.

Shein'in bulunduğu yer neresidir?

Ve Shein tabanlı iken Çin , ABD'nin en büyük tüketici pazarı olarak hizmet verdiği 220 ülkeye gönderiyor. Haziran ayında Shein, iOS App Store'da ilk kez Amazon'u geçerek 50'den fazla ülkede sahip olduğu ABD'nin önde gelen alışveriş uygulaması unvanını aldı.

Bir siteden satın almanın güvenli olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Bir web sitesinin güvenli olup olmadığı nasıl anlaşılır?

  • Bir gizlilik bildirimi olup olmadığını kontrol edin. Satın almayı planladığınız herhangi bir web sitesinde bir gizlilik bildirimi olup olmadığına bakın. ...
  • Bir adres ve telefon numarası arayın. ...
  • Web sitesi kredi kartlarını kabul ediyor mu? ...
  • Güvenilir perakendecileri kullanmayı deneyin. ...
  • 'Gerçek olamayacak kadar iyi' anlaşmalardan şüphelenin

Modlily Çin'de mi bulunuyor?

SSS'lerine göre, Modlily Çin ve ABD'de bulunan depolardan gemiler , tüm dünyada birden fazla depo ile. Öğelerinizin gönderildiği deponun, sipariş ettiğiniz ürünlerin stoklandığı depoya bağlı olduğunu belirtirler.

Romwe ve SheIn aynı mı?

Romwe, Shein'e neredeyse aynı ürünleri taşıyor . (Aynı şirkete aittirler.) Kalite ve fiyatlar Shein'e çok benzer (ve bazı ürünler dürüst olmak gerekirse aynıdır). ... (Shein, yalnızca 49 doların üzerindeki siparişler için ücretsiz gönderim sunar.)