Hangi seviyede feraligatr gelişir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Gladys Breitenberg
Puan: 4.7/5(11 oy)

Feraligatr (Japonca: オーダイル Ordile), II. Nesil'de tanıtılan Su tipi bir Pokémon'dur. Croconaw'dan başlayarak gelişir. seviye 30 . Totodile'nin son halidir.

Totodile'i hangi seviyede geliştirmeliyim?

Totodile (Japonca: ワニノコ Waninoko), II. Nesil'de tanıtılan Su tipi bir Pokémon'dur. başlayarak Croconaw'a dönüşür. seviye 18 , 30. seviyeden başlayarak Feraligatr'a dönüşür.

Croconaw hangi seviyede Feraligatr'a dönüşüyor?

Croconaw, 18. seviyede Totodile'den evrimleşir ve Feraligatr'a da gelişebilir. seviye 30 .

Totodile'nin evrimi nedir?

Totodile, Johto bölgesinden Su tipi bir Pokémon'dur. 25 şekerle beslendiğinde Croconaw'a dönüşür ve son evrimi Feraligatr .

piplup'ın gelişimi nedir?

Piplup (Japonca: ポッチャマ Pochama), IV. Nesil'de tanıtılan Su tipi bir Pokémon'dur. içinde gelişir Prinplup 16. seviyeden başlayarak, 36. seviyeden başlayarak Empoleon'a dönüşen.

Pokémon Nasıl Evrimleştirilir - 2. Nesil Johto (Animasyonlu Spritelar)

42 ilgili soru bulundu

Kim daha iyi blastoise veya Feraligatr?

Göründüğü kadarıyla, Blastoise kazanır . Feraligatr, bu kategorideki en az sevdiğim pokemonlardan biridir.

Feraligatr için iyi bir takma ad nedir?

Elbette, Killer Croc ve Darth Maw gibi komik lakaplar birkaç lol kazanacak, Flo Rida ve Feralitigator gibi yaratıcı isimler ise Feraligatr'ın arsız ama korkutucu neşesini canlandırıyor. gibi orijinal isimler Leatherhead ve Sobek ayrıca harika seçimlerdir. Feraligatr gibi bir Pokémon'a uygun olduğunu düşündüğünüz tüm isimleri oylayın.

Feraligatr gizli gücü nedir?

Feraligatr'ın Sheer Force Gizli Yeteneği, bu Pokémon'un saldırılarının ek etkilerini ortadan kaldırır, ancak ek bir etki yapacaktır. %30 yerine zarar. Bu Feraligatr, ek etkileri olan üç hamle biliyor: Ice Punch, Crunch ve Waterfall.

Feraligatr su tabancasını öğrenebilir mi?

PvP söz konusu olduğunda, Feraligatr ilginç bir seçimdir. Su Tabancası Su maalesef eski bir hızlı harekettir ve ile elde edilemez Hydro Cannon kombinasyonu. ... Rakiplerini şaşırtmayı seven bir Antrenör iseniz, Feraligatr Bite and Crunch'ta Dark tipi bir hamle setine de erişebilir.

Pidgeotto hangi LVL'yi geliştirir?

Evrim. Pidgeotto, 18. seviyeden başlayarak Pidgey'den gelişir ve 18. seviyeden başlayarak Pidgeot'a dönüşür. 36. seviye .

Pokemon'u geliştirmemenin bir faydası var mı?

Evrimi geciktirmenin bir yararı, gelişmemiş Pokémon genellikle güçlü saldırıları sonraki evrimlerinden daha önce öğrenir . Bazı evrimleşmiş Pokémonlar da belirli saldırıları öğrenme yeteneğini kaybeder. Pokémon'un saldırılarını öğrendiği Seviyeler hakkında bilgi için Pokédex'imize bakın.

Cyndaquil'in gelişmesine ne zaman izin vermelisiniz?

Bir Cyndaquil olarak, Aşama 1 (orta) olan Quilava'ya dönüşebilirler. 14. seviyedeki formlar ve yine Seviye 36'da Aşama 2 (son) formlarına, Typhlosion'a. (Benim versiyonum)Quilava, Nintendo Oyun Rengi için Pokémon Gold, Silver ve Crystal'de başlangıç ​​Ateş tipi seçim olan Cyndaquil'in Aşama-1 evrimidir. .

Totodile veya cyndaquil daha mı iyi?

Cyndaquil Bug, Fire, Grass, Ice ve Steel Type hareketlerine karşı güçlüdür. Totodile Ateş, Buz, Su ve Çelik'e karşı güçlüdür hareket eder. Cyndaquil, diğer başlangıçlardan daha fazla türe karşı daha güçlüdür, bu bir artıdır, ancak tüm Türler arasında Ateş, yalnızca Buz, Ateş ve Çimenlere karşı güçlüdür.

Totodile için iyi bir takma ad nedir?

Tabii, komik takma adlar gibi Bitey McBite Yüz ve Tatertotodile Totochild ve Waninoko gibi yaratıcı isimler Totodile'ın küçük boyunu öne çıkarırken, birkaç lol kazanacağınızdan emin olabilirsiniz, ancak Hanson ve Bodecker gibi orijinal isimler de harika seçenekler. Totodile gibi bir Pokémon'a uygun olduğunu düşündüğünüz tüm isimleri oylayın.

Pidgeot için iyi bir takma ad nedir?

Tabii, komik takma adlar gibi Büyük Kuş ve Chonkerbirb Gail ve Skyrat gibi yaratıcı isimler Pidgeot'un kuş estetiğini öne çıkarırken kesinlikle birkaç lol kazanacaksınız, ancak Medili ve Horus gibi orijinal isimler de harika seçenekler.

Tiranlığıma ne isim vermeliyim?

Tyranitar için en sevdiğiniz lakap nedir? gibi komik takma adlar Tozlu ve Kaya , kaya yazarak oynayın, Obsidian ve Despotar gibi yaratıcı ve orijinal takma adlar da sağlam seçimlerdir. Tyranitar gibi bir Pokémon için uygun olduğunu düşündüğünüz tüm isimleri oylayın.

Gyarados, Feraligatr'dan daha mı iyi?

Gyarados'un düşük hızı, Feraligatr için olduğu kadar sorun değil. Intimidate ve daha yüksek HP sayesinde Gyarados o kadar kırılgan değil. Gyarados ayrıca daha iyi bir yazım var , hem ofansif hem de defansif olarak. Flying Type'ın eklenmesiyle Gyarados'un kapsama alanı çok iyileştirildi.

Kim daha iyi blastoise veya Swampert?

Gamepress DPS TDO elektronik tablosu şunu gösteriyor: Büyük Patlama mega Swampert'ten daha yüksek bir DPS'ye sahiptir, ancak Mega Swampert, Mega Blastoise'dan daha yüksek bir saldırı statüsüne sahiptir.

Piplup'u ne zaman geliştirmeliyim?

Piplup, Sinnoh bölgesinden Su tipi bir Pokémon'dur. Prinplup'a dönüşüyor 25 şekerle beslendiğinde ve son evrimi Empoleon'dur.

Turtwig bir Pokemon mu?

Turtwig (Japonca: Naetle), bir Çim tipi Pokémon Nesil IV'te tanıtıldı. 18. seviyeden itibaren Grotle'a, 32. seviyeden itibaren Torterra'ya dönüşür.