Darp edilenlerin belası nasıl çalışır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Nick Rempel II
Puan: 5/5(43 oy)

BT oyuncudan düşmanlar tarafından alınan hasarı arttırır , her başarılı saldırı ile artan karakter, sonsuz istifleme yaptı. ... Karakter tarafından yapılan her saldırı, kaç düşman vurulursa vurulsun, her zaman bir düşmana sadece bir Bane of the Stricken yığını uygular.

Hastanın belasının kapağı var mı?

Dahili bir bekleme süresi vardır (yaprak saldırı hızınıza bağlı olarak) herhangi bir hasar, artmasına neden olur, ancak cooldown başına sadece bir kez başvurabilir . Ayrıca, bir gruptaysanız, bunun takım genelinde birikmeyeceğine inanıyorum. Yani grupta sadece bir kişinin giymesi gerekiyor. Eğer yanılıyorsam, bana bildirin.

Güçlünün belası nasıl çalışır?

Bane of the Powerful, Diablo III'te Efsanevi bir Mücevherdir. Sadece Muska ve Yüzüklere takılabilir ve Greater Rift Muhafızlarından düşer. O verir Elit bir canavar paketini öldürdükten sonra hasar vermek için geçici bir çarpımsal destek . Mücevherin buff'ı etkinleştirilmeden önce paketteki tüm düşmanlar yenilmelidir.

Yakalananların felaketinin bir ICD'si var mı?

Vurulmuşların Felaketi ICD'sini 2.4'ten itibaren dinamik olarak günceller . Bilginize, çerçeve dediğiniz sunucu hesaplamalarına aslında keneler denir.

Evcil hayvanlar, kapılmışın belasını uygular mı?

Evet, evcil hayvanlardan proc yapmayacaksın . Şimdiye kadar, muhtemelen en iyi şu şekilde özetlenmiştir: Odaklanmayı veya Kısıtlamayı (veya N2) tetiklerse, cevheri de tetiklersiniz. Evcil hayvanlar da dahil olmak üzere tüm hasarınız artar.

Diablo 3: Bane of the Stricken (nasıl çalışır + anlık görüntü)

41 ilgili soru bulundu

Efsanevi taşlar ne kadar yükseğe çıkabilir?

Mücevher daha yüksekse, her bir fark derecesi için şans yarıya iner. bu maksimum mücevher sıralaması 200 , en yüksek Greater Rift Clear'ın çok ötesinde.

Patronlar seçkinler Diablo 3 olarak mı kabul ediliyor?

Diablo 3, Elit olarak sınıflandırılır: Tüm Patronlar (Act Boss, Quest Boss, Event Boss, Rift Guardians, vb.) Uniqueler (mor) Nadirler (sarı) artı Minyonları.

Güçlü yığının belası mı?

Oyuncudan düşmanların aldığı hasarı arttırır, karaktere yapılan her başarılı saldırı ile artar, sonsuz istifleme . Saldırı hızına bağlı küçük bir dahili bekleme süresi vardır. ... Bu, Bane of the Stricken'ı çoğunlukla yalnızca Rift Guardian gibi tek bir düşmana saldırırken kullanışlı kılar.

Kapana kısılanın belasını nereden bulabilirim?

Bane of the Trapped, Diablo III'te bir Efsanevi Mücevherdir. Sadece Tılsımlara ve Yüzüklere takılabilir ve oradan düşer. Büyük Yarık Muhafızları .


Efsanevi taşlar takipçilerde işe yarar mı?

Takipçiler, donatılmış Efsanevi Taşlardan faydalanmaz Ezoterik Değişiklik ve Yaralama Koruması hariç. Bu, hızlı içerikte hayatta kalmalarına ve Follower'a tüm becerileri veren veya Bekleme Sürelerini yarıya indiren bir jeton kullanmalarına yardımcı olmak için son derece yararlıdır. Donanıma sahipseniz, Enforcer'dan faydalanırlar.

Rift Muhafızları elit sayılır mı?

Act Boss'a benzer şekilde, Rift Muhafızları Elit olarak kabul edilir , yani herhangi bir Elit Hasar tamircisi veya eklentisi (The Furnace, Stone of Jordan...) üzerlerinde çalışır. Hepsinin 2.3 Yamasından bu yana aynı miktarda can puanı (HP) var. ... Diğer tüm kalabalık kontrolleri, Rift Muhafızları'ndaki Elitler ile aynı şekilde davranır.

Diablo 3'teki efsanevi taşlar nelerdir?

Efsanevi Taşlar 2.1 Yaması'nda tanıtılan mücevherler Diablo III. Her Efsanevi Mücevherin iki benzersiz gücü vardır. Birinin kilidi düştüğünde açılır ve yükseltilerek güçlendirilebilir; ikincisi, mücevher Seviye 25'e yükseltildiğinde açılan sabit bir bonus.

Darp edilenin acısı kasırga ile çalışır mı?

kasırga kanallığı yığınlarınızın sabit, çok yönlü bir fayda için sınırlı kalmasını sağlayacaktır. Bane of the Powerful, çok yönlü, hızlı takas odaklı bir bonus için bu sokette kullanılmalıdır.


Kapananların belası Hydra ile çalışır mı?

Tuzağa Düşen Bane saldırıları yoluyla Hydra'dan otomatik olarak başlatılır ve eşit derecede güçlüdür. Bane of the Stricken, Signature Spells ile son derece hızlı saldırılarımız nedeniyle patronu ve potansiyel olarak sarı Elitleri öldürmemize yardımcı oluyor.

Kontrolü bozan etkiler nelerdir?

Kontrol Bozucu Etkiler (ayrıca Kalabalık Kontrol Efektleri veya CC'ler olarak da bilinir), ARPG'lerde tekrar eden bir kavramdır. Bir hedefin hareketlerini veya hareketliliğini etkileyen, azaltan veya önleyen herhangi bir etkiyi ifade eder. .

Rüyaların mirası nedir?

Rüyaların Mirası Diablo III'te Efsanevi Bir Mücevher 2.6 yamasında eklendi. 6. Sadece Muska ve Yüzüklere takılabilir ve Greater Rift Muhafızlarından düşer. Adı ve bonusları, Legacy of Nightmares'dan türetilmiş gibi görünüyor.

Diablo 3'te elit olarak kabul edilen nedir?

Elit Canavarlar bir şampiyon, nadir ve benzersiz canavarlar için toplu terim Diablo III'te. Bunlar, Molten veya Electrified gibi belirli özelliklerle ortaya çıkan normal canavarların daha güçlü versiyonlarıdır.


Patronlar elit atlılar olarak sayılır mı?

Bir patron da elit sayılır .

Diablo 3'teki elit canavarlar nelerdir?

Elit Canavarlar Diablo III'teki tüm canavar türleri için ortak bir terim güç olarak ortalamanın üzerindedir. 'Elitlerden alınan hasar %X azaltıldı' ve 'Elitlere verilen hasar %X daha fazla' eşya eklerinin etkilerini belirlerken oyuncular için çok önemlidir.

Diablo 3'teki en iyi efsanevi mücevher nedir?

[En İyi 10] Diablo 3 En İyi Efsanevi Taşlar

  • Güçlünün Yıkımı. 'Ayağınızın dibinde ölü yatan güçlü bir düşman gibi ruhu cesaretlendiren çok az şey vardır.' -Andomiel Chu, Xiansai'nin Usta Mücevher Kesicisi. ...
  • Etkili Toksin Taşı. ...
  • Hızlılık Gogok. ...
  • Ağrı Arttırıcı. ...
  • Kolaylık Mücevheri. ...
  • Taeguk. ...
  • Zei'nin İntikam Taşı. ...
  • Darp Edilenlerin Felaketi.

Efsanevi mücevherleri seviye atlamanın en hızlı yolu nedir?

Normal taşların aksine, efsanevi taşların gücü yalnızca Greater Rifts aracılığıyla yükseltilerek artırılabilir. Daha büyük bir yarığı her tamamladığınızda, yarığı zamanında tamamlarsanız, 3 garantili yükseltme şansı ile taşı tek bir sıra yükseltebileceksiniz.


Hangi efsanevi mücevherler 150'ye gidiyor?

Mirinae, Gözyaşı Starweaver'ın

Bu Mücevheri 150. seviyeye kadar seviyelendirebilirsiniz. Her yükseltme, Holy hasarını %60 oranında ve toplamda maksimum %12.000'e kadar silah hasarını artıracaktır.

En efsanevi mücevher nedir?

Dünyanın En Ünlü Değerli Taşları

  • Kara Prens'in Yakutu. ...
  • Hindistan Yıldızı. ...
  • Hindistan Yıldızı. ...
  • Lao Tzu'nun İncisi. ...
  • Andamooka Opal. ...
  • Medusa Zümrüt. ...
  • Andamooka Opal. ...
  • Medusa Zümrüt. Mücevher yakın zamanda İngiliz Doğa Tarihi Müzesi'ndeki Vault'ta sergilendi.