FCC bir yaptırım tavsiyesi yayınladı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Hermione Rogahn
Puan: 4.9/5(67 oy)

7 Ocak 2021'de , FCC'nin İcra Bürosu, Acil Durum Uyarı Sistemi (EAS) katılımcılarına, EAS uyarılarına engelli kişilerin erişebilmesini sağlamak da dahil olmak üzere, EAS kurallarına uyma yükümlülüklerini hatırlatmak için bir Uygulama Tavsiyesi yayınladı.

FCC Uygulama Danışmanlığı ne anlama geliyor?

FCC'nin İcra Bürosu bugün bir tavsiye yayınladı. Acil Durum Uyarı Sistemi katılımcılarına uyumluluk yükümlülüklerini hatırlatmak uyarıların engelli kişiler için erişilebilir olmasını sağlamak dahil.

FCC'nin hangi yaptırım yetkileri vardır?

Komisyon ve Uygulama Bürosu İletişim Yasasını ve Komisyonun kural ve emirlerini uygulamak iki temel yolla: (1) soruşturmalar başlatarak ve ihlaller bulunursa uygun önlemleri alarak; ve (2) endüstri katılımcıları arasındaki anlaşmazlıkları arabuluculuk ve uzlaşma yoluyla çözerek ...

EAS uygulama danışmanlığı nedir?

FCC, Acil Durum Uyarı Sistemini (EAS) hatırlatan bir Uygulama Tavsiyesi yayınladı. Katılımcıların görsel ve işitsel erişilebilirlik gereksinimlerine uyma görevlerini yerine getirmesi . ... EAS erişilebilirlik gereksinimlerine uyulmaması, parasal müsadereler de dahil olmak üzere yaptırımlara neden olabilir.

FCC acil durum uyarısı nedir?

Politika ve Lisanslama Bölümü

Acil Durum Uyarı Sistemi (EAS) önemli acil durum bilgilerini iletmek için eyalet ve yerel makamlar tarafından yaygın olarak kullanılan ulusal bir kamu uyarı sistemi etkilenen topluluklara hava durumu ve AMBER uyarıları gibi. ... FCC, EAS uyarıları oluşturmaz veya iletmez.

FCC Uygulama Danışmanlığı

24 ilgili soru bulundu

FCC nedir ve ne yaparlar?

bu Federal İletişim Komisyonu, radyo, televizyon, tel, uydu ve kablo yoluyla eyaletler arası ve uluslararası iletişimi düzenler. 50 eyalette, District of Columbia ve ABD topraklarında.

Neden telefonuma acil durum uyarısı aldım?

Neden Kablosuz Acil Durum Uyarısı aldım? Kablosuz Acil Durum Uyarıları (WEA) aboneleri WEA uyumlu cihazlarla yakın güvenlik tehditleri veya bölgenizdeki kayıp kişi raporları hakkında bilgilendirmek için bir coğrafi alanda yayınlanır .

EAS nasıl çalışır?

FCC ve EAS bunu başarıyor gözetimsizken istasyon, kablo sistemi, uydu şirketi veya diğer katılımcı servis aracılığıyla mesaj göndermek mümkündür . Ve mesajlar, istasyonun veya sistemin [kaynak: FCC] kullandığı herhangi bir dile otomatik olarak dönüştürülebilir. Ancak hava durumu uyarıları almak için TV izliyor olmanıza gerek yok.

EAS mesajı nedir?

Acil Durum Uyarı Sistemi (EAS) Amerika Birleşik Devletleri'nde yetkili yetkililerin acil durum uyarılarını ve uyarı mesajlarını karasal ve uydu radyo aracılığıyla kamuya koordine etmelerine ve yaymalarına izin vermek için tasarlanmış ulusal bir uyarı sistemi ve televizyon (yayın ve çok kanallı televizyon dahil).


EAS katılımcıları kimlerdir?

Acil Durum Uyarı Sistemi (EAS) katılımcıları ülkemizin radyo ve TV yayıncıları, kablolu TV, kablosuz kablo sistemleri, uydu ve kablolu operatörler . Uyarı makamları, sistemi, yayın, kablo ve uydu kanalları aracılığıyla ayrıntılı kamu güvenliği mesajlarını yaymak için kullanır. ...

FCC'nin polis gücü var mı?

İcra Bürosu (EB) uygulanmasından sorumlu birincil FCC birimi İletişim Yasası hükümleri, Komisyonun kuralları, emirleri ve çeşitli lisans hüküm ve koşulları.

FCC nasıl cezalandırıyor?

FCC'nin sahip olduğu para cezaları verme, lisansı iptal etme veya yenileme başvurusunu reddetme yetkisi . FCC, ihlal tespit ettiğimiz durumlarda bu yasayı şiddetle uygular. ... Yasayı ihlal edenler, bir federal bölge mahkemesinde hüküm giymeleri halinde, iki yıldan fazla olmamak üzere para cezasına ve/veya hapis cezasına çarptırılırlar.

FCC bir yaptırım tavsiyesi yayınladı mı?

Açık 7 Ocak 2021 , FCC'nin İcra Bürosu, Acil Durum Uyarı Sistemi (EAS) katılımcılarına, EAS uyarılarına engelli kişilerin erişebilmesini sağlamak da dahil olmak üzere, EAS kurallarına uyma yükümlülüklerini hatırlatmak için bir Uygulama Tavsiyesi yayınladı.


FCC ihlalleri için hangi cezalar uygulanır?

(b) Bir Federal mahkeme, bir Kişisel Radyo Servis istasyonu operatörünün herhangi bir FCC kuralını kasten ve bilerek ihlal ettiğini tespit ederse, operatör her ihlal için 500 dolara kadar para cezası veya devam eden bir ihlal durumunda, ihlalin devam ettiği her gün için 500 ABD doları.

FCC'nin ajanları var mı?

Bir lisans sahibi veya Komisyon Kurallarına tabi olmayan bir lisans sahibi olarak gereksinimlerden biri, radyo ekipmanınızın FCC personeli tarafından denetlenmesine izin vermektir. ... FCC ajanları tüm telsiz ekipmanlarını denetleme yetkisine sahiptir ; lisansınız olmasa bile FCC ekipmanınızı inceleyebilir.

EAS sesleri neden bu kadar korkutucu?

Acil Durum Uyarı Sisteminin başında duyduğunuz o korkunç çığlıklar dijitalleştirilmiş kodlardır. tehdidin türünü, tehdit edilen alanı (ilçeleri) iletin ve tehdidin ne kadar süredir yürürlükte olduğu.

EAS neden kulağa bu kadar kötü geliyor?

Olasılık sırasına göre, en olasıdan en az olasıya: Bu, acil durum yayın sisteminin devreye alındığı zamandan kalma eski bir ekipman. Hiç yükseltme yapmadılar , bu yüzden modern donanıma kıyasla daha kötü geliyor. Uyumluluk nedenleriyle, eski sistem analog/düşük bant genişliğidir.


EAS ne zaman kullanıldı?

Sistem ulusal bir acil durum için hiç kullanılmamasına rağmen, 20.000'den fazla kez etkinleştirildi. 1976 ile 1996 arasında sivil acil durum mesajları ve şiddetli hava tehlikesi uyarıları yayınlamak.

Cep telefonlarına acil durum uyarıları nasıl gönderilir?

WEA mesajları gerçek uyarı alanındaki baz istasyonlarından radyo benzeri teknolojiler kullanarak yayın yapmak . Bu nedenle, uyarıyı yayınlayan baz istasyonlarının yayın aralığına bağlı olarak bir uyarı, asıl uyarı alanının dışındaki cep telefonlarına ulaşabilir.

Acil durum yayınını nasıl alabilirim?

Nixle – Posta kodunuzu 888777'ye kısa mesaj olarak gönderin yerel kolluk kuvvetlerinden uyarılar ve tavsiyeler içeren e-posta, metin veya sesli mesajlar almak üzere kaydolmak veya çevrimiçi kaydolmak için. Bu, posta kodunuzda Nixle kullanan tüm ajanslardan uyarılar almak için sizi kaydettirecektir.

Acil yayın sistemi hangi frekansta?

Acil durum yayınları, geleneksel AM/FM alıcılarında duyulamaz. 7 VHF frekansında çalışırlar 162.400 MHz ve 162.550 MHz arasında değişen .


Neden acil durum uyarıları alıyorum?

Acil durum uyarıları verilir sadece can veya mal için yakın bir tehdit varsa, bu nedenle kendinizi ve ailenizi güvende tutmak için harekete geçebilirsiniz. Bu nedenle, hedef bölgede bulunan herkes için kritik öneme sahip olarak kabul edilirler.

Android'de acil durum uyarıları nelerdir?

Acil Durum Uyarıları Hükümetin vatandaşları acil durumlara karşı uyarmak için geliştirdiği bir kamu bilgi hizmeti Hem ülke çapında hem de kendi yerel bölgelerinde, yaşam ve/veya mülk için ciddi bir tehdit oluşturan.

Farklı acil durum uyarıları türleri nelerdir?

Üç ana uyarı sistemi vardır: Kablosuz Acil Durum Uyarıları, Acil Durum Uyarı Sistemi ve Opt-In Uyarı Sistemleri . Her sistemin insanlarla iletişim kurmanın farklı yolları vardır, ancak tüm acil durum uyarı sistemleri, yanlış bir şey olduğunda insanlara haber vermenin bir yolunu sağlar.