Roket ligindeki farklı arabalar önemli mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Trevion Prosacco
Puan: 4.5/5(31 oy)

Kısacası, tam olarak 'herkese uyan tek bir beden' yoktur ve tarzınıza göre farklı arabalar tercih edilecektir ve oynamayı sevdiğiniz oyun türü. Yine de, genel olarak oyununuzu en üst düzeye çıkarmak için daha iyi seçimler olduğunu kanıtlayan birkaç araç var.

Rocket League 2020'deki en iyi araba hangisi?

Rocket League'deki En İyi 10 Araba

  1. 1 Oktan. Octane, hemen hemen tüm oyuncuların bir numaralı favori arabasıdır ve şaşırtıcı olmasının tek nedeni, oyundaki varsayılan arabalardan biri olmasıdır.
  2. 2 Rab ...
  3. 3 Batmobil. ...
  4. 4 Mantı. ...
  5. 5 Çapulcu. ...
  6. 6 Artçı şok. ...
  7. 7 Endo. ...
  8. 8 Koparma. ...

Farklı arabalar Rocket League'i etkiler mi?

Bazı Rocket League oyuncuları, belirli bir arabanın diğerlerinden daha hızlı olduğunu veya daha güçlü bir desteğe sahip olduğunu düşünebilir, ancak oyundaki arabalar arasındaki tek fark hit kutuları . Hitbox, topun ve diğer arabaların birbirleriyle nasıl etkileşime gireceğini belirler.

Profesyoneller Rocket League'de hangi arabaları kullanıyor?

Bunlara ek olarak, Oktan Rocket League'in profesyonel tarihinde en çok kullanılan arabadır, yani oyunu bir RLCS Twitch akışında ilk kez gören biriyseniz, lobideki profesyonellerin en az yarısının onu oynadığını kesinlikle görmüşsünüzdür.

Farklı arabaların farklı hitbox'ları var mı Rocket League?

Her oyun içi araba gövdesi 1 adet kullanır. 6 varsayılan vücut tipi Hitbox'lar denir. Her araba gövdesi benzersiz görünebilir, ancak bu araba gövdeleri 6 varsayılan Hitbox'tan birine girecek.

Rocket League'de neden herkes aynı 3 arabayı kullanıyor?

36 ilgili soru bulundu

Dominus GT iyi mi?

Dominus GT, alçak ve uzun şasisi ile oyundaki en yalın otomobillerden biridir. Bu, Dominus için hitbox yapar agresif hücum oyuncuları için uygun . Çiftlerde veya ikililerde en iyi şekilde kullanılan bu vücut tipi, havadan kontrol ve yönlendirmeler için mükemmeldir.

Hangi Rocket League arabası en iyi hitbox'a sahip?

efsanevi Oktan her şeyi yapabilir ve önemli alanlarda üstündür. Rocket League'deki en iyi hitbox. Diğer hitbox'ların aksine, Octane'nin kutusu arabanın şekline uyuyor.

Profesyoneller Dominus'u kullanıyor mu?

Premium bir DLC arabası olarak tanıtılan Dominus, Rocket League e-spor metasında en popüler ikinci arabadır. Hotshot, Dominus hit-box'ını kullansa da, profesyoneller, daha tutarlı dikdörtgen şekli nedeniyle Dominus arabasını kullanmayı tercih ediyor . Artıları: Oktan'a kıyasla daha büyük dönüş yarıçapı.

Profesyoneller neden Dominus kullanmıyor?

Dominus bir bütün olarak daha az güvenilirdir . Kabul ediyorum, birçok yüksek basınç durumunda, düşük hitbox sizi gerçekten mahvedebilir, sadece boşlukta gerçekten iyidir ve zamanla boşluk almak zorlaşıyor.


Rocket League'deki en hızlı araba hangisi?

Harika bir Rocket League oyuncusu olmak sadece hızla ilgili değildir, ancak Ligdeki en hızlı arabayı merak ediyorsanız, bulmak muhtemelen sizi şaşırtmayacaktır. oktan liste yapmak. Her yönden en iyi arabalardan biridir ve buna bir maçta 50/50'leri çekme hızı da dahildir.

Rocket League'deki en nadir araba nedir?

Titanyum Beyaz Oktan Rocket League'deki en nadir arabadır.

Neden herkes oktan kullanıyor?

Birçok oyuncu Octane'nin en iyi seçim olduğunu söylüyor çünkü dönüş yarıçapı hitbox boyutu açısından tatlı bir noktaya vurur , ve şut etkisi - ve bu aynı şekilde top sürme ve havadan top kontrolü ile ne kadar etkili olduğunu gösterir. ... Bazı oyuncular için, Octane ile ağda şut atmak muhteşem bir duygu.

Rocket League'de havada top sürmek için en iyi araba hangisidir?

bu Sahip, Koparma , ve Batmobile topun arabanın burnuna 'oturmasını' Oktan'dan çok daha iyi yapabiliyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, Oktan, havayla dribling yaparken daha zayıf vurur, bu nedenle topu kontrol etmek daha kolaydır.


Profesyoneller neden Fennec kullanıyor?

Fennec bir araba canavarıdır. Octane ile uzun süre oynayan Team Reciprocity'den Chausette45 gibi profesyonellerin Fennec'e geçmesinin iyi nedenleri var. Bunun bir nedeni vücudun daha hacimli tasarımı - Hitbox'ın böyle bir vücuda, Octane'ın şık tasarımından daha çok yakıştığı oyuncular tarafından sıklıkla dile getirilir.

Oktan ZSR, oktan ile aynı mıdır?

Octane ZSR, 7 Aralık 2016'da piyasaya sürülen ve Champions Crate 4'ten edinilebilen bir savaş arabasıdır. Orijinal Octane'ye dayanmaktadır. Daha sonra 21 Şubat 2017'de Player's Choice Crate'de kullanıma sunuldu.

Roket Liginde serbest stil için en iyi araba hangisidir?

1. usta . Geniş gövdesi ve temiz tasarımıyla Dominus, Rocket League oyuncusunun ihtiyaç duyduğu en önemli beceri olan Flickshots'a odaklanan özel bir otomobil. Flickshot'lar, Havada, Yerde ve Sekmede Top Sürdüğünüzde ardışık bir vuruş olarak yapılır.

Dominus neden roket Ligi'nde değil?

Neden Roket Ligi Artık Steam'de

Rocket League'in ödemesini yaptığı ve Steam'de mevcut olduğu zaman, Dominus arabasına sadece oyunun bir DLC'si üzerinden 4 € karşılığında erişilebilirdi. Rocket League artık ücretsiz hale geldiğine ve Steam'den kaybolduğuna göre, Dominus'u bu DLC aracılığıyla satın almak artık mümkün değil.


Oktan neden en iyi arabadır?

En popüler hit kutusu, olması nedeniyle Octane'dir. en uzun ve ikinci en geniş yani sen topa vurma şansımız daha fazla. Plank, özellikle ikinci en uzun ve en geniş vuruş alanına sahip olduğu için savunma veya kaleci rolü oynamak istiyorsanız, başka bir favoridir.

Rocket League'deki en iyi vücut hangisi?

Rocket League: En İyi 18 Araba, Sıralama

  1. 1 Oktan. Temel olarak, profesyonel oyuncuların Octane'ı diğer arabalardan daha fazla tercih etmelerinin iyi bir nedeni var - bu sadece sağlam, her yönüyle etkili bir seçim.
  2. 2 Rab ...
  3. 3 Artçı şok. ...
  4. 4 Takumi....
  5. 5 Batmobil. ...
  6. 6 Koparma. ...
  7. 7 Mantı. ...
  8. 8 Bir yağmur fırtınası. ...

Profesyonel Rocket League oyuncuları neden oktan kullanıyor?

popüler çünkü dar dönüş yarıçapı, mükemmel vuruş kutusu ve genel olarak doğru tasarımı . Octane, çok yönlü bir dikdörtgen hitbox'a sahiptir ve bu, otomobilin ön kısmına fazla kutu gibi hissettirmeden iyi bir yüzey alanı sağlar.

Fennec nadir Roket Ligi midir?

Fennec, dereceli oyuncular için en popüler araç gövdelerinden biridir. İşte elinize nasıl geçebileceğiniz. Fennec bir Oktan hitbox gövdesi Bu, birkaç yıl önce Rocket League'de piyasaya sürüldü. Oyunda en çok kullanılan araba ile aynı hitbox'a sahip olduğu için birçok üst düzey oyuncu tercih ediyor.


Dominus GT, Dominus ile aynı mı?

Dominus GT, 8 Eylül 2016'da piyasaya sürülen ve Champions Crate 1'den edinilebilen bir savaş arabasıdır. Orijinal Dominus'a dayanmaktadır ve bir 1970 Pontiac Firebird Trans Am . Daha sonra 21 Şubat 2017'de Player's Choice Crate'de kullanıma sunuldu.

Roket Ligi'ndeki en küçük hitbox hangi arabada?

Yukarıda görüldüğü gibi, Plank hitbox sınıfı 29.39 birim ile en kısadır. Dominus ve Breakout hitbox'larına benzer şekilde, bu yükseklik eksikliği, Plank ön ayarındaki savaş arabalarının kolaylıkla topun altına girmesini sağlar.

Plank Hitbox iyi mi?

Raf Hitbox

Düzlüğünün yanı sıra, oyunda kullanabileceğiniz en uzun ve en geniş hitbox'lar arasındadır - yine, son saniye kurtarışları yapmak için mükemmel .