Dünyanın en güçlü fandomu kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Santa Cremin
Puan: 4.1/5(51 oy)

Güney Koreli erkek grubu BTS, küresel bir başarı elde etti: Billboard listelerinde art arda iki 1 numaralı albüm, tüm biletleri tükenen bir dünya turu ve Citi Field'da 40.000'den fazla hayranın katıldığı tarihi bir stadyum şovu. Hayran kitlelerinin yardımıyla, ORDU , K-pop grubu dünyanın en güçlü fandomuna sahip.

Dünyanın en zehirli fandomu kim?

2021'de dünyanın en zehirli 10 fandomu

  • Swifties (Talyor Swift fandomu) ...
  • Zack Snyder hayranları. ...
  • Rick ve Morty hayranları. ...
  • Metal kafalar. ...
  • Futbol fanatikleri. ...
  • Ntendronlar. ...
  • BTS'in Ordusu. ...
  • Yıldız Savaşları fandomu.

BTS'in kaç hayranı var?

Daha önce de belirtildiği gibi Dünyada Kaç BTS Hayranı Olduğunu hesaplamanın kesin bir yolu yok ama bazı kaynaklar şöyle diyor: 90 milyondan fazla hayran Dünyadaki BTS için.

En büyük fandom nedir?

Harry Potter

Harry Potter fandomu dünyanın en büyük hayran kitlesine sahip ve elbette Harry Potter kitaplarının ve filmlerinin popülaritesinin bununla ilgisi var.

En nefret edilen fandomlar hangileri?

En İyi 10 Zehirli Hayran Tabanı

  • NOSTALJİ HAYRANLARI. ...
  • ANIME HAYRANLARI. ...
  • SONİK HAYRANLAR. ...
  • YOUTUBER FANBASE. ...
  • ANTİ FANLAR. ...
  • NINTENDRONES. ...
  • EFSANELER LİGİ. ...
  • STEVEN EVRENİ. En kötü hayran kitlesi için tacı alması gereken tek bir hayran kitlesi olsaydı, yarısından fazlası Steven Universe'ye oy verirdi.

BTS ARMY: Dünyanın En Güçlü Fandomunun İçinde | MTV Haberleri

32 ilgili soru bulundu

BTS'in en nefret ettiği ülke hangisi?

BTS En Nefret Edilen Ülke olarak kabul edilir Filipinler , çeşitli kaynakların referanslarına göre. Filipinler dışında İngiltere, ABD, Çin, Kuzey Kore, Hindistan gibi ülkelerden insanlar çeşitli nedenlerle BTS Üyelerinden nefret ediyorlardı. 3. BTS Neden Bu Kadar Nefret Ediyor?

Hangi ülkede en çok BTS hayranı var?

Endonezya Listenin başında Filipinler, Tayland, Güney Kore, Amerika Birleşik Devletleri ve Brezilya geliyor.

En zehirli ülke hangisi?

Kaydedilen en yüksek hava kirliliği seviyeleri ile, Suudi Arabistan dünyanın en zehirli ülkesi olarak ilk sırayı aldı, ikinci sırada Kuveyt ve üçüncü sırada Bahreyn izledi.

En sadık fandoma kim sahip?

Beyonce ve BeyHive'ından Justin Bieber ve Belieber'larına, en sadık hayran kitlesine sahip ünlülerin listesi burada.

  • 1 / 20. Beyonce ...
  • 2 / 20. Taylor Swift. ...
  • 3 / 20. Cardi B. ...
  • 4 / 20. BTS. ...
  • 5/5. Rihanna. ...
  • 6 of 20. Justin Bieber. ...
  • 7/20. Katy Perry. ...
  • 8 of 20. Bruno Mars.


Hangi Kpop grubunun en zehirli hayranları var?

Ama popüler düşünceye göre BLACKPINK en zehirli fandoma sahip olduğu söylenir. Blinks olarak bilinen, zehirlilikleri o kadar şiddetlidir ki, en sevdikleri gruba karşı açıklamalarda bulunan insanlara ölüm tehditleri gönderdikleri bilinmektedir. Aşağıda toksisite örnekleri sergileyen diğer fandomlar listelenmiştir, ARMY - BTS.

BTS'in dans etme izni en çok hangi ülkede var?

Dans İzni videosu, Türkiye'de en çok izlenen müzik videolarının haftalık sıralamasında 1 numarada açılıyor. Güney Kore etkileyici 9.6 milyon görüntüleme ile.

BTS'in neden nefret edenleri var?

Bangtansonyeondan (BTS) Adı

BTS adından nefret etmenin ana nedenlerinden biri, adın kelimenin tam anlamıyla şu anlama gelmesidir: Gençleri önyargı ve baskıdan koruyan kurşun geçirmez izciler Nefret edenler, EXO ve benzeri moda isimlerle kpop dünyasında komik ve uyumsuz olduğunu hissettiler.

BTS Hindistan'da ünlü mü?

Spotify'daki K-Pop akışlarında ciddi bir artış, Netflix'in listesini çeşitlendirmesi ve BTS fenomeni, Hindistan'da K-Pop'un popülaritesine büyük katkı sağladı erkekliğin geleneksel ideallerine meydan okumak için erkek gruplarının trollenmesine rağmen.


BTS neden Hindistan'da yasaklandı?

Weibo Pazar günü yaptığı açıklamada grubun yasa dışı yollarla para topladığı tespit edildikten sonra 60 gün boyunca paylaşım yapmaktan men edildi . ... Yasaklanan hayran hesapları çoğunlukla Güney Koreli erkek grupları NCT ve EXO üyeleri ve kız grubu Blackpink gibi K-pop ünlüleri etrafında toplandı.

Hangi BTS şarkısı yasaklandı?

Git git BTS'in en bağımlılık yapan şarkılarından biridir. Dinleyiciyi birkaç saniye içinde heyecanlandıracak. 2017 yılında Love Yourself: Her albümünde yayınlandı. Ama ne yazık ki şarkının Güney Kore Televizyonunda yayınlanması yasaklandı.

BTS, 2026'da dağılıyor mu?

Son sözleşme yenilemelerine göre BTS, Big Hit etiketi altında kalacak 2026'ya kadar eğlence . Bu, tüm üyeler 2020'de askere gitse bile, sahneye geri dönecek ve en az üç yıl daha Big Hit altında performans gösterecekleri anlamına geliyor.

BTS'de en çok nefret eden kim var?

1. BTS'de En Çok Nefret Edenler Kim? Hayranların Amino hakkındaki Oylamasına göre, J-Hope BTS'in En Nefret Edilen Üyesi olarak kabul edilir.


BTS nasıl yaratıldı?

BTS oluşumuna başladı 2010, Big Hit Entertainment CEO'su Bang Si-hyuk'un grup lideri RM ile görüşmesinden ve onun rapinden etkilenmesinden sonra . ... Daha sonra Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V ve Jungkook ile 2012'de grubun en yaşlı üyesi olan Jin yirmi yaşındayken kadroya son verildi.

BTS en popüler nerede?

BTS, büyük bir hayran kitlesi topladı. Amerika geleneksel olarak K-pop'un ana akıma girmek için mücadele ettiği yer. YouTube bu başarıda önemli bir rol oynadı ve buradaki istatistikler BTS'nin Amerika'daki popülaritesini gösteriyor, ilk 5 ülkeden üçü Japonya, Endonezya ve Amerika Birleşik Devletleri.

Hangi K-pop grubu en zengin?

1) BTS (150 milyon dolar)

BTS üyelerinin solo aktiviteleri diğer gruplara kıyasla daha az olsa da, şirketlerinin başarısına ve Güney Kore ekonomisine katkılarından dolayı hala 2021'in en zengin K-pop grubu olarak kabul ediliyorlar.

Hangi K-pop grubunun en çok hayranı var?

Aslında Lisa, 57,3 milyon takipçisi ile şimdiye kadarki en çok takip edilen K-pop idolü. İlk sırada Instagram'da 47,6 milyon takipçiye sahip olan BTS hiç kimseyi şaşırtmıyor. Bu, dünya çapındaki büyük popülariteleri göz önüne alındığında verildi.


En büyük fandom BTS veya exo kimde?

Her iki grubun da sosyal medya platformlarında büyük takipleri var, ancak birkaç fark var. Instagram platformunda, EXO'nun bir sağlam 7.7 milyon takipçi, BTS ise 29 milyon takipçi ile öne çıkıyor. Açıkça BTS, platformda daha fazla popülerliğe sahip, bu da onların daha geniş çekiciliğini gösterebilir.

En çok BTS tereyağı hangi ülkede var?

Güney Kore : BTS Butter'ın piyasaya sürülmesinden bu yana, K-pop grubu dünyadaki tüm rekorları kırıyor. Şarkı dünya çapında herkesin favorisi haline geldi. BTS'in son parçası Butter bir kez daha haftanın en çok izlenen k-pop şarkısı oldu.