Famas tüfeği nerflendi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Miss America Heaney
Puan: 4.7/5(55 oy)

Infinity Ward The Famas ve Warzone'da namlu altı av tüfeği kombinasyonu sinirleniyor .

FAMAS av tüfeği yamalı mı?

Famas av tüfeği eki alıyor bir düzeltme , Call of Duty Warzone geliştiricisi Infinity Ward, oyuncular oyunun yeni güncellemesinden bu yana çok uzak bir mesafede müstehcen miktarda hasar verebileceğinizi keşfettikten sonra onayladı. ... Basitçe söylemek gerekirse, FR 5.56'daki pompalı tüfek eki, oyundaki diğer tüm pompalı tüfekleri geride bırakıyor.

Tüfekler nerflendi mi?

Destiny 2'deki zemin, her köşede kaymayı seçen oyunculara biraz daha sağlam görünecek. Bungie, Sezon 15 başladığında Destiny 2'ye gelen bir dizi değişikliği açıkladı.

Av tüfeği Warzone'a sinirlendi mi?

İçinde Aralık 2020, R9 ateşli av tüfeği sonunda sinirlendi , ve Warzone'daki pompalı tüfeklerde denge yeniden sağlandı. Ne yazık ki, oyuncular FFAR'ın ne kadar güçlü olduğunu o ayın sonunda keşfettiler. Warzone'da yaklaşık dört aydır FFAR hakimiyeti oldu.

Warzone 2021'deki en iyi av tüfeği hangisi?

Warzone'daki En İyi Av Tüfeği: Call Of Duty: Warzone'daki Av Tüfeği Kılavuzu

  • Warzone'daki en iyi Av Tüfeği. Hemen konuya girelim - Gallo 12, Warzone 5. Sezonun en iyi Av Tüfeğidir. ...
  • Gallo 12 -Warzone Sezon 5'teki en iyi Av Tüfeği. Gallo'nun en büyük avantajı menzilidir. ...
  • R9-0. ...
  • Sokak süpürücüsü. ...
  • NASIL-12. ...
  • Köken 12. ...
  • Kurt Rogue. ...
  • Hauer.

Kırık FAMAS Tüfeği RIP...

35 ilgili soru bulundu

Warzone'daki en güçlü av tüfeği nedir?

R9-0 Warzone'daki tartışmasız en etkili av tüfeğidir. Müthiş bir yumruk atıyor ve son derece hızlı bir ateş hızıyla geliyor. Bununla birlikte, en güçlü özelliklerinden biri bir cephane eklentisinden gelir.

Jak-12 hala iyi mi?

Warzone JAK-12 av tüfeği oyuna Ekim ayında eklendi ve o zamanlar inanılmaz derecede güçlüydü. Bu kadar güçlü olmasını engellemek için kısa bir süre sonra bir nerf aldı, ama hala en iyi tüfeklerden biri Call of Duty Warzone'da ciddi bir uzun menzil potansiyeli var.

Şu anda warzone'daki en iyi AR nedir?

Warzone'daki en iyi saldırı tüfeği

  • VAL OLARAK.
  • Kilo 141.
  • AN-94.
  • Oden.
  • FN Skar.
  • FAL.
  • FR 5.56.
  • M13.

M13 nerflendi mi?

En yeni güncelleme, Modern Warfare'in AMAX'ı için daha fazla nerf (ve hafif bir güçlendirme) ve Cold War's C58 tüfeği için bir nerf içeriyor. Sezon 4 Reloaded'daki diğer Assault Rife değişiklikleri, oyundaki GRAU, Krig, M13 ve QBZ silahları için buff'ları içerir.

FAMAS Underbarrel av tüfeği sabit mi?

FAMAS saldırı tüfeğinin namlu altı av tüfeği eki büyük ölçüde kırıldı, ancak bir düzeltme yolda olduğu söyleniyor . Call Of Duty Warzone ve Modern Warfare hem çok popüler hem de keyif almaya devam ederken, serinin hayran kitlesinin bir gözü serinin bir sonraki taksitini arıyor.

Underbarrel av tüfeği ne seviyede?

Ancak FAMAS av tüfeği eklentisini almak için seviye 49 . Bu aşamada, FR 5.56 av tüfeği eklentisini donatmak için FR 5.56 ile de biraz deneyim kazanılır.

FAMAS bir buff aldı mı?

Eh, Snake Shot gücünden bir şey, son sezon 5 meraklıları sayesinde çirkin başını kaldırdı. eklendi FAMAS saldırı tüfeği olarak bilinen FR 5.56. FAMAS korkunç olduğundan, Infinity Ward, uzun mesafeli atışlar için bile son derece güvenilir hale getirmek için ona biraz menzil takviyesi vermeye karar verdi.

M13 Warzone'da iyi mi?

Warzone'daki M13 bir mükemmel yakın orta menzilli silah . ... Warzone'da M13 için oynayabileceğiniz pek çok özelleştirme seçeneği var. Belirli namlu, namlu altı ve arka tutuş seçenekleri, nişan alma hızınızı önemli ölçüde artıracak ve M13'ü yakın mesafe savaşlarında mükemmel bir rakip haline getirecektir.

Kilo nerflendi mi?

Raven Software, Dragon's Breath R9-0 ve Kilo 141'in zayıf noktalarının yanı sıra BOCW silah menzillerine yönelik güçlendirmeleri kısaca ortaya çıkardı. ... Şimdi, Raven Software'in Yaratıcı Direktörü Amos Hodge, oyunun en çok suistimal edilen silahlarının sahip olduğunu kısaca açıkladı: aslında nerflenmiş .

Ram 7 nerflendi mi?

Raven Software, RAM-7 Taarruz Tüfeği'nde değişiklik yapalı uzun zaman oldu. En son Sezon 4 dalgasında bir nerf aldı Aşağıda bulabileceğiniz silah meraklıları ve inekler: Maksimum Hasar 28'den 26'ya düşürüldü.

Warzone'daki hangi AR en çok hasarı verir?

M4A1 oyun piyasaya çıktığından beri Modern Warfare'de baskın bir Assault Rifle olmuştur. Orta derecede geri tepmesi onu en iyi tek seçim olmaktan alıkoyarken, yüksek hasarı ve geniş menzili onu Warzone'daki en çok yönlü AR'lerden biri yapıyor.

Warzone'da en hızlı öldüren AR nedir?

Warzone: En Hızlı Öldürme Süresi İçin En İyi AR Hangisi?

  • FN FAL (480 ms)
  • AK-47 (535 ms / 5.45 mühimmat = 522 ms)
  • ODEN (552 ms)
  • RAM-7 (544 ms)
  • M4A1 (576 ms)
  • Yükseliş 141 (616 ms)
  • Gri 5,56 (640 ms)
  • M13 (650 ms)

Hangisi daha iyi kilo veya M13?

Doğrudan Warzone açısından konuşursak, inanıyoruz ki kilo 141 çeşitli nedenlerle hala üstün silahtır. Bunlardan biri, silahların etkileyici menzilini ve hasar bırakma eksikliğini içerir. Bu, rakiplerinize M13'ün yetersiz kalabileceği mesafelerden lazer yapmanızı sağlar.

Jak-12 Soğuk Savaşta mı?

Tüm esnaf JAK? Modern Warfare ve Warzone, Black Ops Cold War beta hafta sonları arasında 1.28 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ile uzun zamandır beklenen JAK-12 av tüfeği oyuna eklendi ; orijinal Modern Warfare üçlemesinden reenkarne AA-12.

En iyi Jak-12 yükü nedir?

Warzone'daki en iyi JAK-12 teçhizatı

  • Namlu: FORGE TAC Çapulcu.
  • Namlu: ZLR J-3600 Torrent.
  • Lazer: 5mW Lazer.
  • Arka Kavrama: Noktalı Kavrama Bandı.
  • Mühimmat: 8-R Dragon's Breath.

Jak-12'nin ejderha nefesi var mı?

JAK-12 kategori standardı Dragon's Breath ve Slug mermileriyle donatılabilir , ilki ateşli topaklar aracılığıyla yakın mesafeden artırılmış hasar sağlar ve daha sonra paketler tek atışta 20 metreye kadar öldürme potansiyeli (Çok Oyunculu'da veya Warzone'da zırhsız düşmanlara karşı) için tek bir mermiye vurur.

Warzone'da tek atış tüfek var mı?

'Gun Doctor' P4wnyhof'un yeni videosunda, Warzone araştırmacısı tek atışta öldürebilen yeni bir pompalı tüfek teçhizatı ortaya koyuyor. 2,1 metre veya daha kısa mesafede, Origin 12 sümüklü böcek mermisi silahı tek atışta vesikalık öldürme yeteneğine sahip hale getirin. Dahası, 25 metreye kadar Origin 12, 2 atışta bir düşmanı hala indirebilir.

Dragons nefesi hala iyi Warzone mı?

Ejderhanın Nefesi turlarının dizilimi şu anda yüksek katmanlı Warzone metasında, yakın dövüş durumlarında oyuncuları tek seferde eleme olasılığı yüksek olduğundan. ... Yine de, bunlar yakın mesafeden öldürücü, orta mesafede ölümcül ve en azından herhangi bir oyuncunun cephaneliğine katkıda bulunmaya değer.

En iyi modern savaş av tüfeği nedir?

Modern Warfare tavsiyesinde En İyi Av Tüfeği: 725

Birçok oyuncu, 725'in Modern Warfare'in başlarındaki hakimiyetini hatırlıyor ve rakiplerinizin kızmasını istiyorsanız, onu iyi bir seçim haline getiriyor.

Warzone için m4 veya M13 daha mı iyi?

M4A1'e göre iyi bir hasar çıkışı ve biraz daha yavaş ateş hızıyla övünen M13 çok daha etkilidir daha uzun menziller, ancak yakın çeyrek angajmanları söz konusu olduğunda performanstan yoksundur.