Faks uygulamaları var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Wyatt Brown
Puan: 4.8/5(26 oy)

Akıllı telefonunuzu veya tabletinizi tam işlevli bir faks makinesine dönüştürün - hatta kullanımı kolay mobil uygulamamızla elektronik imzanızı çevrimiçi bir faksa ekleyin. En beğenilen Android ve iOS mobil faks uygulamaları ile eFaks , hareket halindeyken faks alabilir, düzenleyebilir, imzalayabilir ve gönderebilirsiniz.

Faks göndermek için en iyi uygulama nedir?

iOS ve Android için 5 harika faks uygulaması

  • Faks Burner. Çok sayıda faks göndermiyor veya almıyorsanız, bu iOS uygulaması tam size göre. ...
  • eFaks. Bu, iOS ve Android için uygulamalara sahiptir ve bunu masaüstünüzden de yapmanızı sağlar. ...
  • Faks Dosyası.

Faks çekmenize izin veren bir uygulama var mı?

bu eFax Android uygulaması herhangi bir eFax Plus veya eFax Pro aboneliğine ücretsiz olarak dahildir. Yeni kullanıcılar uygulamada veya www.efax.com adresinde kaydolabilir. Uygulamadan faks; email yoluyla; veya eFax web sitesinden. eFax ile sorunsuz faksın keyfini çıkarın, bir daha asla bir faks makinesine ihtiyacınız olmayacak.

En iyi ücretsiz faks uygulaması nedir?

eFaks Ücretsiz müşterilere ücretsiz gelen faks özelliği sunan birkaç hizmetten biri olması bakımından benzersizdir. Yani, kullanıcılar faks alabilir. Herhangi bir para harcamadan her ay e-posta yoluyla 10 adede kadar faks alabilirsiniz. Fakslanan belgeler 30 gün boyunca bir mesaj merkezinde saklanır ve bunları eFax'ın mobil uygulamasından görüntüleyebilirsiniz.

Cep telefonundan faks çekebilir misiniz?

Telefonunuzda bir dosya bulun, Dosyalar'a yükleyin Herhangi bir yer ve uzak dosyalardan fakslamayı seçin. Tıpkı gerçek bir faks makinesinde belge gönderir gibi, alıcı bilgilerini, gönderenin iletişim bilgilerini doldurup bir numara yazıp Faks'a basıyorsunuz. Files Anywhere, geleneksel bir kapak sayfası bile gönderir.

2021'in Android İçin En İyi 5 Ücretsiz Faks Uygulaması

23 ilgili soru bulundu

eFax hala ücretsiz mi?

14 Gün Ücretsiz . eFax, web sitemiz veya mobil uygulamamız aracılığıyla e-postanızdan faks oluşturmanıza, imzalamanıza ve göndermenize olanak tanır. Yoldan faks göndermeniz gerektiğinde yazdırma, tarama veya faks makinesi arama yok.

Faks için ücretsiz bir uygulama var mı?

Telefonunuzdan Zahmetsizce Faks Gönderin ve Alın

ücretsiz eFax mobil uygulamaları eFax hizmetiniz için mükemmel bir tamamlayıcıdır. iPhone ve iPad için faks uygulamamız ve Android için faks uygulamamız, eFax'ın tüm işlevlerini doğrudan mobil cihazınıza getirir.

Gmail'den ücretsiz faks çekebilir misiniz?

Gmail'den ücretsiz faks göndermek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyin: ... Gmail hesabınızı açın ve yeni bir e-posta başlatmak için Oluştur düğmesine tıklayın. Alıcının faks numarasını ve ardından @fax girin. artı Kime alanı ()

Google'ın ücretsiz faks hizmeti var mı?

Basit ve ücretsiz çevrimiçi faks hizmeti . ... PDF dosyanızı Google Drive'ınızdan açmanız veya bilgisayarınızdan bir PDF dosyası seçmeniz yeterlidir, biz de onları Faks olarak dünyadaki herhangi bir faks numarasına gönderebiliriz. Mevcut hizmet, hesap başına ayda 5 sayfa sınırlamasına sahiptir.


Sabit hat olmadan faks gönderebilir miyim?

Evet, sabit hatlı bir telefon hattı olmadan bir faks numaranız olabilir . Çevrimiçi bir faks hizmeti, internet üzerinden eriştiğiniz bir faks numarasını barındırabilir. Bir faks numarasına sahip olmak ve bir faks makinesini (veya faks yazılımı olan bir bilgisayarı) kullanmak için bir sabit hatlı telefon hattına ihtiyacınız olacaktır. ... Faks sinyali taşıyamaz.

iPhone'umla faks gönderebilir miyim?

Fakslar doğrudan iPhone'dan gönderilemez telefon numaralarını faks makinelerine veya tam tersi. Çalışması için üçüncü taraf bir faks uygulamasına veya internet hizmetine ihtiyacınız olacak. Ancak merak etmeyin, iPhone'unuzdan faks göndermeyi çok hızlı ve kolay hale getirmek için tasarlanmış birçok seçenek var.

Nasıl ücretsiz faks gönderebilirim?

  1. Ücretsiz Uygulamayı İndirin. Telefonunuzu kullanarak faks göndermek için App Store veya Google Play Store'dan ücretsiz eFax Mobil Uygulamasını edinin.
  2. Yeni Faks Oluşturun. Uygulamayı açın ve başlamak için 'Faks Gönder'i tıklayın.
  3. Alıcınızı seçin. ...
  4. Eklerinizi Yükleyin. ...
  5. Gönder'e basın, işte bu kadar!

Apple'ın faks uygulaması var mı?

Fotoğraf Taraması hem iOS hem de Android için kullanılabilir. Taramak istediğiniz bir fotoğrafın üzerinde telefonu tutarak kullanıyorsunuz. PhotoScan dört beyaz nokta sunacaktır.


iPhone faks Uygulamaları Güvenli mi?

iFax iPhone veya iPad'inizi taşınabilir bir faks makinesine dönüştüren ilk ve orijinal faks uygulamasıdır. ... iFax, 256-bit SSL uçtan uca şifreleme ve %100 güvenli iletimle HIPAA uyumlu fakslama sunar, bu da iş ve kişisel belgelerinizi dünyanın her yerinden fakslamayı kesinlikle güvenli hale getirir.

Google'ın bir faks uygulaması var mı?

MerhabaFaks Google Apps kullanıcıları düşünülerek tasarlanmıştır. HelloFax'ın kusursuz entegrasyonu, Google Drive'ınızı bir faks makinesine dönüştürür. HelloFax, belgeleri imzalamayı ve çevrimiçi faks göndermeyi kolaylaştırır. Belgeleri bir daha asla yazdırmanız, imzalamanız ve fakslamanız gerekmeyecek!

Google'dan nasıl faks gönderirim?

Gmail'de faks nasıl gönderilir

  1. Gmail hesabınızı açın.
  2. Oluştur'u tıklayın.
  3. Bir konu satırı ve e-posta gövdesi kopyası girin.
  4. Yerel sürücünüzden veya Google Drive'dan fakslanacak belgeyi ekleyin.
  5. 'Kime' alanına alıcının ülke kodu+faks olarak ifade edilen faks numarasını girin, örneğin
  6. Gönder'e basın.

Gmail faks güvenli mi?

Belge dönüştürüldüğünde, bir e-postaya ek olarak eklenir ve ardından Gmail hesabınıza gönderilir. Buradan istediğiniz gibi indirebilir, okuyabilir veya yazdırabilirsiniz. Bu işlemin tamamlanması yalnızca birkaç saniye sürer ve %100 güvenli (geleneksel fakstan bile daha fazlası!).


Faks makinesi olmadan nasıl ücretsiz faks gönderebilirim?

Faks makinesi veya telefon hattı olmadan çevrimiçi ücretsiz faks gönderin

Faks Gönder bölümüne gidin ve Alıcının faks numarasını Kime alanına girin (ülke kodu + alan kodu + faks numarası) Fakslamak istediğiniz belgeleri eklemek için Metin Ekle veya Dosya Ekle düğmelerine tıklayın. Faksınızı hemen gönderin ve onay e-postasını bekleyin.

Elektronik olarak nasıl faks gönderirim?

E-posta ile Faks Gönderme

  1. Yeni bir e-posta oluşturun ve alıcının faks numarasına ve ardından @efaxsend.com adresine gönderin.
  2. Kapak Mektupları isteğe bağlıdır. E-postanın gövdesine Konu Satırını ve herhangi bir Mesajı girin. ...
  3. Faksınız ve ön yazınız alıcınızın faks makinesine teslim edilecektir. Bu kadar basit!

E-postadan faks gönderebilir misiniz?

adresinden bir faks gönderin. Faks. Artı web sitesi , iOS veya Android uygulaması, Google Dokümanlar veya Gmail ve Outlook gibi e-posta hizmetleri. ... Alıcı faks numarasını girin ve ardından göndermek istediğiniz belgeyi ekleyin. Faks.

Faks makinesi olmadan nasıl faks gönderirim?

Faks modem veya telefon hattına sahip olmanıza veya herhangi bir ek yazılım yüklemenize gerek kalmadan, Windows, macOS veya Linux çalıştıran bilgisayar veya dizüstü bilgisayarlarda faks alabilirsiniz. Sadece FAKS'ı açın. DAHA FAZLA web uygulaması herhangi bir internet etkin web tarayıcısında, Arşiv'e gidin ve alınan fakslarınızın listesine erişin.


iPhone için ücretsiz bir faks uygulaması var mı?

Faks Yazıcı - Ücretsiz iOS Faks Makinesi (Faks gönderme ve alma.) Faks Yazıcı iPhone/iPad/iPod'unuzu bir faks makinesine dönüştürür. Tamamen ÜCRETSİZ olarak başlayabileceğiniz mevcut tek uygulama. ... Belgeleri kolayca imzalayabilir, formları doldurabilir ve yazdırmadan geri fakslayabilirsiniz.

İnternet üzerinden faks göndermek güvenli midir?

Çevrimiçi faks güvenlidir . Çevrimiçi faks hizmetleri, diğer iletişim biçimleri kadar güvenlidir , daha güvenli değilse. Bazı faks hizmeti sağlayıcıları, ekstra koruma için gelişmiş güvenlik seçenekleri bile sunar.

En ucuz eFax hizmeti nedir?

İşte eFax fiyatlandırma yapısına genel bir bakış:

  • eFax Plus — ayda 16,95 dolar.
  • eFax Pro — aylık 19,95 dolar.
  • Ücretsiz — 0 ABD doları
  • Temel — Ayda 5,99 ABD doları (yıllık planla 4,99 ABD doları)
  • Premium — aylık 11,99$ (yıllık planla 9,99$)
  • İşletme — Ayda 19,99 ABD doları (yıllık planla 14,99 ABD doları)