Fairbanks'i arabasız ziyaret edebilir misiniz?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Diamond Feil
Puan: 4.5/5(38 oy)

Fairbanks kesinlikle toplu taşıma araçlarıyla tanınmaz, ancak bu, etrafta dolaşamayacağınız anlamına gelmez. Fairbanks'te kendi aracınız olmadan bir sezon mükemmel bir şekilde yapılabilir . Biraz yaratıcılık uzun bir yol kat eder ve turizm altyapısından yararlanmak her türlü macerayı açabilir.

Fairbanks'i arabasız gezebilir misin?

Fairbanks'te dolaşmanın en iyi yolu arabayla veya MACS Transit'i kullanma , şehrin otobüs sistemi. Çoğu ziyaretçi Fairbanks'a trenle gelir, ancak çoğu şehir merkezinin sadece 8 mil güneybatısında bulunan ve MACS Transit'in sarı hattıyla erişilebilen Fairbanks Uluslararası Havalimanı'na (FAI) uçar.

Alaska'da arabasız seyahat edebilir misiniz?

Alaska'da arabasız dolaşmak

Alaska Demiryolu ve Park Connector otobüs servisi Alaska'daki belli başlı siteler arasında geçiş yapmayı kolaylaştırın. Her ikisinin de düzenli programları vardır ve bu seçeneklere binmek, arkanıza yaslanıp rahatlayabileceğiniz ve manzaranın keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir; sürüşü başka birine bırakır!

Fairbanks'in otobüs sistemi var mı?

Metropolitan Area Banliyö Sistemi (MACS) Transit Fairbanks North Star Borough'un sabit hatlı otobüs sistemi . Sistem, 1977'de Fairbanks kentsel bölgesine hizmet veren iki güzergahla başladı. ... Sistem şu anda sekiz güzergahta çalışıyor ve her yıl yaklaşık 500.000 mil yol kat ediyor.

Fairbanks'te toplu taşıma var mı?

Fairbanks teklifleri çeşitli kara ve kapsamlı toplu taşıma seçenekleri Tüm yerel ulaşım ihtiyaçlarınız için.

Yağmurlu Günlerde Yeterli Şarj Olmaması + Van'da Oturan Arkadaşlar | Otopark Van Life

15 ilgili soru bulundu

Fairbanks ile Denali arabayla seyahat ne kadar sürer?

Tren Anchorage'dan Denali'ye 8 saat sürüyor ve 4 saat Fairbanks'ten.

Denali'de arabasız nasıl gezilir?

Üç tip ücretsiz otobüs çalışır Denali Park Yolu'nun halka açık kısmı. Bunlar, aracı olmayan veya aracını geride bırakmak isteyenlerin çeşitli tesisler, parkurlar, kamp alanları ve günlük kullanım alanları arasında seyahat etmelerini sağlar. Bunların hepsi ücretsizdir ve hiçbiri rezervasyon gerektirmez.

Fairbanks'tan Denali'ye otobüs var mı?

Evet, Fairbanks, AK - Downtown Hotels'den kalkan ve Denali Park Duraklarına gelen direkt otobüs var . Hizmetler günde bir kez hareket eder ve her gün çalışır. ... Fairbanks ile Denali (İstasyon) arası 85 mil. Yol mesafesi 123.3 mildir.

Kışın Fairbanks'e nasıl gidilir?

İster buzda ister karda olsun, Fairbanks serin kalmak için en iyi yerlerden biridir. Kayak, buz şekillendirme, curling ve kar motosikleti burada bulacağınız seçeneklerden sadece birkaçı.

Alaska'da otobüs var mı?

Alaska Otobüs Şirketi

Alaska Otobüs Şirketi'nden birine atlayın 27 kişilik servis otobüsleri ! Bu yaz servisi sadece pazartesiden cumaya çalışır. 5 saatlik rota, Girdwood, Cooper Landing ve Soldotna'da durarak Anchorage havaalanı ile büyüleyici Homer kasabası arasında her iki yönde de çalışır.

Alaska konumunda araba kiralamanın en ucuz yolu nedir?

Alaska'daki en ucuz araba kiralama şirketi hangisidir? Alamo son 72 saatteki verilerimize göre Alaska'daki en ucuz araç kiralama şirketidir. Alamo'da günlük 32$'a kadar düşük fiyatlar bulabilirsiniz. Major Agency, son zamanlarda günlük 34 $ gibi düşük fiyatlara sahip olan bir başka uygun fiyatlı kiralama şirketidir.

Anchorage'ı ziyaret ederken arabaya mı ihtiyacınız var?

Tüm tatilinizi Anchorage şehir merkezinde geçirmeyi planlamıyorsanız, bir araba faydalı olacak . Şehrin kendisi 1.000 mil kareden fazla bir alana yayılıyor ve uzaktaki vahşi alanlara yalnızca araba ile erişilebilir.

Kuzey Kutbu Fairbanks'tan ne kadar uzakta?

Kuzey Kutbu bulunur 14 mil güneydoğu Fairbanks, AK Richardson Otoyolu üzerinde. Anchorage, AK'nin 386 mil kuzeyinde ve Seattle, WA'nın 2.347 mil kuzeybatısında yer almaktadır.

Anchorage'da arabasız ne yapabilirsiniz?

  • Bir mekik yakalayın. Birçok Anchorage oteli, Ted Stevens Anchorage Uluslararası Havaalanı'na çift yönlü servis hizmeti sunmaktadır. ...
  • Bisikletle keşfedin. Anchorage'ın en önemli simge yapılarından ve manzaralı manzara noktalarından bazılarına şehrin geniş patika sistemi üzerinden erişilebilir. ...
  • Treni yakalamak. ...
  • Bir yürüyüş turunun tadını çıkarın. ...
  • Bir araç paylaşımını işaretleyin.

Chena Kaplıcaları Fairbanks'ten ne kadar uzakta?

Fairbanks'ten Chena Hot Springs Resort'taki yolun sonuna kadar olan yolculuk 56,5 mil . Yaklaşık bir saatte sürebilirsiniz, ancak duraklar için daha fazla zaman ayırın.

İnsanlar Fairbanks kışında nasıl giyinir?

Birçok Alaskalı giymek ister aşağı veya polar yelek kolları daha az engellenmiş halde bırakırken vücut çekirdeğini ısıtmaya yardımcı olmak için. Aşırı soğuk günler için polar pantolonlar veya kalın uzun iç çamaşırı altları kullanışlı olabilir. Çok ısınmayın.

Fairbanks'te kaç gece kalmalıyım?

Minimum konaklama

1 gün/2 gece . Çoğu gezgin trenle akşam 8'de gelir ve Fairbanks'ta en az bir tam gün geçirmek isteyeceksiniz.

Fairbanks'ten Denali'ye arabayla gidebilir misin?

Park kolay bir sürüş, iki saatten biraz fazla veya Fairbanks'ten dört saatlik bir tren yolculuğu. Denali Park Yolu'nu kendi aracınızla 14 mil ilerleyin veya tur otobüsü ile parkın derinliklerine yolculuk yapın. ... Parkta, aktiviteler, yemek, alışveriş, konaklama, hizmetler ve ulaşım, gezginler kadar çeşitlidir.

Anchorage veya Fairbanks'i ziyaret etmek daha mı iyi?

Fairbanks ve Anchorage arasındaki gerçek gezginlerin seyahat maliyetlerini karşılaştırdığımızda şunu görebiliriz: Fairbanks daha pahalı . Ve Anchorage sadece çok daha ucuz değil, aynı zamanda çok daha ucuz bir destinasyon. Yani, Anchorage'a seyahat etmek, genel olarak daha az para harcamanıza izin verir.

Fairbanks Alaska ziyaret etmeye değer mi?

Fairbanks, Alaska'nın İç ve Kuzey Kutbu'nun merkezidir ve birinci sınıf konaklama ve restoranlar, müzeler, konserler, tarihi yerler , Alaska Yerli kültürü ve Alaska vahşi doğasına erişim. Ayrıca güneşin hiç batmadığı inanılmaz uzun yaz günleriyle ünlüdür.

Denali ve Fairbanks arasında görülecek yerler neler?

İşte bu tarihi ve ünlü otoyol boyunca durmak ve uzanmak için en sevdiğimiz yerlerden birkaçı.

  • Parklar Otoyolu hakkında. ...
  • Vasila. ...
  • Nancy Lake State Rekreasyon Alanı. ...
  • Söğüt. ...
  • Talkeetna. ...
  • Igloo. ...
  • Cantwell. ...
  • Denali Milli Parkı.

Denali seyahate değer mi?

Denali Milli Parkı'nı ziyaret edenlerin %57'si buna değdiğini söylüyor . Bu insanların %90'ı Denali'ye araba kiralamasını ve servis otobüsüne binmesini tavsiye ediyor. Ancak Denali Milli Parkı'nı tavsiye etmeyenlerin %80'i Denali'nin bir aile gezisi için buna değmediğini söylüyor.

Denali'yi kaç gün ziyaret edin?

Herhangi bir havaalanından veya büyük şehirden uzakta bulunan Denali, bir vahşi doğa parkıdır. Parka ulaşmak birkaç saat (hatta bir günün çoğu) sürebilir, bu nedenle en az bir seyahat programı planlamanızı öneririz. 2 gece size bir tam gün ve diğer iki günün bir kısmını veren bölgede.

Denali parkında arabaya mı ihtiyacınız var?

Bununla birlikte, Denali'ye vardığınızda bir araba gerçekten bir zorunluluk değildir, bu yüzden bunun yerine treni park girişine götürmeyi düşünün . Alaska Demiryolu'nun Denali Star'ı, parkı Anchorage ve Fairbanks'e bağlar ve yaz sezonunda (Mayıs ortasından Eylül ortasına kadar) Denali'nin girişinde durur.