Orijinal ff7'de fısıltılar var mıydı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Dorcas Kovacek
Puan: 4.4/5(3 oy)

Yine de kapsamlı bir araştırmacı, Fısıltıların boyunca ortaya çıktı orijinal FF7 dahil olmak üzere FF7 derlemesi. YouTuber Sleepezi, Sephiroth göründüğünde Midgar otoyolunun sonunda Bölüm 18'deki sahneyi aydınlatıyor.

Orijinal ff7 sesli mi?

Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase, kısa süre önce İngiliz seslendirme oyuncularını yeniden düzenleme kararı hakkında yorum yaptı. IGN'ye şunları söyledi: Orijinal oyun açıkça hiç seslendirme yapmamıştı . Derlemedeki ikinci çalışma olan Final Fantasy VII: Advent Children adlı devam filmi ile başlayan karakterler için oyuncuları kullanmaya başladık.

Üç fısıltı ff7 kim?

Bunun yerine, daha küçük üç Fısıltı ile karşılaşacaksınız – Fısıltı Kırmızısı, Fısıltı Yeşili ve Fısıltı Sarısı .

Plaka orijinal ff7'ye mi düştü?

Orijinal süreklilik

Plakanın düşüşü. Don Corneo'nun yardımıyla Shinra, Sektör 7'yi şu şekilde tanımladı: Avalanche'ın tabanı ve plakayı ezmeyi seçti . 'Prevent the Fall of the Plate'de Cloud, Tifa ve Aerith, Avalanche'ın Shinra ile savaşmasına yardım etmek için üsse döndü.

Zack orijinal ff7'de miydi?

Orijinal senaryoda Zack yoktu Final Fantasy VII, ancak yalnızca senaryo yazarı Kazushige Nojima, özellikle de Cloud Strife'ın arka planıyla ilgili olarak arsaya biraz gizem eklemeye karar verdiğinde yaratıldı.

Fısıltılar Nelerdir? - Final Fantasy 7 Remake Açıklama ve Spekülasyon

41 ilgili soru bulundu

Bulut, Tifa'ya aşık mı?

Cloud, Tifa'ya mı yoksa Aerith'e mi aşık? Bulut ile gerginlik var ama onunla asla romantik bir ilişki kurmaz . Tifa ve Cloud, Kuzey Krateri'ne girmeden önceki gece aşklarını tamamlar. Oyunun sonunda kesinlikle bir çift oldular.

Cloud, Zack'ten daha mı güçlü?

Hem Zack hem de Cloud çok güçlü dövüşçülerdir. ... Ancak, tamamen Cloud'un becerilerini geliştirmek için daha fazla zamanı olduğu için, Zack ise daha erken öldüğü için, Cloud, Zack'ten biraz daha güçlü oluyor . Ölümüne bir dövüşte, büyüdeki uzmanlığına ve olağanüstü dayanıklılığına rağmen Zack, Cloud'a yenilecekti.

midgar kaç yaşında

Midgar sadece otuz bir yaşında zamana kadar yok edilir.

Cait Sith ff7'nin yeniden çevriminde mi?

sonra şaşırtıcı kamera hücresi Final Fantasy 7 Remake Part 1'de Cait Sith'in tanıtımı, Shinra'nın sırlarına ve daha fazlasına ışık tutacak şekilde ayarlandı. Final Fantasy 7 Remake, orijinal oyunun planında, bazıları diğerlerinden daha şifreli olan bir dizi değişiklik yaptı.


yuffie ff7 remake'de mi?

Tüm paylaşım seçenekleri: Final Fantasy 7 Remake Intergrade'de Yuffie anti-Bulut . Final Fantasy 7 Remake Episode Intermission, Cloud Strife'ın buster kılıcını alıp Yuffie Kisaragi'nin devasa shuriken'iyle değiştirir. PlayStation 5'e özel yeni DLC kampanyası sadece birkaç değerli saat sürüyor...

Bulut neden fısıltılarla savaşır?

Kaderin belirttiği gibi, Cloud'un her zaman ikinci bombalama görevinin bir parçası olması gerekiyordu, çünkü onu Aerith'e götüren bir olaylar zincirini belirledi. Fısıltılar görünüyor Jessie'nin bacağını yaralayarak gitmesini engellemek için müdahale ve bu nedenle Cloud'u onun yerine gitmeye zorlar.

Bulut neden fısıltılarla savaştı?

Sephiroth, Cloud'u bir metafizik 'yaratılışın sınırı' olarak adlandırdığı boyut, onunla birlikte yeni bir kader oluşturmasını ister. ... Sephiroth, kadere meydan okuma isteğiyle motive olur ve Cloud ve arkadaşlarını yeni bir geleceğe giden yolu açmak için Fısıltılarla savaşmaya teşvik etmiş gibi görünür.

Sephiroth nerede?

Profil. Sephiroth'un etkisi. Sephiroth'un kalıntıları Kadaj, Loz ve Yazoo'dur. Kadaj, Sephiroth'un nefret ve öfkesinin temsilidir. ve lider olarak görev yapmaktadır.


Red 13 ölümsüz mü?

Red XIII, 'Bölüm: Nanaki'de merkez karakterdir. ... Vincent kendisinin ölümsüz olduğunu ortaya koyuyor , yani Nanaki'den bile daha uzun yaşayacak.

Bulut'un arkadaşı kim?

Final Fantasy VII'de, Zack sadece onu Cloud Strife ile neredeyse aynı olarak gösteren geri dönüş dizilerinde görünür, ancak Final Fantasy VII Derlemesi karakterini genişletir. Zack, Shinra Electric Power Company için çalıştıkları süre boyunca 1. Sınıf bir ASKER ve Cloud'un en iyi arkadaşıdır.

Sephiroth'un neden tek kanadı var?

Sephiroth, Jenova hücreleriyle dolu bir fetüstü ve bu onu diğer insanların ötesinde güçlendirdi. ... Sephiroth'un kanatları Nihai form, 'Daha Güvenli Sephiroth', Jenova ile füzyonunun bir sonucudur. , bu yüzden tek siyah kanadı var.

Cait Sith kötü mü?

Evet, Cait korkunç bir karakter . Hikayeye katkısı neredeyse yok, dövüş yeteneği gülünç derecede kötü ve tasarımı korkunç.


Cait Sith'i kim kontrol ediyor?

Reeve Tuesti Shinra'daki Kentsel Gelişimin başıdır ve Cait Sith'i gerçekten kontrol eden odur. Sith'i kendi iradesinin bir uzantısı olarak kullanarak, Bulut'a yardım etme ve gezegeni koruma hedeflerini gerçekleştirebilir. Reeve, gözaltına alındıktan sonra bile Cait Sith'i kontrol etme yeteneğine sahiptir.

Ne oldu Cait Sith?

Robot olarak, Cait Sith, Black Materia'yı almak için kendini feda etmeyi teklif ediyor ve parti ona veda ederken, Aerith ona son bir kez servetini söylemesine izin verir. Cait Sith tapınakta ezilir, ancak Reeve hazırlanır ve orijinaliyle aynı olan ikinci bir Cait Sith birkaç dakika sonra gelir.

Midgar, FF7'deki tek şehir mi?

Final Fantasy 7 Remake'in ilk bölümü yalnızca Midgar'da gerçekleşiyor ve oyuncuların mega şehir hakkında biraz arka plana ihtiyacı olabilir. Final Fantasy 7 Remake, Square Enix'in orijinal oyunun kapsamını büyük ölçüde artırdığı için, aslında remake projesinin sadece ilk kısmı.

Midgar'ın boyu kaç?

Yeniden yapılanmaya göre, Midgar js gecekonduların 300 metre yukarısında önceki taksitler (Crisis Core bundan açıkça bahseder) Midgar'ı gecekondulardan sadece 50 metre yukarıda olarak listeler. Final Fantasy 7: Crisis Core'da e-postalardan biri de Midgar'ın yüzeyden 50 metre yukarıda olduğunu belirtiyor.


Midgar bir distopya mı?

Midgar, özelleştirilmiş ekonomilerde çalışanları tuzağa düşüren bu yekpare şirketlerin kehanet niteliğindeki distopik mecazının somutlaşmışı olarak ufuk çizgisine karşı duruyor. ... Midgar vatandaşları için ürkütücü olan Shinra'nın hayatlarının her alanına nüfuz etmesi.

Kim daha güçlü Cloud veya Sephiroth?

Cloud Strife, Final Fantasy VII'nin sonunda Sephiroth'u kelimenin tam anlamıyla yenmesinden başka bir sebep olmasa da, kesinlikle listeye giriyor. Yine de, fiziksel olarak Sephiroth'tan daha güçlü olması gerekmez . Cloud, oyunun çoğunu becerilerini geliştirmek için harcar ama aynı zamanda zihnini de seviyelendirir.

En güçlü Final Fantasy karakteri kimdir?

Final Fantasy: Lore'a Göre Serideki En Güçlü 10 Kötü Adam

  1. 1 Sephiroth (Final Fantasy VII)
  2. 2 Palazzo Brush (Final Fantasy VI) ...
  3. 3 Yu Yevon (Final Fantasy X) ...
  4. 4 Kaos (Final Fantasy I) ...
  5. 5 Ultimecia (Final Fantasy VIII) ...
  6. 6 Karanlığın Bulutu (Final Fantasy III) ...
  7. 7 Exdeath (Final Fantasy V) ...

Bulut bir klon mu?

Bulut hiç bir klon değildi , onu kontrol etmek için Sephiroth'un bir hilesiydi. Gerçekte kim olduğunu bilmeyen Cloud kolayca kandırıldı. Jenova esasen kendini Shinra Corp'tan mı çaldı?