Tkam'da kimin evi yanar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Kody Ritchie IV
Puan: 4.4/5(21 oy)

Bayan Maudie'nin ev yanıyor. Komşular mobilyalarını kurtarmasına yardım eder ve itfaiye aracı yangının diğer evlere yayılmasını önlemek için zamanında gelir, ancak Bayan Maudie'nin evi yanar.

Bülbülü Öldürmek için kimin evi yanar?

Bayan Maudie'nin ev yanıyor. Komşular mobilyalarını kurtarmasına yardım eder ve itfaiye aracı yangının diğer evlere yayılmasını önlemek için zamanında gelir, ancak Bayan Maudie'nin evi yanar.

Bayan Dubose'un evi mi yandı?

Alışılmadık bir şekilde, kış özellikle soğuktur ve kar yağmaya başlar. Scout daha önce hiç kar görmemiştir ve çocuklar bir kardan adam yapmaya çalışırlar. O akşam Bayan Maudie'nin evi alev aldı ve tamamen yıkıldı .

Kimin evi yanıyor Atticus neden bu kadar endişeli?

Ne zaman Bayan Maudie'nin Acı soğuk bir kış gecesinde evi alev alır, Atticus ve komşuları tatlı komşuları için endişelenir. Ayrıca Finches, yangının kendi evlerine ve diğer evlere sıçramasından çok endişe duyuyor. Bayan Maudie'nin evinde yangın çıktıktan kısa bir süre sonra, Atticus çocuklarını uyandırır.

Bayan Maudie evinin yanmasına neden sevindi?

Bülbülü Öldürmek filmindeki yangından sonra, Bayan Maudie'nin bir olumlu görünüm talihsiz durumu hakkında ve evinin yanmasına seviniyor. Bunu, ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyan daha küçük bir eve ve daha büyük bir bahçeye sahip olmak için bir fırsat olarak görüyor.

Evim Yandı

42 ilgili soru bulundu

Bayan Maudie evi yandığında ne dedi?

Maudie çocuklara eski evinin yanmasından memnun olduğunu söyler ve zaten hep daha küçük bir ev istediğini söyler. Jem, Bayan Maudie'ye yangının nasıl çıktığını sorduğunda, 'Bilmiyorum Jem. ... Dün gece saksı bitkilerim için ateş yaktım. (Lee 46).

Bayan Maudie şimdi kiminle kalıyor?

8. bölümde, Atticus çocuklara Bayan Maudie'nin yanında kalacağını söyler. Bayan Stephanie Crawford , Scout'un bildiği başka bir komşu 'mahallenin azarlaması'dır (bölüm 1). Dürüst ve açık sözlü Bayan Maudie ile keskin bir tezat oluşturuyor; aslında o sadece bir dedikodu iken yerel bilgisiyle gurur duyuyor.

Bay Radley öldü mü?

Radley Karakter Analizi. Jem çocukken ölür , ama Jem, Scout ve Dill onu yaz dizilerinden birinde bir karakter olarak diriltiyor. ...

Atticus davayı kaybetti mi?

Duruşma Tom Robinson'ı hedef alsa da, başka bir anlamda yargılanan Maycomb'dur ve Atticus sonunda davayı kaybeder , siyahları renkli balkonlara hapseden ve Bob Ewell gibi aşağılık, cahil bir adamın sözünün...


Atticus neden avlanmayı reddediyor?

Atticus avlanmaz çünkü incitmek yerine yardım etmeyi tercih ediyor . Scout, babasının diğer babalardan farklı olduğunu açıklamak için elinden geleni yapar. Yaşlıdır ve canlıları çok önemser. Avcılık konusunda izlenimleri, avlanmadığı ve bu onu sıkıcı hale getirdiği yönündedir.

Atticus'un takma adı neydi?

Aslında, Atticus'a lakabını hatırlatıyor - ' Tek atış Finch. '

Jem 7. Bölümün sonunda neden ağladı?

Yedinci Bölümde Jem ağlıyor Bay olduğunu anlayınca Radley ağaçtaki düğüm deliğini yapıştırdı Ölmekte olduğu için değil, Boo'nun çocuklara hediyeler bırakmasını engellemeyi amaçladığı için. Bu, Radley'lerin Boo'yu dünyadan nasıl kopardığının bir başka örneği.

Scout'u küfür ettiği için kim cezalandırdı?

(İronik olarak, Finch ailesinin bir zamanlar köle sahibi olması, Atticus'un Tom'u savunmasını çok daha asil kılıyor.) Lee, Scout'un onunla yüzleşmesinde jürinin Tom'a nasıl davranacağını önceden haber veriyor. Jack Amca . Jack Amca, Scout'u hikayenin kendi tarafını duymadan cezalandırır. 'Duruşmasında' suçu kanıtlanana kadar suçluydu.


Bülbülü Öldürmek filminde Scout'un elbisesi neyi simgeliyor?

İzci elbiselerden nefret eder. Bülbülü Öldürmek'in çekildiği dönemde, elbiseler ve etekler bayanlar için en uygun elbiseydi. İzci çoğunlukla erkek çocuk kıyafetlerini giyer ki bu da toplumsal normları reddetmesi . Onun inatçılığını gösterir.

Atticus'un yaşı kaç?

Bülbülü Öldürmek İçin, Atticus Finch neredeyse elli Tom Robinson'ı savunmak için ilk atandığında.

Bülbülü Öldürmek için Kardan Adam neyi temsil ediyor?

Romandaki kardan adam temsil eder. siyah bir kişinin beyaz olmadığı sürece kabul edilmediği ve Tom Robinson'ın yargılanması . Jem bol miktarda kar olmadığını fark etti, bu yüzden kardan adamı yapmak için çamur kullanmaları ve ardından karla örtmeleri gerekecekti. ...

Atticus kaybedeceğini biliyor muydu?

Uzman Cevapları

Atticus ona kazanıp kaybetmeyeceğini bilmediğini söyler. . Scout, Atticus'u bitkin olarak tanımlar.


Cunningham'lar neden Tom'un beraat etmesini istedi?

Macomb'un 'üst sosyal yapısının' bir parçası değiller. Lee'nin 'suçsuz' kararı olarak Cunningham'ı seçtiğini hissediyorum çünkü Tom Robinson'ın durumunun adaletsizliğiyle daha kolay ilişki kurabilir. . Aşağılanmanın nasıl bir şey olduğunu biliyor ve Macomb halkının nasıl olduğunu biliyor.

Alexandra Teyze neden Scout'u Walter'la birlikte istemiyor?

Alexandra Teyze buna inanıyor üst sınıf aileler alt sınıf ailelerle kaynaşmamalı ve Scout'un Walter'ın kötü alışkanlıklarını öğreneceğinden korkmalı . Cunningham ailesini onlardan aşağı görüyor ve iyi huylu bir çocuk olmasına rağmen Scout'un Walter ile oynamasını yasaklıyor.

Boo Radley'de otizm var mı?

Şaşırtıcı bir şekilde, Boo'nun otizmi onun gücüdür Romanın sonunda, sadece son derece zeki ve aşırı farkında olduğu için değil, aynı zamanda içgüdüsel olarak Scout ve Jem'i kurtardığı için.

Bay Radley'i kim öldürdü?

Scout, Bay Radley'nin nasıl vefat ettiği konusunda fazla ayrıntıya girmese de, onun ya doğal sebeplerden ya da hastalıktan öldüğü varsayılabilir. bu pek olası değil yuh babasını öldürdü çünkü tutuklanacaktı ve Bay Radley'in ölümü ani olacaktı.


Bay Radley oğlunu seviyor muydu?

Boo anlaşılması zor olsa da, hikayeden açıkça görülüyor ki çocuklara büyük bir sevgi besler . Bir noktada, Radley arazisindeki bir meşe ağacının budak deliğine Scout ve Jem için hediyeler bırakır.

Scout Jem ve Dill kimlerin ara sıra gülüştüklerini duydu?

Bir önceki cevabın belirttiği gibi, evin içinden gelen kahkahalar muhtemelen Boo Radley kapısının dışındaki çocukların tuhaflıklarını izlerken güzel bir kahkaha atıyor. Scout, Jem ve Dill'e bunu duyduğunu asla söylemez; onu kendine saklıyor.

Bayan Maudie neden Radley evinin hüzünlü bir ev olduğunu düşünüyor?

Bayan Maudie, Radley evinin 'üzücü bir ev' olduğunu söylediğinde, bir süre önce şunu demek istedi: Boo Radley nazik, sıcak, arkadaş canlısı ve açıktı ve şimdi , topluluk Radley ailesindeki olaylardan emin değil. Boo, muhtemelen birkaç yıl ve saatlerce süren bu tür sosyal hapsin ardından sosyal olarak çılgına dönmüştür.

Bayan Maudie neden Boo Arthur'u aradı?

Bayan Maudie, Scout'a şunu söyler: Arthur 'Boo' Radley kibar bir çocuktu ve ona Radley ailesi hakkında biraz bilgi veriyor. . Arthur'un deliden çok üzgün olduğunu düşünüyor gibi görünüyor.