Salıncak evi taşındı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Rosanna Wintheiser
Puan: 4.3/5(39 oy)

Sway House resmen aylardır bitti .Bryce'ın evden taşınma kararı, Sway House'un önemli bir yıldız gücü kaybettiğinin sinyalini verse de, evin resmi olarak bir süredir sona erdiği görülüyor.

Salıncak Evi dağıldı mı?

Eylemlerimizde var. Onu geride bırakmak imkansız.' Ve Aralık ayında Johnson, PEOPLE'a şunları söyledi: grup dağılırken , birçoğu hala birlikte yaşamaya ve çalışmaya devam ediyor. 'Herkesin ilgilendiği ve kimin başı belaya girdiğine göre ayrılmaya karar verdik' dedi.

Sway House neden ayrılıyor?

Sway House üye olarak Josh Richards, Anthony Reeves, Kio Cyr, Griffin Johnson, Bryce ve Jaden Hossler ile başladı. Yine de, Jaden, Griffin ve Josh, kendi kariyerlerini sürdürmek için gruptan ayrıldı.

Evden kim taşındı?

Yakın tarihli bir TikTok videosunda, Bryce evden çıktığını açıkladı. Video, ayrılacağını onayladıktan birkaç gün sonra geldi.

Sway House'dan kim ayrıldı?

Üye Bryce Hall şimdi Twitter üzerinden basit bir mesajla onayladı: Ayrılmasının ardındaki hikaye hakkında daha fazla ayrıntı vermese de Sway'den ayrıldım. Bazı hayranlar şaka olup olmadığını merak ederken, diğerleri evin gerçekten sona eriyor gibi göründüğü haberiyle hemen üzüldü.

SWAY EVİNİ BİTİRDİM VE SONRA...

35 ilgili soru bulundu

Sway House'un sahibi kim?

LA mahallesinde başka bir TikTok kolektifi var ve adı Sway House. Liderliğinde Bryce Salonu , Sway House, sosyal medya platformunda milyonlarca takipçisi olan altı kişiye ev sahipliği yapıyor ve hepsi TalentX tarafından yönetiliyor.

Hype House'un sahibi kim?

Kolektifin Los Angeles evinde birlikte yaşayan üyelerinin toplam takipçi sayısı 126,5 milyon. Hype House'un yaratılışı Aralık 2019'da TikTok yıldızlarıyla duyuruldu. Thomas Petrou, Daisy Keech, Alex Warren ve Chase Hudson (aka Lil Huddy) kurucu ortak olarak hizmet vermektedir.

Hype House 2021'de kimler var?

Hype House sakinleri daha sonra COVID-19 için negatif test etti. 22 Nisan 2021'de Netflix, Hype House'da bir realite dizisi yayınlayacaklarını duyurdu. Annon, Dragun, Gomez, Hudson, Merritt, Petrou, Warren ve Wright.

Charli D'Amelio yutturmaca evinde mi?

Charlie ve Dixie D 'Amelio, Hype House'un iş dünyasından resmen ayrı. , kız kardeşler için temsilciler söylüyor. Drama 2020'de Hype House'u sarstığından ve hem Charli hem de Dixie artık resmi Hype House kanallarında görünmediğinden, hayranlar son zamanlarda bu ayrılığın farkına vardılar.


Hype House 2021 nerede?

Hype House, hem içerik oluşturucu topluluğa hem de konağın fiziksel konumuna atıfta bulunur. Melekler TikTok, Instagram, Twitter ve Snapchat'teki etkileyici büyük platformları için günlük olarak yeni içerik geliştirerek birlikte yaşadıkları ve çalıştıkları yer.

Charli D'Amelio'nun değeri nedir?

Bu, çeşitli sponsorluk anlaşmaları, onaylar ve TV görünümleri kazanmasına yardımcı oldu. Charli D'Amelio'nun net değerinin olduğu tahmin ediliyor 8 milyon dolar .

TikToker'lar ödeme alıyor mu?

TikTokers Ne Kadar Para Kazanıyor? Youtube gibi, TikTok, yaratıcılarına reklamlar için ödeme yapmıyor . 1 milyon veya daha fazla takipçisi olan içerik oluşturuculara ayda 1.000 ila 5.000 ABD Doları + ödeme yapılabilir. Araştırmacılar, TikTok yıldızlarının gönderi başına 1 milyon dolara kadar kazanabileceğini söylüyor.

Hype House'daki en genç kim?

Charlie D'Amelio Hype House'un sadece en genç üyesi değil, aynı zamanda grubun en popüler yaratıcısı. 20 milyondan fazla takipçisi olan 15 yaşındaki, iyi niyetli bir TikTok yıldızı.


Griffin hâlâ Sway'de mi?

'Sway Life', bu popüler yaratıcıların hayatlarını takip ediyor ve hayranlara halk dramalarının perde arkasında hayatın onlar için nasıl bir şey olduğuna dair bir fikir veriyor. Yine de, Josh Richards ve Griffin Johnson birkaç hafta çekim yaptıktan sonra diziden ayrıldı. .

En zengin TikTok yıldızı kim?

Charli D'Amelio: 4 Milyon Dolar

Forbes'a göre, net değeri 4 milyon dolar. Kendi ürünlerini satmanın yanı sıra ilk kitabı Essentially Charli: The Ultimate Guide to Keeping it Real'i Aralık 2020'de yayınladı.

2020'nin en zengin Tiktoker kim?

En yüksek ücretli TikTok yıldızları 2020

En çok kazanan TikTok yıldızı oldu Addison Rae , ölçülen dönemde yaklaşık 5 milyon ABD doları kazanç ile.

TikTok'tan para kazanabilir misin?

Doğrudan TikTok'tan para kazanmak için kullanıcıların 18 yaşında veya daha büyük olması, 10.000 takipçilik bir taban çizgisini karşılaması ve son 30 gün içinde en az 100.000 video görüntüleme elde etmiş . Bu eşiğe ulaştıklarında, uygulama aracılığıyla TikTok'un Yaratıcı Fonu'na başvurabilirler.


Charli D'Amelio neden zengin?

Çoğu etkileyici gibi, Charli de parasını sponsorluk anlaşmaları, Youtube reklam geliri ve ürünler aracılığıyla kazanıyor. Tüm gelir akışlarını bir araya getirdiğinizde, Charlie D'Amelio'nun artık bir net değeri 8 milyon dolar .

Charli D'Amelio şimdi bekar mı?

Charli D'Amelio ve diğer TikTok yaratıcısı Chase Hudson (aka Lil Huddy), Kasım 2019'da Chase'in TikToker, Thomas Petrou ile oluşturduğu Hype House'un üyeleri olarak bir araya geldi. İkili ilişkilerini doğruladı Şubat 2020 Instagram'da birbirlerine Sevgililer Günü gönderileri ile.

Los Angeles'taki sway house nerede?

Mülk kayıtları evi gösterir - 1939 Stradella Yolu – Stephen T. Sohmer Trust'a aittir.

Charli ve Chase çıkıyor mu?

O harika. Bu, TikTok yıldızlarının halka açık bir şekilde dağılmasından bir yıl sonra geldi. bu ikisi 2019'un sonlarında çıkmaya başladı ve Şubat 2020'de Instagram'da resmiyet kazandı.


Charli 2020 kiminle flört ediyor?

Charlie D'Amelio ve TikTok arkadaşı yaratıcısı Chase Hudson (aka Lil Huddy) Kasım 2019'da Chase'in TikToker, Thomas Petrou ile oluşturduğu Hype House'un üyeleri olarak bir araya geldi. İkili, 2020 yılının Şubat ayında Instagram'da birbirlerine yaptıkları Sevgililer Günü gönderileriyle ilişkilerini doğruladı.

Charli TikTok'ta kaç yaşında?

D'Amelio 1 Mayıs 2004'te doğdu, TikTok ünlü olduğunda sadece 15 yaşında ve TikTok'ta en çok takip edilen kullanıcı olarak Gray'i tahttan indirdiğinde 16 yaşında yaptı. 2021 itibariyle, Charli 17 .