Evelyn'e onu bir uzmana götürmesini kim tavsiye etti, neden?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ed Emard
Puan: 4.2/5(15 oy)

Cevap 1. Evelyn'in okulunun müdiresi işitme sorunu olduğu için ailesini onu bir uzmana götürmeye çağırdı.

Neden bir uzmana gitmesi tavsiye edildi?

Cevap: Evelyn müdiresi Evelyn ebeveynlerine bir uzmana danışmalarını tavsiye etti çünkü işitme sorunu vardı .

Evelyn'den neden bir uzmana görünmesi istendi?

Evelyn'den bir uzman tarafından görülmesi istendi sınıftaki öğretmenlere cevap vermediği için , müdiresi, duyamadığı için kendisinde bir sorun olduğunu fark etti.

Uzman Evelyn için ne tavsiye etti?

Cevap: Evelyn'in sağırlığı uzman Evelyn tarafından onaylandığında ebeveynler tavsiye etti kızlarına işitme cihazı almak için . Ayrıca onu sadece sağır çocuklara eğitim verilen özel bir okula göndermeleri tavsiye edildi.

Uzman ailesine ne tavsiye etti?

Ona tavsiye ettiler işitme cihazları ile donatılmış olmalıdır ve sağırlar okuluna gönderildi.

Müziğin Sesi | Evelyn Glennie : Deborah Cowley | Sayfa - 20 | Sınıf - 9 |

41 ilgili soru bulundu

Ron Forbes Evelyn'e ne tavsiye etti?

Ron Forbes ona tavsiyede bulundu Müziği dinlemek yerine hissetmek . Onu tüm vücudunda hissetmesini söyledi. Soru 2: Evelyn'in performans gösterdiği çeşitli yerleri ve nedenleri adlandırın. Cevap: Evelyn müzik konserlerinde sahne alıyor.

Evelyn ne zaman uzmana gönderildi?

Yanıt: Isabel, piyanoda çalmak üzere adı çağrıldığında hareket etmediğinde Evelyn'in işitme yeteneğinden şüphe duyuyordu. 11 yaşında bir uzmana götürüldüğünde doğrulandı.

Evelyn neden özel okula gönderildi?

Cevap: Evelyn'in sağırlığı bir uzman tarafından doğrulandığında, Evelyn'in ebeveynlerine kızları için işitme cihazı almaları tavsiye edildi. Ayrıca onu özel bir okula göndermeleri tavsiye edildi. sadece sağır çocuklara öğretildi .

Evelyn'in uzman kararına tepkisi ne oldu?

Cevap: Açıklama: Evelyn müziği hissederek sağır olmasına rağmen müziği duyuyor . belden yukarısı yüksek davulu ve belden aşağısı alçaldığını hissedebiliyordu.


Uzman neden ilaca ek olarak reçete yazdı?

Uzman ilaca ek olarak ne yazdı? Cevap: uzman tarafından reçete edilen etkili ancak maliyetli ilaçlar . Ayrıca normal yemeği yemesini ve kapıları ve pencereleri açık olan daha büyük bir odada yaşamasını istedi.

Evelyn'deki özelliği kim bulmuştu?

Cevap: Evelyn'in okulunun müdiresi işitme sorunu olduğu için ailesini onu bir uzmana götürmeye çağırdı. On bir yaşında, Evelyn'de sağırlık belirtileri fark edildi.

Isabel Glennie 9. Sınıf kimdir?

Isabel Glennie Evelyn'in annesinin adı . Evelyn'in annesi Isabel, Evelyn'in sekiz yaşındayken bir olayı hatırlıyor. Evelyn'in piyano çalma sırasını beklediğini ancak adı söylendiğinde yanıt vermediğini söylüyor.

Evelyn ne hatırladı?

Cevap: Evelyn* sadece 35 yaşında, ortalama bir kronik yara hastasından daha gençti. Bir yıldır acı çekiyordu ters akne , vücudunun her yerinde, bazılarının çapı dört santimetreden fazla olan apselere neden olan bir durum. Bacakları kötü etkilenmişti ve attığı her adım acı veriyordu.


Evelyn akademiye giderken neden gergindi?

Evelyn Kraliyet Müzik Akademisi'ne giderken gergindi çünkü bu onun için yeni bir deneyimdi . Genç olduğu için kendine fazla güveni yoktu. Ayrıca, Londra'daki prestijli Kraliyet Müzik Akademisi'ndeki ilk günüydü. Onu en gergin hissettiren şey derin sağırlığıydı.

Evelyn 9. sınıf hakkında ne diyor?

Cevap: Evelyn öyle diyor müzik ruhunda, vücudunun her yerine sızıyor . saçlarından, kollarından, ayaklarından vb. vücudunun farklı yerlerinde hissedebiliyordu...

Evelyn'in sağırlar için okula gitmesini kim önerdi?

Cevap: Diğerlerinden Ron Forbes okula gitmesini önerdi...

Evelyn ne zaman ve neden bir uzmana götürüldü?

Evelyn uzmana götürüldü. çünkü yavaş yavaş duyma yeteneğini kaybediyordu. .


Evelyn'e sekiz yaşında ne oldu?

Cevap: 8 yaşında annesi sağırlığını fark etmeye başladı piyano çalmaya gitmesi gerekirken adı seslenildiğinde cevap vermediğinde.

Evelyn nerede sahne aldı?

Soru 2: Evelyn'in performans gösterdiği çeşitli yerleri ve nedenleri adlandırın. Cevap: Evelyn gerçekleştirir müzik konserlerinde . Bunun dışında hapishane ve hastanelerde de sahne alıyor. Müzik aracılığıyla mahkumlara ve hastalara sevgi ve barış mesajını yaymak istiyor.

Evelyn ne öğrendi?

Cevap: Evelyn istedi normal bir hayat yaşamak ve müziğe olan ilgisini sürdürmek . Ksilofon çalmak istedi. Öğretmenlerinin çoğu onun cesaretini kırdı ama Ron Forbes potansiyelini fark etti ve onu müziği farklı bir şekilde öğrenmeye motive etti.

Evelyn on bir yaşındayken ne keşfedildi?

Evelyn, Londra'daki Kraliyet Müzik Akademisi'ne gittiğinde on yedi yaşındaydı. 2. Sağırlığı ilk kez sekiz yaşındayken fark edildi ve on bir yaşındayken doğrulandı.


Evelyn neyin peşindeydi?

Açıklama : Evelyn sağır olmasına rağmen, bir ilgisi vardı. müziğin içinde ve onu incelemeye kararlıydı. ... Evelyn'in yeteneğini fark eden perküsyoncu Ron Forbes, onu müzik tutkusunun peşinden gitmeye teşvik etti.

Ann Richlin onun hakkında ne diyor?

Cevap: Sağır Çocuklar için Beethoven Fonları'ndan Ann Richlin'e göre şöyle diyor: Evelyn, sağır çocuklar için parlayan bir ilham kaynağıdır. 10. Evelyn Glennie yaşının iki katı olan çoğu insandan daha fazlasını başardı, perküsyonu orkestranın önüne getirdi ve çok hareketli olabileceğini gösterdi.

Küçük kızın özeti nedir?

Hikâyede Kezia adında küçük bir kız vardı. Babası, annesi ve büyükannesi ile yaşıyor . Ayrıca babasından korkuyor ve sürekli ondan uzak durmaya çalışıyor. Üstelik babasının göreve gittiğini görünce rahatlıyor.

Ali Bux kimdi?

Açıklama: Ali Bux Bismillah Han'ın amcası . Bismillah, üç yaşından itibaren amcasının Şehnai'yi nasıl oynadığını izlerdi. Büyülendi ve büyülendi ve kısa süre sonra amcasına Benaras'taki Vishnu Tapınağı'na eşlik etti.....