etienne iyi btd6 mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Paul Gutkowski Sr.
Puan: 5/5(24 oy)

Etienne, ilk hava tabanlı Kahraman olması ve oldukça etkileyici bir menzile sahip olması nedeniyle özeldir. 55-60'da , ki bu bir Kahraman Maymun için oldukça normaldir. Etienne ile ilgili en havalı şey, kuşkusuz en güçlü olmasalar da, bir seferde en fazla dört drone uçurabilmesidir.

BTD6'daki en iyi kahraman hangisidir?

Gwendolin . Bu, yeni oyuncular için en iyi kahraman. Kurşun balonları çok kolay keser ve her 30 saldırıdan sonra menzilindeki tüm maymunlara ateş hasarı verir. Gwendolin'in menzili kısa ama bunu telafi etmek için çok yüksek bir hasar çıktısı var.

Bloons TD 6'daki en iyi maymun hangisi?

Süper Maymun Bloons TD 6'daki kulelerin altın standardıdır ve 2500$'lık ağırlığa sahiptir, ancak o kutsal bir kâsenin parçasıdır. 4/0/0 Simyacı ve 0/2/3 Maymun Köyü ile Süper Maymun'u haritanızın merkezine koyarsanız, neredeyse yenilmezsiniz.

Amiral Brickell iyi mi?

Amiral Brickell bir çok güçlü Kahraman yakındaki su kulelerini (özellikle Maymun Denizaltıları ve Maymun Korsanları) büyük ölçüde güçlendirebilen ve Uzun Ömürlü Dikenli veya daha yüksek bir Diken Fabrikasına benzer madenleri depolayabilen.

Etienne kamuflaj yapabilir mi?

Etienne, 8. Seviyeden başlayarak, küresel bir Radar Tarayıcı gibi, haritadaki tüm kulelere Camo algılaması verir. Doğal olarak açılır kamuflaj varsayılan olarak. Camo Lead'i veya genel olarak Lead Bloons'u patlatmak için yetenek gerektirir. Ana saldırısı, 13+ Seviyeye ulaşana kadar Kamuflaj Kurşununa zarar veremez.

BTD6 Etienne Kahramanı İyi mi Kötü mü? Profesyonel oyuncu bakış açısı.

23 ilgili soru bulundu

Gwendoline kamuflaj yapabilir mi?

Gwendolin, Bloons TD 6'da bir Kahramandır. destek olmadan Camo Bloons'u patlatamaz , yetenekleri hariç.

Obgyn greenfoot pop yol açabilir mi?

Kurşun Balonları patlatma yeteneğine sahiptir. , ancak yeteneklerinin dışında Camo Bloons patlatamaz veya Purple Bloons patlatamaz. ... Ek olarak, 4. seviyeden başlayarak, Obyn düzenli aralıklarla balonları yavaşlatan totemleri menzil dahilindeki yakındaki parkurun etrafına rastgele yerleştirecek.

Benjamin şempanzelerde çalışır mı?

Benjamin, C.H.I.M.P.S.'de büyük ölçüde işe yaramaz. mod çünkü yetenekleri, modun sınırlamaları nedeniyle ekstra para kazandırmaz. Ara sıra, nakit kaybı için hala üstün olmasına rağmen, Benjamin bir tehdit olarak 40. raundu ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir ve Bloon Syphon ile herhangi bir raundun RBE'sini büyük ölçüde azaltmaya devam edebilir.

Quincy kamuflaj vurabilir mi?

Seviye 5 - Quincy'nin Camo Bloons'u tespit etmesine izin verir. ... O atıştaki tüm oklar bir blona çarptığında patlamaya neden olur. Patlamanın 1 hasarı ve 10 delmesi var ve patlama yarıçapı yaklaşık 20.


DDT'yi btd6'da nasıl durdurursunuz?

D.D.T.'yi yok etmenin iyi bir yolu. etkinleştirilmiş yetenekleri kullanmak Sıfır noktası . D.D.T.s katmanını yok etmek 2 vuruş alacak, ancak Camo Yeniden Büyüme Seramik Balonlarını canlı tutacak. Icicle Impale, D.D.T.'lere karşı mükemmel bir kontradır, özellikle 2-3-0'lık bir köyün altındaysa, onları hem yavaşlatabilir hem de hasar verebilir.

Etienne iyi bir kahraman mı?

Etienne öncelikle oyun ortası ve oyun sonu kahramanı , ancak çoğunlukla oyun ortası desteğine yöneliktir. Onu en çok tanımlayan temel özellikler, küresel kamuflaj tutkunu, Drone Swarm yeteneği ve UCAV yeteneğidir, ancak yeteneklerinin dışında patlama gücünde nispeten zayıf kalır.

Donmuş Bloons btd6'yı ne patlatabilir?

Donmuş balonlar keskin nesneler tarafından patlatılamaz ve Bomba Kulesi, Lazer Görüşlü Süper Maymun gibi ancak bunlarla sınırlı olmayan bir kule kullanılarak patlatılmalı veya 'buharlaştırılmalıdır'. Büyücü Maymun Ejderhasının Nefesi veya bir Güneş Tanrısı tarafından çekilen güneş ışınları.

BTD6'da kötü ne anlama geliyor?

Doom'un Büyük Hava Gemisi , BAD olarak kısaltılır, ilk kez Bloons TD 6'da piyasaya sürülen Zeppelin Of Mighty Gargantuaness'ten çok daha güçlü, yüksek sağlıkta bir keşif balonudur.


BTD7 var mı?

BTD7: Maymunların gezegeni Bloons TD serisinde bir oyundur. BTD6 (resmi sürüm), Meta07'nin BTD6'sı ve Maymunlar Gezegeni için Savaş'ın bir geçişidir. Bazı RP unsurları ile birinci şahıs nişancı ve kule savunma oyununun bir melezi olarak sınıflandırılır. ... Bu oyun TOTMGsRock Serisi BTD oyunlarının bir parçasıdır.

Adora BTD6 nedir?

Yükseltmeler. Adora olacak yerleştirme üzerine her turda kendini geliştirmeye başla . Kaç tane balon patlattığına bakılmaksızın bir sonraki yükseltmesinin kilidini açmak için her turda daha fazla XP kazanır. ... Her İlahi Ok 5 Bloon'u delebilir.

En iyi oyun sonu kahramanı BTD6 nedir?

İpuçları. Ezile KÖTÜ'lere yüzdeye dayalı hasar verme yeteneği nedeniyle oyunun sonundaki en iyi kahramanlardan biridir. Bu, güçlerinin MOAB sağlığının yanında arttığı anlamına gelir.

Bloonchipper kamuflaj görebilir mi?

Aşındırıcı Tutkal, Bloonchipper'dayken balonlara zarar verir. ... O zamandan beri kamuflaj balonlarına dikkat edin hiçbir kule desteksiz onları patlatamaz veya Glaive Ricochet'in Glaive Lord'a yükseltilmesi durumunda.


Maymun köyü ne yapar?

Maymun Köyü (BTD5), ilk kez Bloons TD 5'te piyasaya sürülen bir kuledir. Yol boyunca yakındaki kulelere yardım ederek Monkey Beacon'ın yerini alıyor . BTD5'te, kule Maymun Köyü menzilinde olduğu sürece tüm kulelerin fiyatını ve yükseltme fiyatlarını %10 düşürür.

Kaptan Churchill ne kadar iyi?

Kaptan Churchill, geçmişe bakması kolay bir Kahramandır, ancak onu yerleştirmenin ne kadar pahalı olduğunun ve güçlenmesinin diğer Kahramanlardan biraz daha uzun sürmesinin ötesinde, Kaptan Churchill, seçmek için son derece güçlü bir Kahraman çoğu senaryoda.

Btd battles 2 Ücretsiz mi olacak?

BTD Savaşları 2 herkes için indirmek ücretsiz olacak .