Et kafalı taşıyıcıların sahibi kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Annabell Lynch V
Puan: 4.4/5(72 oy)

Steed kardeşler, Aaron ve Evan , Meathead markasını aynı anda bir müşteriye, bir çalışana ve bir topluluğa özen göstererek oluşturdu. Bugün, Meathead Movers, California'daki en büyük bağımsız nakliye şirketidir ve %100 aileye ait ve işletilen bir şirket olmaya devam etmektedir.

Meathead Movers'ın sahibi kimdir?

Aaron Steed ve kardeşi Evan'ın lisedeyken spor yaparken biraz para kazanmaları için bir yol olarak başlayan şey, milyonlarca dolarlık bir taşınma işine dönüştü.

Meathead Movers'ın değeri ne kadar?

MeatHead Movers için hareket başına ortalama fiyat: 3255 ile 5086 USD arasında sadece 4 incelemeye göre.

Meathead Movers nereden çıktı?

Köfte Hikayesi

Da kuruldu San Luis Piskoposu 1997 yılında iki liseli erkek kardeş tarafından kurulan Meathead Movers, basit üstün müşteri hizmeti felsefesini benimsedi ve insanların günümüzde taşıma ve depolama sektörünü algılama biçimini yeniden tanımlayan gelişen bir nakliye şirketi haline geldi.

Meathead Movers eyalet dışına mı taşınıyor?

Meathead Movers'da, ister California eyaleti içinde olsun, isterse ülke çapında bir taşınma olsun, ülke çapında birinci sınıf bir taşınma deneyimi sunmaktan gurur duyuyoruz. Uzun mesafeli, ülke çapında nakliyecilerimiz şu konularda uzmanlaşmıştır: profesyonel devlet dışı taşıma hizmetleri Amerika Birleşik Devletleri içinde kıyıdan kıyıya hareket için.

Meathead Movers'a Gizlice Bir Bakış

27 ilgili soru bulundu

Starving Students nakliyecilerinin maliyeti nedir?

Açlıktan Ölen Öğrenciler için 25 yerel incelemeden, ortalama taşınma maliyetini hesapladık: Yerel hareketler için 788 dolar .

Taşıyıcı kiralamanın maliyeti nedir?

Ortalama olarak, yerel bir taşınma için profesyonel nakliyecileri işe almak, 300 ila 1500 dolar hareketin boyutuna göre değişir. Uzun mesafeli nakliyeciler, hareketin boyutuna ve mesafeye bağlı olarak ortalama 2.400 - 5.000 $ arasında mal olacak. Ülkeler arası taşınma maliyetleri, yakındaki bir eyalete taşınmaktan önemli ölçüde daha fazla olacaktır.

Meathead Movers nasıl başladı?

1997 yılında, Aaron lise ikinci sınıftayken ve Evan birinci sınıftayken , ikisi Meathead Movers adlı yerel bir taşıma hizmeti başlattı. Her şey, okulları ve spor aktiviteleri kardeşlerin yoğun programlarına uygun yarı zamanlı iş bulmalarını zorlaştırmasıyla başladı.

Birinin size et kafalı demesi ne anlama gelir?

: aptal veya beceriksiz bir kişi .


Uhaul'un nakliyecisi var mı?

Bulabilirsin deneyimli nakliyeciler Hareketli Yardım - Powered by U-Haul ile tüm büyük boy eşyalarınızı yüklemeye ve boşaltmaya hazır.

Nakliyeci kiralamak için en ucuz gün hangisidir?

Taşınmak için Haftanın En Ucuz Günü Hangisi? Bu sorunun kısa cevabı, hafta içi taşınmanın daha ucuz olduğudur — Pazartesi, Salı, Çarşamba veya Perşembe . Basitçe söylemek gerekirse, çoğu hareketli şirket hafta boyunca daha iyi fiyatlar sunar çünkü o zamanlar o kadar meşgul değildirler.

Bir öğeyi taşımak için nakliyeciler kiralayabilir misiniz?

Evet, bir öğeyi taşımak için nakliyeciler kiralayabilirsiniz . ... Örneğin, bir mobilyayı taşımak istiyorsanız, birkaç kişi gerektirebilir - özellikle birden fazla katı içeren zorlu bir taşınmaysa. Hangi hizmetleri sunduklarını öğrenmek ve ücretsiz tahminler almak için yakınınızdaki tek ürün nakliyecileriyle iletişime geçin.

Mobilya taşımanın en ucuz yolu nedir?

Yerel olarak hareket etmenin en ucuz yolu hareketli bir kamyon kiralamak ve her şeyi kendin yap. Araştırmamız, hareketli bir kapsüle kıyasla kiralık bir kamyon kullanmanın neredeyse üç kat daha ucuz olduğunu gösteriyor. Başka bir deyişle, kiralık bir kamyon kullanıyorsanız, 421 millik bir hareketin maliyeti mil başına yaklaşık 1,73 ABD dolarıdır.


Birine mobilya taşıması için ne kadar ödemeliyim?

Mobilya ve ağır eşyaları taşımanın maliyeti nedir? Mobilya ve ağır eşyaları taşımanın ortalama maliyeti $175 veya 150-200 dolar. Düşük uçta, mobilya nakliyecileri 88 ila 100 dolar arasında ücret alıyor. Fiyatlar 400-500$'a kadar çıkabiliyor.

Ağır şeyleri yukarıya nasıl çıkarıyorsun?

Ağır bir cismi merdivenlerden yukarı veya aşağı güvenli bir şekilde çıkarmak için, el arabası, hareketli kayışlar veya battaniye kullanın , öğenin boyutuna ve ağırlığına bağlı olarak.

Taşınmak için en ucuz ay hangisidir?

Taşınırken paradan tasarruf etmek istiyorsanız, o zaman hareket edin. geç sonbahar, kış veya erken ilkbahar - yani, Eylül sonu ile Nisan sonu arasında herhangi bir zamanda. Genel bir kural olarak kış, taşınmak için yılın en ucuz zamanıdır çünkü profesyonel taşınma hizmetlerine olan talep en düşük seviyededir.

Yeni bir eve taşınmak için en şanslı gün hangisidir?

tarihinde yeni evinize taşın Perşembe , bazıları tarafından en şanslı gün olarak kabul edilir.


Nakliyecilere ödemeyi önce mi sonra mı yapıyorsunuz?

Saygın nakliyeciler, sizi taşımadan önce nakit veya büyük bir depozito talep ETMEYECEKTİR. Genellikle teslimatta ödeme yaparsınız . Peşin ödeme yaparsanız, eşyalarınızı tekrar ne zaman göreceğiniz konusunda hiçbir kontrolünüz olmaz. Ödeme yaptığınızda, herhangi bir dolandırıcılık faaliyetiyle mücadele etmenize yardımcı olacak bir kredi kartı kullanın.

Taşınmanın en ucuz yolu nedir?

Ucuza taşınmak için 11 ipucu

  1. Serbest taşıma kutuları ve paketleme malzemeleri arayın. ...
  2. Hareketli bir römork kiralamayı düşünün. ...
  3. Hareketli indirimler için avlanın. ...
  4. Birden fazla hareketli tahmin alın. ...
  5. Hareketinizi vergiden düşülebilir yapın (YALNIZCA aktif ordu için) ...
  6. Bir kamyon ödünç al. ...
  7. Arkadaşlarınızı ve ailenizi işe alın. ...
  8. Zaten sahip olduğunuz kapsayıcıları kullanın.

U-Haul kiralamak veya nakliyeci kiralamak daha mı ucuz?

Hareketli bir yolculuğa çıkan tüm ek maliyetlerle bile, bir U-Haul taşıma kiralamak kamyon, tam hizmet veren bir nakliye şirketi kiralamaktan çok daha ucuzdur . Ancak, tam hizmet veren nakliyecilerden aldığınız kolaylık ve hizmet, karşılayabiliyorsanız ekstra maliyete değer.

Taşıyıcılara bahşiş verir misin?

Genel bir kural, nakliyeci başına saatte 4 ila 5 dolar bahşiş veya toplam taşıma maliyetinin %5 ila %10'u arasında bahşiş vermek. Örneğin, hareketiniz için 1.000$ harcamayı planlıyorsanız, 50$ ile 100$ arasında bir bahşiş verebilir ve bunu hareketinize yardımcı olan ekip arasında eşit olarak bölebilirsiniz.


3000 metrekarelik bir evi taşımanın maliyeti nedir?

3.000 fit karelik ev eşyalarının uzun mesafeli taşınması için standart maliyet, herhangi bir yerde değişecektir. 100 mil için 4.000 dolar kros hareketi için 18.000 doların üzerine çıkın.

1200 metrekarelik bir evi taşımanın maliyeti nedir?

Bir evi taşımanın işçilik maliyeti genellikle metrekare başına yaklaşık 14 dolardan başlar. Bu, yeni bir temel inşa etme ve izin verme gibi diğer maliyetleri hesaba katmaz. Bir evi taşımanın toplam maliyeti 15.000 $ 'dan 200.000 $' a kadar .

2 yatak odalı bir daire için nakliyecilerin maliyeti nedir?

İki yatak odalı yerel bir taşınma için (100 milin altında), profesyonel nakliyeciler saatlik ücret alır ve $560-2.240$ . İki yatak odalı uzun mesafeli bir hareket (100 mil +) için, profesyonel nakliyeciler ağırlık ve kilometreye göre ücret alacak ve 2.700-8.100 $ arasında herhangi bir yere mal olabilir.