Kim erkek gibi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Frankie Hayes
Puan: 4.4/5(20 oy)

Comme des Garçons (CDG olarak da bilinir) Paris'te Rei Kawakubo tarafından kurulan ve yönetilen bir Japon moda markası . Etiket 1969'da başladı ve şirket 1973'te kuruldu. Fransız amiral mağazası Paris'te. ... Şirket ana koleksiyonlarını Paris Moda Haftası ve Paris Erkek Moda Haftası'nda sergiliyor.

Comme des Garçons'un anlamı nedir?

Comme des Garçons'un Tarihi

Bildiğiniz gibi - ya da en azından tahmin ettiğiniz gibi - Comme des Garçons Fransızca bir terimdir. Çeviri, marka demektir erkekler gibi : Françoise Hardy'nin 1962 tarihli Tous les garçons et les filles (Tüm erkekler ve kızlar) adlı parçasından esinlenen bir isim.

CDG lüks bir marka mı?

1969 yılında Rei Kawakubo tarafından kurulan, erkekler gibi dünyanın en çok aranan lüks markalarından biri haline geldi. Tokyo ve Paris merkezli CdG, SHIRT, BLACK, HOMME PLUS ve PARFUM dahil olmak üzere 18 difüzyon hattına genişledi.

Comme des Garçons'un sahibi kimdir?

Rei Kawakubo (川久保 玲, Kawakubo Rei) (d. 1942) Tokyo ve Paris'te yaşayan bir Japon moda tasarımcısıdır. Comme des Garçons ve Dover Street Market'in kurucusudur.

Rei Kawakubo ne okudu?

Kawakubo okudu güzel sanatlar ve estetik 1964'te Tokyo'daki Keio Üniversitesi'nden mezun oldu. Annesinde güçlü bir kadın rol modeli vardı, Kawakubo'nun babası, Kawakubo'nun evinin dışında çalışmasına izin vermeyince onu terk etti.

Yine de Comme des Garcons Nedir?

22 ilgili soru bulundu

Rei Kawakubo'nun ilham kaynağı nedir?

Kawakubo doğrudan ilham aldı punk için ekoseleri çivili deri esaret tokaları ve jilet baskılarıyla birleştiren sonbahar/kış 2000 defilesi - neredeyse bir punk 101.

Göz logolu kalp ne anlama geliyor?

Kalp şeklinde gözler emojisi ile gülen yüz için tüm anlamlar çok olumlu ve sıcak. Bu emoji ile ilişkili belirli bir konuya karşı hayranlık, aşk veya aşırı pozitiflik (romantik ya da değil).

Gözleri olan kırmızı kalp hangi logodur?

Ayrıntılar

Rei Kawakubo'nun badem gözlü kalp baskısının kendine özgü imza tasarımı, ikonik bir ticari markadır. Comme Des Garçons Play markası .

Comme de Garcons unisex mi?

CDG x Converse Chuck Taylor Kısa Üst unisex bir spor ayakkabı . Kanvas üst kısmı destekleyici bir uyum sunar. Kalıp, geleneksel bağcık sistemi yardımıyla da ayarlanabilir. Tasarımı nedeniyle, hem çiftler hem de aileler benzer veya uyumlu bir çift giymenin keyfini çıkarabilir.


CDG unisex mi?

Erkekler, kadınlar ve çocuklar için kullanılabilir , hat, kullanıcısını anında kült CdG kulübünün bir parçası yapar. Comme'un sanatçılarla devam eden işbirliklerini takiben, PLAY serisi Converse, Matt Groening ve A Bathing Ape gibi yaratıcılarla da ortaklıklar gördü.

Japonya'daki en pahalı marka hangisidir?

toyota 28,4 milyar dolarlık marka değeri ile Japonya'nın en değerli markası olarak yerini korumuştur. Telekom sağlayıcısı NTT (20,3 milyar dolar) ikinci, Sony (12,0 milyar dolar) üçüncü sırada yer alıyor.

Comme des Garcons neden popüler?

Kawakubo'nun avangard ve giyilemez sevgisi Comme des Garçons'u bu kadar özel yapan şey budur. Geleneksel moda standartlarına asla boyun eğmedi ve her zaman yaratıcılığına güvendi. Koleksiyonlarında kendini gösteriyor ve bu onu çağdaşlarından farklı kılıyor.

Comme des Garcons nasıl başladı?

1973'te, erkekler için Fransızca olan Commes des Garçons adlı kendi işini kurdu. Başlangıçta başlangıç denim ağırlıklı bir marka olarak , iki yıl sonra koleksiyonunu Tokyo'da sundu. Kawakubo'nun Tokyo'da ilk butiğini açmasının ardından gelen başarı. 1978'de Kawakubo bir erkek giyim koleksiyonu başlattı.


Comme des Garcons gömleği nedir?

Halihazırda birkaç difüzyon hattına yayılmış olan Comme des Garçons SHIRT, gardırop yapı taşlarına yaratıcı bir dönüş getiren konsept . Punk rock'tan ilham alan koleksiyon, Japonya'da tasarlanan ve sıra dışı ayrıntılar ve çarpıcı baskılar sunan cesur desenler, renkler ve şekiller içeriyor.

Gözleri olan kalp ne marka?

ERKEK OYUN GİBİ . CDG'nin ikonik kırmızı kalbi, bu dar kesim pamuklu tişörtle mavi gözlü bir yol arkadaşı oluyor.

ASL, Tik Tok'ta ne anlama geliyor?

ASL, TikTok'tan gelen yeni bir tabir değil, aslında ' yaş cinsiyet konum '. Bununla birlikte, bazı TikTok kullanıcıları bu ifadeyi 'cehennem gibi' demenin kısaltılmış bir yolu olarak da kullanıyor.

CDG kalbi ne anlama geliyor?

erkekler gibi New Yorklu grafik sanatçısı Filip Pagowski, 1999'da Comme des Garçons' Play gündelik sokak giyim serisi için artık ikonik olan geyik gözlü kalp logosunu tasarladı.


Japonlar Paris'te hangi on yılda çıkış yaptı?

İçinde 1980'lerin başı Japonya'dan iki ilerici moda tasarımcısı, Comme des Garçons'tan Rei Kawakubo ve Yohji Yamamoto, koleksiyonlarını ilk kez Paris halkına tanıttı ve moda dünyasında silinmez bir iz bıraktı.

Nike veya Nikey olarak mı telaffuz ediliyor?

Nike başkanı Phillip Knight bunu doğruladı. 'Nike' değil 'Nikey' ', aslında yıllardır saçma sapan konuştuğum anlamına geliyor. Büyük telaffuz tartışması, 'gif' ve 'jif'ten sonra ikinci sırada, Knight'a marka adını söylemenin doğru yolunu daire içine almasını isteyen bir mektup gönderilmesinden sonra doruğa ulaştı.