Erimeyen kar tam olarak nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Juston Hayes V
Puan: 4.2/5(41 oy)

Erimeyen Kar, Phial'ı Onarırken kullanılan bir görev eşyasıdır. Şu adreste bulunabilir: dünyanın boğazı , yıkılan Kelime Duvarı'nın hemen güneyinde ve dağın yamacında.

White Phial Skyrim'i düzeltmenin bir yolu var mı?

Mammoth Tusk Powder, Giant kamplarının çoğunda bulunabilir. Görev sizi, kampa girebileceğiniz ve savaşmak zorunda kalmadan büyük bir kaseden eşyayı yağmalayabileceğiniz Stonehill Bluff'a yönlendiriyor. bir kez üç bileşeni toplayın ve Quintus'a iade edin , Beyaz Phial'i tamir edecek.

Beyaz Phial'i tutabilir misin?

son derece nadiren , Beyaz Phial, oyuncu zaten White Phial'e sahip olsa ve onu hiç satmasa bile, rastgele bir tüccar tarafından satılabilir. Satın alınabilir ve hangi iksirle doldurulduğuna bağlı olarak görevdeki 'gerçek' şişe gibi işlev görür.

Skyrim'deki Beyaz Phial nerede?

White Phial, The Elder Scrolls V: Skyrim'de bulunan bir simya dükkanıdır. Windhelm pazar bölgesi . Nurelion adında bir Altmer ve sonunda dükkanı devralacak olan çırağı Quintus Navale tarafından işletilmektedir.

Markarth'ta bir simyacı var mı?

Hag'ın Tedavisi Markarth'ta bulunan bir simya dükkanıdır. Her zamanki simya iksirlerini ve malzemelerini satar ve kullanım için bir simya laboratuvarına sahiptir. ... Çalmak için bol miktarda malzeme ve iyi bir miktar altın içeren çırak düzeyinde bir kasa var.

Skyrim: Erimeyen Kar Bankası

41 ilgili soru bulundu

Skyrim'de Quintus Navale ile nasıl evlenirsiniz?

Beyaz Şişeyi Tamamlayın ve ardından görev dizisindeki bir sonraki görev: Phial'i Onarmak. White Phial görev serisinin tamamlanmasının ardından, Quintus Navale bir evlilik adayı olacak ve düğünü mahvedebilecek bir hatadan kaçınmak için tek bir değişiklikle her zamanki gibi evlenebilecek.

Beyaz Phial'i nasıl geri alabilirim?

Hızlı İlerleme

  1. Windhelm mağazasında Nurelion ile konuş.
  2. Beyaz Phial'i Forsaken Cave'den alın.
  3. Phial'i Nurelion'a iade edin.
  4. Son ödülünüz için asistanı Quintus Navale ile konuşun.

Kahvozein'in Dişi ne için?

Kavohzein's Fang, birçok yerde bulunabilen benzersiz bir ejderha rahip hançeridir. Özel bir hançer türüdür. ejderhaların cesetlerinden kalp pulları toplamak için kullanılır .

Kızıl Kartal Öfkesi hangi görev için?

Parlak görev 'Öldür Yeminli Lider', dolaylı olarak 'Kızıl Kartal Efsanesi'ni başlatabilecek olan Parçalanmış Kulelere yol açabilir. Bu kılıç bir görev eşyasıdır ve bu nedenle envanterinizden çıkamaz.

Nurelion'u iyileştirebilir misin?

Nurelion ölmeden önce Beyaz Phial'i tamir ediyorsun . Bu görev Quintus'tan geliyor, ancak yalnızca 'Dünyanın Boğazı' görevi sırasında Paarthurnax ile tanıştıktan sonra geliyor çünkü Phial'i düzeltmek için gereken bir malzemeyi almak için dağın tepesine erişmeniz gerekiyor.

Unutulmuş şehirde Quintus kimdir?

Marius Unutulmuş Şehir modu tarafından eklenen bir karakterdir. Ayrıca Dark Brotherhood'un bir üyesi olan Quintus olarak ortaya çıkar.

Kızıl Kartal'ın Öfkesini tutabilir misin?

Hatalar

Bu görevi tamamladıktan sonra, kitabın başka bir kopyasını okumak, görevi yeniden atayacaktır. Ancak Kızıl Kartal orada olmayacak ve Kızıl Kartal'ın Öfkesi, Kızıl Kartal'ın Yıkımı olmayacak. Kızıl Kartal'ın Öfkesini kişisel envanterinizde tutmak, görevin yeniden atanmasını engellemez.

Kızıl kartal kılıcını nereye koyacağım?

Ona ulaşmak için kılıcını yerleştirmelisiniz (görevde elde edilen Kızıl Kartal'ın Öfkesi) ilk odanın ortasındaki sunakta bulunduğu mahzeni açmak için .

The Legend of Red Eagle Quest'e nasıl başlarım?

Bu kitap birkaç yerde bulunabilir, ancak oyunun başlarında edinebilirsiniz. Whiterun'daki Dragonsreach'te varlığın istendiğinde . Farenger ile tanıştıktan sonra laboratuvarının solundaki odaya gidin. Kitap raflarından birinde The Legend of Red Eagle adlı bir kitap bu görevi açacak.

Skyrim'deki en nadir silah nedir?

Bunu akılda tutarak, işte Skyrim'de 20 Nadir Gizli Silah (Ve Nasıl Bulunurlar).

  • 8 Wuuthrad. ...
  • 7 Bolar'ın Yeminkılıcı. ...
  • 6 Kan dikeni. ...
  • 5 Kaderin Cüce Kara Yayı. ...
  • 4 Hayalet Silahlar. ...
  • 3 Aegisbane. ...
  • 2 Av Yayı. ...
  • 1 Devler Kulübü.

Paarthurnax alduin'in kardeşi mi?

Paarthurnax, Greybeards'ın lideri olan bir ejderhadır ve Alduin'in küçük kardeşi . Dovahkiin'i bekleyen Dünyanın Boğazı'nda yaşıyor.

Nurelion'un karışımını nerede bulabilirim?

Kazanma. Nurelion'un karışımı verilir 'The White Phial' sırasında Nurelion tarafından Dragonborn .' Beyaz şişeyi elde etmek için Terkedilmiş Mağara'da bulunan boş bir kazana dökülmesi gerekiyor.

Pelagius kalça kemiğini satmalı mıyım?

Dervenin'e göre, kemik Sheogorath'ın Mavi Saray'ın Pelagius Kanadı'nda saklı olan krallığına erişmek için gerekli. Öğe, görev tamamlandıktan sonra hala tutulur ve tüccarlara satıldı , ya da sadece dekorasyon olarak kullanılır.

Romlyn Dreth ile nasıl evlenirim?

Romlyn evli olabilir 'Masanın Altında' tamamlandıktan sonra ,' Dragonborn'un Riften'den Ivarstead Inn'e bir fıçı Black-Briar bal likörü kaçırması gereken bir görev. Kesinlikle aşk için işlenen en kötü suç değil.

Skyrim'deki en iyi koca kim?

Dinya, Riften'deki Mara Tapınağı'nda bulunan bir görev vericidir, bu yüzden göreve başlamak için onunla konuşun.

  • 8 Demir El Ghorbash.
  • 7 Romlyn Vergisi.
  • 6 Perth.
  • 5 S. Rıhtım.
  • 4 Balimund.
  • 3 Farkalar Veya Kurtlar.
  • 2 Onmund.
  • 1 Skyrim'deki En İyi Koca: Argis the Bulwark.

Halbarn demir kürküyle nasıl evlenirsin?

eğer arayış Thirsk'i geri almak Tamamlandığında, diğerleriyle birlikte bal likörü salonuna taşınır. Görevi tamamladıktan sonra onunla konuşursanız, kendisi için bazı eşyalar toplayarak ona bir iyilik yapmanızı isteyecektir. Bunu yaparsanız, potansiyel bir evlilik adayı olur.

Kızıl Kartal kılıcıyla ne yapabilirim?

Çıkışta Kızıl Kartal'ın kılıcı oradan alınabilir. Kızıl Kartal'ın mezarını açan kaide . Silah, Kızıl Kartal'ın Öfkesi'nden Kızıl Kartal'ın Yıkımına dönüştü. Artık bir görev eşyası değil.